Van naamslingers en taarttoppers tot unieke photo props: Cherished Moments creëert persoonlijke feestdecoratie om jouw allermooiste momenten te koesteren. Themafeesten maak je nóg unieker met persoonlijke decoratie en daar spelen deze party queens goed op in! Reden genoeg voor een gezellig gesprek met de twee creatieve vrouwen achter dit feestelijke bedrijf.

Wij zijn helemaal weg van jullie handgemaakte items voor feestelijke momenten. Hoe zijn jullie op het idee gekomen?

“Wij keken er altijd enorm naar uit om het volgende feestje te plannen. Het bedenken van het thema tot het uitzoeken van de decoraties is natuurlijk al een feest op zich. Wij wilden geen standaard feestartikelen uit een feestwinkel, maar juist iets speciaals en origineels. We konden ons voorstellen dat andere moeders hier ook tegen aan liepen en niet alles zelf wilden maken of de creativiteit hier voor hebben. Daarom dat wij nu graag hun visie proberen waar te maken en de party stress willen verlichten.”

Eerste Hulp bij Party Planning img_3703-1024x683 Interview met Jade en Rebecca van Cherished Moments

Op Instagram zien we party props en taarttoppers in allerlei thema’s. Hoe zorgen jullie dat het item aansluit op de wensen van de klant?

“Elke klant vult online het bestelformulier in. Hierin kan je de visie doorgeven en wat je in gedachte hebt. Bijvoorbeeld het thema, de kleuren, de uitstraling of het lief, stoer of juist glamorous moet worden. Je kan ook een inspiratiefoto van bijvoorbeeld Pinterest uploaden zodat wij echt een duidelijk beeld hebben wat je graag wilt.”

Als startende ondernemer kan het lastig zijn om je eerste betalende klanten te vinden. Hoe hebben jullie dit aangepakt?

“Onze eerste betalende klanten waren uit ons netwerk. Voor de financiële start-up van ons bedrijf hadden wij op Koningsdag een kraampje gehuurd en onze oude spullen verkocht. Wij hadden een € 0,- budget voor de marketing. Wij hebben ons huidige klantenbestand echt via Instagram opgebouwd. Dit betekent elke dag actief en online zijn en veel interactie met nieuwe volgers. Op deze manier kwamen wij in contact met klanten en influencers die het leuk vonden dat wij iets voor hen maakte en in ruil daarvoor gaven zij ons promotie en meer bereik.”

Eerste Hulp bij Party Planning 20190906_104139 Interview met Jade en Rebecca van Cherished Moments

Feestjes worden vaak in het weekend gevierd, waardoor je eigen weekend een stuk korter wordt. Hoe zorgen jullie voor balans tussen werk en privé?

“Wij leveren niet op de dag van het feest en hanteren een standaard levertijd van 3 weken. Het vraagt natuurlijk wel om een stukje time-management om alles te combineren naast onze baan en gezin, maar we hebben alles over om ons doel te bereiken. Wanneer we een dagje niets hoeven te doen, genieten we daar zeker van! En wat een echte win-win is: we zijn goede vriendinnen, dus als we samen zitten is het vaak ook super gezellig en hebben we meteen ons ‘girls-time’ momentje.”

Een eigen bedrijf starten lijkt vaak makkelijker dan het is. Als jullie terugkijken naar het begin, wat hadden jullie dan graag anders gedaan?

“Eerder een Silhouette machine aangeschaft. Eerst deden we echt alles met de hand wat ontzettend intensief was. Nu zijn onze creaties vele malen mooier en besparen onszelf tijd en energie. Iets anders wat we anders hadden gedaan is eerder advies van een boekhouder gebruiken. Er zijn zoveel tips en tricks waardoor de financiële administratie vereenvoudigd kan worden. Dat scheelt zoveel tijd!”

Eerste Hulp bij Party Planning IMG_8266-2-1024x683 Interview met Jade en Rebecca van Cherished Moments

Tot slot: welke gouden tip hebben jullie voor dames die een eigen bedrijf in de party planning sector willen starten?

“Don’t compare your chapter #1 to someone else’s chapter #21” Geniet van je groei en leer proces! Neem je tijd om een brand neer te zetten. Als je echt iets van JOU neerzet, onderscheid je je vanzelf van alle andere bedrijven. En werk je ideeën uit in een ondernemingsplan. Schrijf alles op: van je branding tot je financiële doelen. Blijf dit elk kwartaal en aan het eind van elk jaar doen. Zo creëer je duidelijke doelstellingen en weet je ook hoe je er (financieel) voor staat.”

Cherished Moments levert luxe handgemaakte decoraties voor elke gelegenheid! Heb jij een visie voor een feest, een origineel thema of kan je gewoon niet de juiste decoratie vinden? We got you! Samen met jou maken wij de decoraties op maat, zodat jij je feest echt tot een next level kunt brengen!

Shop via http://www.cherishedmoments.nl

Benieuwd naar alle creaties en wil je hun avontuur verder volgen? Volg ons dan op Instagram: http://www.instagram.com/Cherishedmoments.nl