“Als party stylist twijfel je vaak of je niet te veel of te weinig vraagt. De cursus ‘Get your money, honey!’ heeft me daar super goed bij geholpen. Ik vind het fijn dat er wordt uitgegaan van je eigen situatie. Zo weet je zeker dat je de juiste prijzen vraagt. Echt een aanrader!
“De cursus is een echte aanrader wanneer je op het punt staat om als party planner of stylist aan het werk te gaan. Zelf twijfelde ik ontzettend wat ik als party stylist allemaal wilde aanbieden. Die twijfel is weg! Door de wekelijkse video’s en opdrachten kreeg ik meer inzicht in welke richting ik uit wil. Daarnaast zijn de meeloopstages van ontzettend grote waarde. Hierdoor heb ik veel zelfvertrouwen gekregen. Fabienne is geweldig! Je kunt met al je vragen bij haar terecht en ze is een super vraagbaak/ sparringspartner. Mijn droom als party styliste gaat nu beginnen. En ik weet zeker dat ik door Fabienne en haar cursus een goede basis heb.”
“De cursus van Passie naar Party Planner is niet alleen heel leerzaam maar ook ontzettend motiverend. Het sluit heel goed aan bij alle vragen en onzekerheden die je hebt als startende party planner en/of styliste. Het persoonlijke contact dat Fabienne met je onderhoud en de tijd die ze in je ontwikkelingen steekt is echt bewonderenswaardig. Ze heeft mij continu weten te motiveren om door te gaan daar waar ik onzeker werd. Mocht je twijfelen om deze cursus te doen: it’s worth your money honey!”
"Van Passie naar Party Planner is een waardevolle cursus! Het financiële gedeelte heeft mij echt geholpen en nieuwe inzichten gegeven. Ook ben ik tot het besef gekomen dat Facebook echt nog wel een handige hulptool is voor het bereik van je bedrijf (tegen mijn verwachting in). Daarnaast laat Fabienne je inzien hoe belangrijk het is om een niche te hebben. De meeloopstage vond ik ook super leerzaam. Ik heb geleerd dat het niet erg is als het vooraf niet loopt zoals gepland, zolang je maar weet wat je levert/vertrouwen hebt in jezelf en in het eindresultaat. De manier van communiceren was heel fijn en het was vooraf al duidelijk wat er moest gebeuren, mede dankzij het vooraf gedeelde stijlplan. Zo zagen we in de opslag gelijk wat mee moest en wat niet, en op locatie wisten we welke stijlitems bij elkaar hoorde etc."
"Wat was Party Plannen als een Pro een fijne, leuke en vooral leerzame cursus. Het was weer een bevestiging hoe graag ik de party wereld in wil, met de hulp van Fabienne ben ik weer een stap dichterbij mijn droom. Twijfel niet langer ! Maar ga voor deze geweldige cursus this is it ! Do it now or cry later. Lieve Fabienne bedankt voor deze geweldige ervaring! Ga zo door want je bent een top vrouw."
"Get Your Money Honey is een echte eye opener. Het heeft mij zeker geholpen om mijn waarde als party stylist te herkennen en ook uit te drukken in een prijs. Goeie uitleg en super handige documenten om te gebruiken, voor nu en altijd. Een echte aanrader voor mijn overige collega’s die nog twijfelen over wat ze waard zijn en hun prijs producten."
"Zonder Fabienne had ik de stap niet gezet om mijn eigen party planning & styling bedrijf te starten. Ik ben haar dan ook super dankbaar! Ze heeft mij heel goed geholpen bij het bepalen van mijn diensten, prijzen en zoveel meer. Alle onzekerheid en angst die ik had heeft Fabienne bij me weg kunnen nemen. Het was dus zeker een waardevolle sessie! Ik ben die dag naar huis gegaan met een boost aan energie, motivatie en enthousiasme. Thanks again girl!"
"Als party styliste wil je soms heel veel doen, en dat is zeker mogelijk. Maar het is vooral belangrijk om te weten wat jouw niche is. Wat jouw anders maakt!! Van Passie naar Party Planner heeft mij goed geholpen bij het vinden van mijn identiteit, mijn sterke en zwakke punten en vooral waarom het belangrijk is om doelen opstellen voor lange en korte termijn. Een leuke cursus, geen moeilijke taal of ingewikkelde opdrachten. Daarnaast kan je zelf plannen wanneer en waar je de cursus volgt. Geweldig dus! De cursus neemt je door alle belangrijke punten bij het starten van je onderneming. Je kan heel veel op internet vinden maar niet altijd duidelijk. Daar helpt Fabienne jouw bij en legt het goed uit in 2020 taal!! Geen moeilijk gedoe dus. Een echte aanrader!!"
"De cursus Party Plannen als een Pro heeft mij laten inzien dat dit echt is wat ik wil! Fabienne heeft veel ervaring en kennis en laat je op zo’n leuke manier kennis maken met de party planning wereld. De praktijkopdracht is zooo gaaf, ik heb er echt van genoten! Dank je lieve Fabienne! Aanrader!!"
"Ken je dat, je hebt alles al geregeld en begint een party styling bedrijf. Eerste klant bijna in de pocket…wat vraag je voor jouw diensten? Uuuuhmm..JUIST! Je hebt daar helemaal niet goed over nagedacht. No stress Fabienne to the rescue ☺️! Fabienne is duidelijk, weet waar ze het over heeft en geeft jouw de juiste tools en boost om jou verder op weg te helpen."
"Door deze cursus ben ik weer een stapje verder in mijn party-proces! Een ontzettend fijne en heldere cursus! Heel veel van opgestoken. Bedankt Fabienne"