Eerste Hulp bij Party Planning partyqueenhightea-106-scaled Recensies

recensies

Lees wat andere party queens over ons zeggen!

Eerste Hulp bij Party Planning 1-1024x1024 Recensies

claire - lois & seven

"De financiële cursus heeft mij goed geholpen"

“Als party stylist twijfel je vaak of je niet te veel of te weinig vraagt. De cursus ‘Get your money, honey!’ heeft me daar super goed bij geholpen. Ik vind het fijn dat er wordt uitgegaan van je eigen situatie. Zo weet je zeker dat je de juiste prijzen vraagt. Echt een aanrader!

Eerste Hulp bij Party Planning Xaviera-rond-1024x1024 Recensies

xaviera - party styling by xaviera

"Ik kreeg meer inzicht in mijn talent en waarde"

“De opleiding is een echte aanrader wanneer je op het punt staat om als party planner of stylist aan het werk te gaan. Zelf twijfelde ik ontzettend wat ik als party stylist allemaal wilde aanbieden. Die twijfel is weg! Door de wekelijkse video’s en opdrachten kreeg ik meer inzicht in welke richting ik uit wil. Fabienne is geweldig! Je kunt met al je vragen bij haar terecht en ze is een super sparringpartner.”

Eerste Hulp bij Party Planning Nina-rond-1024x1024 Recensies

nina - nina maria styling

"De opleiding geeft meer vertrouwen in jezelf"

“De opleiding Van Passie naar Party Bedrijf is niet alleen heel leerzaam maar ook ontzettend motiverend. Het sluit heel goed aan bij alle vragen en onzekerheden die je hebt als startende party planner of styliste. Het persoonlijke contact dat Fabienne met je onderhoud en de tijd die ze in je ontwikkelingen steekt is echt bewonderenswaardig. Ze heeft mij continu weten te motiveren om door te gaan daar waar ik onzeker werd. Mocht je twijfelen om deze opleiding te volgen…

Eerste Hulp bij Party Planning Elsa-rond-1024x1024 Recensies

elsa - four parties seven weddings

"Nu weet ik hoe belangrijk een niche is"

Van Passie naar Party Bedrijf is een waardevolle cursus! Het financiële gedeelte heeft mij echt geholpen en nieuwe inzichten gegeven. Ook ben ik tot het besef gekomen dat social media echt een handige hulptool is voor het bereik van je bedrijf (tegen mijn verwachting in). Daarnaast laat Fabienne je inzien hoe belangrijk het is om een niche te hebben. Ik heb geleerd dat het niet erg is als het vooraf niet loopt zoals gepland, zolang je maar weet wat je levert, vertrouwen hebt in jezelf en in het eindresultaat.”

Eerste Hulp bij Party Planning DSC03564-683x1024 Recensies

STEPHANIE - SEE LOVE MARRY

"Ik heb mijn droombaan gevonden"

“Wat was de Beginnerscursus een fijne, leuke en vooral leerzame cursus. Het was weer een bevestiging hoe graag ik de party wereld in wil, met de hulp van Fabienne ben ik weer een stap dichterbij mijn droom. Twijfel niet langer, maar ga voor deze geweldige cursus! Do it now or cry later. Lieve Fabienne: bedankt voor deze geweldige ervaring! Ga zo door, want je bent een top vrouw.”

Eerste Hulp bij Party Planning 6-1024x1024 Recensies

juvienne - crafty cutz

"Je leert je waarde uit te drukken in een prijs"

Van Passie naar Party Bedrijf is een echte eye opener. Het heeft mij zeker geholpen om mijn waarde als party stylist te herkennen en ook uit te drukken in een prijs. Goeie uitleg en super handige documenten om te gebruiken, voor nu en altijd. Een echte aanrader voor mijn overige collega’s die nog twijfelen over wat ze waard zijn.”

"Een hechte community waar je terecht kan met vragen"

Persoonlijk, kleurrijk en professioneel, dat is Eerste hulp bij Party Planning! Fabienne is een geboren party planner en onwijs betrokken bij haar cursisten. De e-learnings zijn goed opgezet en de netwerkbijeenkomsten zorgen voor een hechte community waar je terecht kunt met al je (hulp)vragen. Aanrader!

FEMKE - POP THE BOTTLES

"Er wordt meegedacht wat goed bij je past"

“Super behulpzame en betrokken party planner! Ontzettend fijn dat Fabienne brede kennis heeft van de branche en graag met je meedenkt over wat goed bij je past, al ben je verder gevorderd. De online community is heel waardevol en stiekem ook gewoon gezellig. Keep it up ladies!”

nadiah

Maak ook van jouw passie een party bedrijf

Sta jij bij vrienden op speed dial als er een feest gevierd wordt, maar lukt het je niet om eraan te verdienen? Ik help jou aan meer structuur, parties en omzet zodat elke werkdag een feestje is!

