cursus

Party plannen als een pro

Wil je party planner of party stylist worden, maar heb je geen idee wat er allemaal bij komt kijken? In deze cursus vertel ik wat je nodig hebt om jouw volgende party te organiseren als een pro.

Wil je party planner worden, maar heb je geen idee:

start dan nu met de online cursus

Party plannen als een pro

Leer een party plannen van A tot Z en bouw zelfstandig een aantrekkelijk portfolio op. 

Met handige tips, tricks en een winkellijst kun je meteen aan de slag!

Dit ga je allemaal leren

Wat is party planning?

Leer wat party planning inhoudt en wat het verschil is tussen een party planner en party stylist

party diensten aanbieden

Ontdek welke diensten  je kunt aanbieden als startende party planner of stylist

van concept naar party

Leer hoe je een visie uitwerkt  tot een realistisch concept en wat je daarvoor nodig hebt. 

spullen kopen of huren

It’s shopping time! Ik vertel waar je toffe spullen vindt of huurt bij collega’s in de party sector. 

leveranciers vinden

Hoe en waar vind je leveranciers die jouw visie tot werkelijkheid brengen? Je ontdekt het hier.

draaiboek opstellen

Een goede voorbereiding is het halve werk. Leer hoe je je voorbereid op een party.

“Door deze cursus ben ik weer een stapje verder in mijn party-proces! Een ontzettend fijne en heldere cursus! Heel veel van opgestoken.”

– Zenzi, Pretty Organized Party Planning

“Wat was dit een fijne, leuke en vooral leerzame cursus. Het was weer een bevestiging hoe graag ik de party wereld in wil. Met de hulp van Fabienne ben ik weer een stap dichterbij mijn droom. Twijfel niet langer, maar ga voor deze geweldige cursus!”

– Stephanie, See Love Marry

“De cursus heeft mij geleerd hoe je een party van tevoren plant en wat je allemaal nodig hebt om je concept goed uit te werken. Zelfs de kleinste details zijn belangrijk. De cursus geeft je nieuwe inzichten en helpt om een party in de juiste volgorde te organiseren.”

Deborah

Hey party queen!

Mijn naam is Fabienne en ik help jou met de eerste stap in jouw party carrière. 

 

Jaren geleden was ik net als jij. Een getalenteerde dame met een droom: ik wilde van party planning mijn werk makenIk maakte alle beginnersfouten die er bestaan en verdiende niets. 

 

Boekingen had ik wel, maar alleen van vrienden en familie. Aan mijn boekingen verdiende ik weinig tot niets. Totdat ik de juiste stappen begon te nemen. Daarna kreeg ik binnen no time klanten én naamsbekendheid.

 

Nu leer ik jou hoe je het wél goed aanpakt! Zet de eerste stap en plan jouw party als een pro 😉

Vraag & Antwoord

De cursus is bedoeld voor vrouwen die aan de beginfase van hun party carrière staan. Misschien ben je nog niet klaar om van je hobby een professioneel bedrijf te maken, maar wil je wel feestjes als een pro organiseren. 

Je hebt nog geen ervaring nodig met feestjes organiseren om deze cursus te volgen. Je leert juist alles wat je moet weten voordat je de stap neemt in de wondere wereld van party planning. 

Nee, in deze cursus leer je niet hoe je prijzen berekent voor je diensten. Dat leer je in de opleiding Van Passie naar Party Bedrijf, of als je een Party Queen Fix sessie boekt.

De opleiding Van Passie naar Party Bedrijf bereid je voor op het starten van een professionele onderneming in de party sector. Deze cursus is voor beginners en is ook inbegrepen in de opleiding Van Passie naar Party Bedrijf.

Ja, je krijgt direct toegang tot de cursus via de online leeromgeving. De cursus bestaat uit video’s en is 24/7 te volgen op je telefoon of laptop.

De beginnerscursus bestaat uit vier modules met videolessen en een werkboek. Je volgt de cursus in je eigen tempo en kunt alle methodes direct toepassen in je eigen werkwijze. De cursus duurt ongeveer twee uur in totaal. Het is online en je kunt op elk moment pauzeren. Je hebt een jaar toegang tot de inhoud.