Uren
Minuten
Seconden
Helaas, je bent te laat voor het feestje! De inschrijving voor mijn gratis Party Business Bootcamp is gesloten.

Party Business Bootcamp

25 - 29 september 2023

Ben je het zat om de verkeerde klanten aan te trekken? Wil je grotere opdrachten en verdienen wat je waard bent? Doe mee met Party Business Bootcamp en til jouw party bedrijf naar een hoger niveau!

Dit is wat je gaat leren

IT'S TIME TO LEVEL UP!

Zolang je jouw talent als een hobby ziet, zal het altijd een hobby blijven. It’s time to level up! Leer hoe jouw bedrijf een herkenbare naam in de party sector wordt met mijn makkelijk te volgen strategie. Na  PARTY BUSINESS BOOTCAMP krijg je
meer structuur, boekingen en omzet!

Heb je vragen? Ik geef antwoord!

Party Business Bootcamp vind plaats in de online community. Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Een dag voor de bootcamp sturen wij de inloggegevens.

Party Business Bootcamp start op 25 september en eindigt op 29 september. De online bootcamp is elke dag van 19:30 – 20:00 uur.

Party Business Bootcamp is voor ondernemers in de party sector die klaar zijn voor de volgende stap in hun party carrière. Je bent het zat om de verkeerde klanten aan te trekken en hebt hulp nodig om jouw bedrijf op verschillende vlakken naar een hoger niveau te tillen.

Ben je minder dan twee jaar bezig, heb je van alles geprobeerd en verdien je nog steeds niet genoeg? Dan is dit jouw kans op een nieuwe start! 

Nee, het is voor elke startende ondernemer in de party sector! Party Business Bootcamp is ook geschikt als je een feestlocatie hebt, gepersonaliseerde party designs maakt of ballondecorateur bent.

Ja, de online Bootcamp wordt elke dag opgenomen. Je kunt de video terugkijken in de online community. Let op: de video’s zijn beschikbaar tot 30 september. Daarna worden ze verwijderd.

Party Business Bootcamp is bedoeld om in korte tijd meer structuur, boekingen en omzet te krijgen. Als je mijn strategieën toepast merk je direct verschil. Daarom wil ik meer weten over jouw bedrijf en jouw struggles tot nu toe. Zo kan je alles uit Party Business Bootcamp halen!