hi, ik ben fabienne smith

"Mijn missie? Vrouwen helpen aan een sterke positie in de party sector, zodat zij een goed inkomen verdienen met hun talent"

Toen ik in 2017 begon, voelde ondernemen als een struggle. Ik hield geen cent aan mijn boekingen over, trok de verkeerde klanten aan en wist niet hoe ik mijn bedrijf moest positioneren.

Informatie was nergens te vinden en de gevestigde party queens hadden geen zin of tijd om mij te helpen. De party sector was één groot raadsel en ik stond op het punt om op te geven. Vele euro’s, fouten en enkele tranen later heb ik op de harde manier geleerd hoe ingewikkeld het is om een winstgevende onderneming te starten in de party sector (but I did it anyway!)

gespot in:

"Laat je niet wijsmaken dat party planning slechts een hobby is. Het is écht mogelijk om een inkomen te verdienen met jouw talent."

Van fouten leer je het meest, maar ik had zo graag een mentor gewild. Iemand die weet welke stappen je moet nemen, waar je op moet letten en hoe je omgaat met tegenslagen. Daarom deel ik mijn kennis nu met jou. Bij Eerste Hulp bij Party Planning sta je er niet alleen voor. Of je nu met mij werkt of een bff vindt tijdens een van onze events: er is altijd iemand die jou op weg kan helpen. Zo voorkom je de meest gemaakte fouten in de party sector en wordt ondernemen een feestje!

Ik weet hoe het is om aan het begin van je party carrière te staan en jezelf te vergelijken met anderen. Laat het succes van party queens jou juist motiveren om door te zetten. De tijd dat party planning gezien werd als ‘leuke hobby’ is voorbij. Het is écht mogelijk om een inkomen te verdienen met je talent. De sector groeit met de dag en mensen zijn bereid om flink uit te geven aan onze expertise. Want als party queen verkoop je geen dienst, je verkoopt een beleving. 

Leer mij beter kennen

low key nerd

Ik heb een Master in Europese Bestuurskunde en jarenlang voor NGO’s en overheidsorganisaties gewerkt. Naast party planning ben ik goed in processen automatiseren, marketing en teksten schrijven.

foodie

Eten is mijn hobby en koken doe ik het liefst voor anderen. Ik ben een zelfbenoemde foodie en probeer altijd nieuwe restaurants uit. Mijn favoriet blijft New York Philly Cheesecake. 

ENJOY LIFE

Het leven is een feestje! Ik houd van lachen, gezelligheid, zonneschijn, kerstfilms en geloof dat je alles kunt bereiken wat je wilt.  Succes voor mij is doen wat je eigenlijk niet durfde en erin slagen.