Hey party queen,

Mijn naam is Fabienne en ik help jou van startende party planner naar professionele ondernemer in de party sector. Toen ik in 2017 begon voelde ondernemen als een struggle. Ik had geen idee waar ik mee bezig was. Klanten vinden, prijzen bepalen en samenwerkingen starten was één groot raadsel. Het kostte mij een hoop stress, vele euro’s en ugly cries om te leren hoe je een professioneel party bedrijf in de juiste volgorde opbouwt.

Nu deel ik mijn kennis met jou, zodat: 

''Mijn doel? Vrouwen een goede start geven als ondernemer in de party sector''

Eerste Hulp bij Party Planning is ontstaan vanuit een behoefte. Met een Master in Europese Bestuurskunde en een passie voor organiseren, kon ik het beste uit mezelf combineren. Jarenlang heb ik events georganiseerd voor internationale organisaties, leden van het Koninklijk Huis, de Europese Commissie en de Nederlandse overheid. Toen besloot ik om een eigen party planning bedrijf te starten.

Een party bedrijf starten zonder kennis

Maar er was één probleem: nergens was informatie te vinden over het starten van een bedrijf in de party sector. Hoe dan?! Opgeven komt niet voor in mijn woordenboek, dus ik richtte mijn bedrijf op met ups en downs. Ik kan je vertellen: the struggle was real! Vele euro’s, fouten en enkele tranen later heb ik op de harde manier geleerd hoe ingewikkeld het is om goed voorbereid een professionele onderneming te starten (en dat naast mijn baan).

Een online leerplatform voor vrouwen 

Van fouten leer je het meest, maar ik had zo graag een mentor gewild. Iemand die weet welke stappen je moet nemen, waar je op moet letten en het juiste netwerk heeft. 

Ik gaf tips en advies via de Facebookgroep van Eerste Hulp bij Party Planning om te voorkomen dat zij dezelfde fouten maakten als ik. Het begon als een platform en groeide al snel uit tot de eerste  online academy voor vrouwen uit de party planning sector.

Word party planner of party stylist

De party planning sector in Nederland bestaat nog niet zo lang, maar groeit met de dag. Er zijn zoveel getalenteerde dames die niet durven om van hun passie hun werk te maken. Daar is dit platform voor. Ik weet waar je als startende party planner of party stylist tegenaan loopt en wat je nodig hebt. Mijn advies: de beste investering is altijd in jezelf. 

Start nieuwe samenwerkingen

Samenwerken en elkaar succes gunnen staat bij mij voorop. Zelf miste ik een ervaren party planner om mij te helpen, dus dat ben ik graag voor jou.Ben je trouwens al lid van onze besloten Facebook community? Daar vind je nóg meer ambitieuze party queens met wie je kunt sparren. Ik hoop je bij één van onze events te zien 

Liefs van jouw bff in party planning,

Fabienne

Eerste Hulp bij Party Planning ontwikkelt opleidingen voor ondernemers in de party sector.

Social Media

Zakelijk

Contact

Hét feestje voor je inbox

Ontvang feestelijke party planning tips en blijf
op de hoogte van onze events