Recensies ♥

 

Cursus: Get Your Money, Honey!

“Als party stylist twijfel je vaak of je niet te veel of te weinig vraagt. Deze cursus heeft me daar super goed bij geholpen! Ik vind het fijn dat er wordt uitgegaan van je eigen situatie. Zo weet je zeker dat je de juiste prijzen vraagt. Echt een aanrader!

Claire

Lois & Seven

Strategiesessie

“Fabienne heeft mij geholpen om mijn niche en ideale klant te vinden. Het was alsof een vriendin binnenkwam. Het klikte meteen en ze had hele goede tips waarmee ik aan de slag kon. Ik weet nu op welke klanten ik me moet richten. Als je hulp nodig hebt, vraag advies aan Fabienne!”

Yadira

Y Styling and Decoration

Cursus: Get Your Money Honey!

“De cursus is overzichtelijk met een fijne introductie en uitleg over de modules. Ik ben pas net begonnen, maar weet zeker dat het heel waardevol voor mij zal zijn. Had ik Fabienne en haar cursus maar gehad voor ik gestart was met mijn bedrijf.”

Vanessa

All Inclusive Events

Strategiesessie

“De strategiesessie was voor mij een top leerervaring. Zeker als startende ondernemer. Fabienne heeft me goede inzichten gegeven bij het starten van mijn eigen bedrijf.”

Wendy

Grateful Flower

Cursus: Get Your Money, Honey!

“De cursus is een ware eye-opener voor mij geweest. Vooral dankbaar voor de handige sheet waarin je alle kosten kunt invoeren, Het is een duidelijke en prettige cursus. Veel dank aan Fabienne!”

Sabrina

Petite Mais Bien

Strategiesessie

“De sessie was voor mij een goede ervaring. Fabienne kon goed begrijpen en zich inleven in mijn doelen. Ook het verslag die ik na afloop ontving heeft mij goed geholpen. Ik zou zeggen een top ervaring en een aanrader!”

Liviënne

Piñata's Creations and Events

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Eerste Hulp bij Party Planning
Average rating:  
 0 reviews