Welkom bij de Party Planning Academy van Eerste Hulp bij Party Planning. Wil je een eigen party bedrijf starten, prijzen leren berekenen of parties plannen als een pro? Wij hebben de cursus voor jou!

Onze Party Planning Academy biedt drie basisopleidingen voor ambitieuze vrouwen uit de party planning sector. Volg één van de unieke online cursussen en leer skills waar je als party queen écht iets aan hebt.

Twee party stylisten op een party planning event

Bekijk onze video’s op YouTube.

Word party planner of party stylist

De party planning sector bestaat uit allerlei verschillende beroepen. Van party planner en party stylist tot ballondecorateur: wij vrouwen hebben genoeg creativiteit om een succesvol feest neer te zetten. Wil je leren hoe je een party van A tot Z organiseert? Begin dan met ‘Party plannen als een pro‘.

Start jouw party bedrijf

Heb je voldoende ervaring opgedaan en smaakt het naar meer? Start dan jouw eigen party bedrijf in 12 weken! Van Passie naar Party Planner is de meest populaire cursus voor startende party planners en party stylisten. In 12 weken werk je elk onderdeel van jouw toekomstige party bedrijf uit.

Verdien wat je waard bent

De Academy heeft maar één doel: zorgen dat jij de beste party queen wordt die je kunt zijn! Wij vinden het belangrijk dat jij verdient wat je talent waard is. Daarom is Get Your Money Honey de basis voor elke party queen. Te lage prijzen vragen is killing voor de business. Leer prijzen berekenen en weet binnen no-time wat je hoort te verdienen. Je krijgt 50% korting in combinatie met ‘Party plannen als een Pro’ of ‘Van Passie naar Party Planner’.

DutchEnglish