Ben jij party planner party stylist ballon stylist verhuurder crafter designer entertainer en wil je
meer boekingen, meer structuur en meer verdienen met jouw bedrijf?

Dat wist je natuurlijk al, maar hoe…

 

Van je side hustle een goedlopend party bedrijf maken...ik weet er alles van!

Mijn naam is Fabienne Smith en ik help ondernemers als jij om met plezier én structuur te ondernemen in de party sector. Als startende party planner had ik geen idee waar ik moest beginnen, welke prijzen ik moest vragen en waar ik überhaupt klanten kon vinden. Herkenbaar? Het kostte mij duizenden euro’s, ugly cries en stress om te ontdekken hoe je dit wél goed aanpakt. Nu leer ik het jou in een traject van 12 maanden!

Eerste Hulp bij Party Planning Nina-website Van Passie naar Party Bedrijf

“De opleiding was heel leerzaam en ontzettend motiverend. Het sluit heel goed aan bij alle vragen en onzekerheden die je hebt als starter. Het contact dat Fabienne met je onderhoudt en de tijd die ze in je ontwikkelingen steekt is echt bewonderenswaardig. Hierdoor ben ik veel sneller gegroeid. Mocht je twijfelen: it’s worth your money honey!”

Nina

nINA MARIA STYLING

Dit ga je leren

Ondernemen

Ontdek de mentaliteit die je nodig hebt om te overleven in de party sector.

Diensten

Onderscheid jezelf met een niche en trek enthousiaste klanten aan.

Klanten

Identificeer de ideale klant  en leer hoe je ze makkelijker bereikt.

Branding

Creëer een herkenbaar merk met passende kernwaarden en huisstijl.

Prijzen

Alles wat je nodig hebt om elke boeking winstgevend te maken.

Planning

Ik laat zien hoe je het planning proces onder controle krijgt van begin tot eind.

Sales

Leer verkopen zonder ‘verkoperig’ over te komen en doe het met plezier.

Marketing

Bereik jouw ideale klanten via social media, online- en offline marketing.

Bedrijfsvoering

Alle zakelijke documenten, programma’s en verzekeringen die je nodig hebt.

Zij gingen jou voor

"Van Passie naar Party Bedrijf was precies wat ik ervan had verwacht. Leerzaam en heel waardevol! Vooral het persoonlijk contact met Fabienne vond ik heel fijn. Onwijs blij met alle tipsopleiding is makkelijk te volgen en vooral heel duidelijk. Lieve Fabienne, je hebt me onwijs goed begeleid. Dank je wel!"
Eerste Hulp bij Party Planning Xaviera-rond Van Passie naar Party Bedrijf
Xaviera
Party Styling by Xaviera
"Zeer tevreden over de inhoud van de opleiding! De opleiding is overzichtelijk en makkelijk toepasbaar in de praktijk. Mijn bedrijf is enorm gegroeid door de kennis die ik heb opgedaan! Dus zeker de investering waard voor iedereen die in de partysector wilt beginnen of wilt doorgroeien. Fabienne, bedankt voor alles!"
Eerste Hulp bij Party Planning Arelies Van Passie naar Party Bedrijf
Aurélies
Foody Perfect
"Wat mij het meest is bijgebleven van de opleiding is het enthousiasme en plezier van Fabienne. Wat een heerlijke vrouw! En ook niet geheel onbelangrijk: het verdienmodel. In de opleiding leer met een vrij simpele formule om tot een verkoopprijs te komen. Die is in je hele ondernemingsweg fijn te gebruiken.”
Eerste Hulp bij Party Planning 4 Van Passie naar Party Bedrijf
Amy
Wow Events & Styling

Gun jezelf ook een goede start van jouw party carrière.

Eerste Hulp bij Party Planning IMG-3998-768x804 Van Passie naar Party Bedrijf

Na Van Passie naar Party Bedrijf:

En...we vieren jouw succes met een Graduation Party!

Er zijn nog veel meer extra's (t.w.v. €550)

schrijf je in en ontvang deze 5 bonussen helemaal gratis!

Eerste Hulp bij Party Planning Sharmaine-768x1365 Van Passie naar Party Bedrijf

1

get your money honey (€97)

Wil je vooraf weten wat je uitgeeft én overhoudt? Bereken wat het feest jou kost, wat de klant betaalt en wat je opzij zet voor de Belastingdienst. Hierna stel je ook sneller en beter offertes op!

2

party planning kit (€49)

Bewaar alle informatie voor verjaardagen, baby showers en andere boekingen op één plek met de Party Planning Kit.

3

Stappenplan klantgesprek + checklist (€79)

Wat vraag je in een klantgesprek en welke informatie mag je absoluut niet missen? Volg het sales stappenplan en gebruik de checklist voor een geslaagde party!

