Beginnerscursus
Party Plannen als een
Pro

Wil je feestjes organiseren net als je favoriete party planners op Instagram? Die droom is dichterbij dan je denkt! Ontdek hoe je een planning maakt, waar je producten inkoopt en goede leveranciers vindt. Met mijn tips en overzicht van 60+ leveranciers kun je meteen aan de slag!

Dan ben je op de juiste plek!
Deze info vind je namelijk niet op Google...

De party sector groeit met de dag en er komen steeds nieuwe trends voorbij. Onderling weten we heel goed waar je spullen inkoopt en welke leveranciers het beste zijn. Maar wat als je helemaal nieuw bent en net gaat starten? Daar heb je mij voor! Mijn naam is Fabienne en als jouw bff in party planning help ik jou aan een goede start van jouw party carrière.

 

Zij gingen je voor

Dit ga je leren

Wat is party planning?

De taken en verantwoordelijkheden van een planner en party stylist.

Diensten aanbieden

Ontdek welke diensten je kunt aanbieden als party planner of stylist.

Concept ontwikkelen

Werk jouw visie uit tot een realistisch concept en leer wat je nodig hebt. 

Spullen kopen en huren

Ik vertel waar je toffe spullen koopt of huurt bij collega’s in de party sector. 

Leveranciers vinden

vind betrouwbare leveranciers die jouw visie tot werkelijkheid brengen.

Draaiboek opstellen

Bereid je slim en goed voor op het feest met een draaiboek.

+ toegang tot mijn overzicht van meer dan 60 leveranciers

Vraag & Antwoord

De cursus is bedoeld voor vrouwen die aan de beginfase van hun party carrière staan. Misschien ben je nog niet klaar om van je hobby een professioneel bedrijf te maken, maar wil je wel feestjes als een pro organiseren. 

Je hebt nog geen ervaring nodig met feestjes organiseren om deze cursus te volgen. Je leert juist alles wat je moet weten voordat je de stap neemt in de wondere wereld van party planning. 

Nee, in deze cursus leer je niet hoe je prijzen berekent voor je diensten. Dat kan je leren in Get Your Money Honey of in de opleiding Van Passie naar Party Bedrijf.

De opleiding Van Passie naar Party Bedrijf bereid je voor op het groeien van jouw party bedrijf in de party sector. Deze cursus is voor beginners die nog geen betaalde opdrachten hebben gehad.

Ja, je krijgt direct toegang tot de cursus via de online leeromgeving. De cursus bestaat uit video’s en is 24/7 te volgen op je telefoon of laptop.

De beginnerscursus bestaat uit vier modules met videolessen en een werkboek. Je volgt de cursus in je eigen tempo en kunt alle methodes direct toepassen in je eigen werkwijze. De cursus duurt ongeveer twee uur in totaal. Het is online en je kunt op elk moment pauzeren. Je hebt een jaar toegang tot de inhoud.

Download gratis