"Dit is voor iedereen die wil doorgroeien"

“Zeer tevreden over de inhoud van de opleiding! Het is overzichtelijk en makkelijk toepasbaar in de praktijk. Na de opleiding is mijn bedrijf enorm gegroeid door de kennis die ik heb opgedaan! Dus zeker de investering waard voor iedereen die in de party sector wilt beginnen of wilt doorgroeien met hun bedrijf! Lieve Fabienne, bedankt voor alles!”

aurélies, foody perfect

"Je hebt iemand om op terug te vallen"

“Het warm welkom wat Fabienne geeft in deze branche is ontzettend fijn. Alles voelt onzeker en nieuw op dag één, maar door Fabienne voelt het toch alsof je op iemand kan terugvallen. Naast de opleiding vond ik de netwerkborrel heel fijn omdat iedereen hetzelfde doel had. Het ging niet om concurrentie maar puur elkaar helpen en leren kennen.”

sharmaine, no confetti no party

Eerste Hulp bij Party Planning Recensie-Serena-1024x1024 Recensies

serena - By Sershati

"Fabienne nam alle angst en onzekerheid weg"

“Zonder Fabienne had ik de stap niet gezet om mijn eigen party planning & styling bedrijf te starten. Ik ben haar dan ook super dankbaar! Ze heeft mij heel goed geholpen bij het bepalen van mijn diensten, prijzen en zoveel meer. Alle onzekerheid en angst die ik had heeft Fabienne bij me weg kunnen nemen. Het was dus zeker een waardevolle sessie! Ik ben die dag naar huis gegaan met een boost aan energie, motivatie en enthousiasme. Thanks again girl!”

Eerste Hulp bij Party Planning dor Recensies

SISI - DECOR BY D'OR

"Wat je hier leert vind je écht niet op internet"

“Van Passie naar Party Bedrijf heeft mij goed geholpen bij het vinden van mijn identiteit, mijn sterke en zwakke punten en vooral waarom het belangrijk is om doelen te hebben. Zowel voor de lange als korte termijn. Een leuke opleiding, geen moeilijke taal of ingewikkelde opdrachten. Daarnaast kan je zelf plannen wanneer en waar je de opleiding volgt. Geweldig dus! De cursus neemt je door alle belangrijke punten bij het starten van je onderneming. Je kan heel veel op internet vinden maar niet altijd duidelijk. Daar helpt Fabienne jou bij en legt het goed uit in begrijpelijke taal!! Geen moeilijk gedoe dus. Een echte aanrader!”

Eerste Hulp bij Party Planning DSC03652-scaled-e1640017523286 Recensies

selma - selebrate

"Je leert de party planning wereld kennen"

“De Beginnerscursus heeft mij laten inzien dat dit echt is wat ik wil! Fabienne heeft veel ervaring en kennis. Ze laat je op zo’n leuke manier kennis maken met de party planning wereld. De styling opdracht was zó gaaf, ik heb er echt van genoten! Dank je lieve Fabienne!”

Eerste Hulp bij Party Planning Angelique Recensies

angelique - celebrationist

"Fabienne is duidelijk en geeft je een boost"

“Ken je dat, je hebt alles al geregeld en begint een party styling bedrijf. Eerste klant bijna in de pocket…wat vraag je voor jouw diensten? Uuuuhmm..JUIST! Je hebt daar helemaal niet goed over nagedacht. No stress Fabienne to the rescue ☺️! Fabienne is duidelijk, weet waar ze het over heeft en geeft jouw de juiste tools en boost om jou verder op weg te helpen.”

Eerste Hulp bij Party Planning DSC03590-200x300 Recensies

zenzi - pretty organized party planning

"Een nieuwe stap in mijn party planning carrière"

“Door deze cursus ben ik weer een stapje verder in mijn party-proces! Een ontzettend fijne en heldere cursus! Heel veel van opgestoken. Bedankt Fabienne”

Eerste Hulp bij Party Planning 5-1024x1024 Recensies

NATHALIE - JUMP AROUND

"De Beginnerscursus gaf mij een goede basis"

Na lang dromen heb ik begin dit jaar gekozen om iets te gaan doen met mijn passie. But where to start? Gelukkig was daar Fabiënne met haar ruime aanbod van cursussen in de partysector. De Beginnerscursus heeft me echt geholpen de basis te leren kennen van een partyplanner/stylist. Heel fijn contact gehad met Fabienne, die heel snel en makkelijk te bereiken is voor welke vraag dan ook!

Eerste Hulp bij Party Planning 4-1024x1024 Recensies

AMY - WOW EVENT STYLING

"De rekentool voor prijzen gebruik ik nog steeds"

“Wat mij het meest is bijgebleven van de opleiding is het enthousiasme en plezier van Fabienne. Wat een heerlijke vrouw! En ook niet geheel onbelangrijk: het verdienmodel. In de opleiding leer met een vrij simpele formule om tot een verkoopprijs te komen. Die is in je hele ondernemingsweg fijn te gebruiken.”

Eerste Hulp bij Party Planning 2-300x300 Recensies

stacy - laurant kids atelier

"Super fijn dat je calls kan inplannen voor advies"

“Op Instagram zag ik Fabienne haar opleiding voorbijkomen. Ik was al verder in mijn onderneming, maar had ondersteuning nodig. Na een telefonisch gesprek met haar had ik een goed gevoel. Ik vond het super fijn dat ik mijn calls kon inplannen bij haar als ik een vraag of advies nodig had. Ze is flexibel en gaf mij de ruimte en tijd wat ik heel fijn vond. Nu ga ik alles wat ik heb geleerd in praktijk brengen!”

Beginnerscursus

Plan jouw eerste party als een pro met de Beginnerscursus.

Opleiding

Maak van jouw passie een winstgevend bedrijf.

1:1 Sessie

Heb je behoefte aan advies? Plan een call met mij in.