Welkom bij de Party Planning Academy van Eerste Hulp bij Party Planning. Wil je een eigen party bedrijf starten, nieuwe skills leren en parties plannen als een pro? Wij hebben de cursus voor jou!

Bekijk onze video’s op YouTube.

Online leerschool voor party queens

Onze Party Planning Academy is dé online leerschool voor ambitieuze vrouwen uit de party planning sector. Volg één van de unieke online cursussen en leer skills waar je als party queen écht iets aan hebt. Van Passie naar Party Planner is de meest populaire cursus bij party planners en party stylisten.

Leer alles over party planning en party styling

De party planning sector bestaat uit allerlei verschillende beroepen. Van party planner en party stylist tot ballondecorateur: wij vrouwen hebben genoeg creativiteit om een succesvol feest neer te zetten. Wij vinden het belangrijk dat de waarde van de party sector behouden blijft. Daarom bieden wij allerlei cursussen aan om je prijzen te berekenen, een party bedrijf te starten en nieuwe klanten te krijgen.

Welke cursus past bij jou?

De Academy heeft maar één doel: zorgen dat jij de beste party queen wordt die je kunt zijn! Dus vertel: welke cursus past bij jou?

Start jouw eigen party bedrijf in 12 weken

Leer verdienen wat jouw talent waard is

Leer een budget maken voor elk feest in 5 simpele stappen

Krijg klanten die zonder twijfel voor jouw diensten betalen

DutchEnglish