4

30-day social media planning €147

Als je een haat-liefdeverhouding hebt met social media, dan heb ik iets voor je! Post 30 dagen lang zonder moeite op Instagram. Plak het op je koelkast and let’s go!

5

E-book: werken met influencers (€49)

Influencers kunnen een boost geven aan de zichtbaarheid van jouw bedrijf. Maar alleen als je het goed aanpakt, anders trek je aan het korste eind. Ontdek de do’s & dont’s in dit e-book.

 

Twijfel je nog?
Als je op deze manier doorgaat, dan...

“Voordat ik de opleiding volgde heb ik van alles geprobeerd. Ik nam elke opdracht aan, maar kreeg niet de financiële waardering die mijn talent verdiende. Tarieven verhogen durfde ik niet, uit angst om klanten kwijt te raken. De opleiding heeft mij rust en structuur gegeven. En de bevestiging dat mijn talent elke cent waard is!” 
Eerste Hulp bij Party Planning IMG_1959-e1691001933782 Van Passie naar Party Bedrijf
Yasmina
Chef Mama
"Alles voelt onzeker en nieuw op dag één, maar door Fabienne voelt het toch alsof je op iemand kan terugvallen. Ik begon helemaal nieuw in de party sector. Naast de opleiding vond ik de ontmoetingen heel fijn omdat iedereen hetzelfde doel had. Het ging niet om concurrentie maar puur elkaar helpen en leren kennen.”
Eerste Hulp bij Party Planning 8-300x300 Van Passie naar Party Bedrijf
Sharmaine
No Confetti No Party
"De opleiding was alles waar ik op hoopte. Ik wist wat mijn droom was, maar waar moet je beginnen en hoe verdien je er geld mee? Toen ik de opleiding tegenkwam werden al die vragen beantwoord. Je kunt altijd bij Fabienne terecht en geen vraag is te gek. En dan zorgt ze ook nog voor hele leuke leerzame meeloopstages. Ik raad dit iedereen aan!"
Eerste Hulp bij Party Planning VPNP-fotos-Amani Van Passie naar Party Bedrijf
Amani
Pretty Perfect Events

Start vandaag!

Solo
97
67 per maand
  •  
Together
147
97 per maand
  •  

Na je inschrijving

bevestigingsmail

Je ontvangt een bevestiging met alle informatie over de opleiding. Let’s get this party started!

kennismaking

Plan een online kennismaking met mij, zodat ik jou kan helpen om het beste uit de opleiding te halen.

start direct

Na betaling heb je direct toegang tot de opleiding. Stel jezelf voor in de community of stel vragen aan elkaar.

Vraag & Antwoord

De opleiding is volledig gericht op ondernemen in de party sector. Je hebt minimaal drie betaalde boekingen nodig om de strategieën uit de opleiding met succes toe te passen. Heb je nog geen boekingen gehad? Start dan met de Beginnerscursus.

De opleiding inclusief een jaar begeleiding (Together) start de eerste week van februari en de eerste week van oktober.

Ja, dat kan! Je kunt starten met Solo en later upgraden naar Together in februari of oktober. Je betaalt eenmalig €299 en krijgt vanaf dat moment alle voordelen van Together, inclusief 12 maanden begeleiding en alle extra’s.  Je huidige termijnbetaling blijft ongewijzigd.

Kies je voor Together, dan betaalt de tweede persoon de helft van de prijs. Je krijgt allebei een eigen account en maakt beide gebruik van alle extra’s. Stuur mij een berichtje en ik maak het voor jullie in orde.

Je kunt de opleiding in 12 weken afronden, maar dat mag ook in je eigen tempo. Kies je voor Together? In de eerste 6 maanden van de opleiding zijn de live bijeenkomst, styled shoot en btw masterclass. 

De opleiding is voor jou als je korter dan drie jaar actief bent in de party sector. Dat kan als ballondecorateur, party stylist, party planner, creatief ontwerper of ander beroep.

Je hebt zolang als ik leef toegang tot het lesmateriaal en de besloten community. Je hebt een jaar toegang tot de maandelijkse Q&A sessies als je voor Together kiest. Na afronding krijg je een certificaat.

Natuurlijk! In de besloten community kun je alle vragen stellen die je hebt. Kies je voor pakket Together, dan kan je ook vragen stellen tijdens de maandelijkse online Q&A sessie. Wil je een persoonlijke sessie? Dan betaal je €49 per sessie.

De Graduation Party is twee keer per jaar op een mooie locatie in Rotterdam. Samen met andere cursisten vieren we jouw succes!

Houd er rekening mee dat alle online aankopen definitief zijn en niet teruggedraaid kunnen worden. Weet daarom zeker dat je de opleiding wilt volgen voordat je het koopt. Heb je vragen? Stuur ons een e-mail via info@eerstehulpbijpartyplanning.nl

GRATIS WEBINAR

Van side hustle naar succesvol party bedrijf

I consent to receiving emails and/or text message reminders for this event.