party plannen als een pro

Wil je nét zulke toffe feesten organiseren als op Instagram?

Die droom is dichterbij dan je denkt! In de cursus Party Plannen als een Pro leer je succesvolle feesten organiseren. Ontdek waar je producten inkoopt en goede leveranciers vindt. Met mijn handige tips, tricks en een winkellijst kun je meteen aan de slag!

deze party planners gingen jou voor

Zenzi, Pretty Organized Party Planning
Zenzi, Pretty Organized Party Planning
Party Plannen als een Pro
Lees verder
““Door deze cursus ben ik weer een stapje verder in mijn partyproces! Een ontzettend fijne en heldere cursus! Heel veel van opgestoken. Bedankt Fabienne”
Stephanie, See Love Marry
Stephanie, See Love Marry
Party Plannen als een Pro
Lees verder
"Wat was dit een fijne, leuke en vooral leerzame cursus. Het was weer een bevestiging hoe graag ik de party wereld in wil. Met de hulp van Fabienne ben ik weer een stap dichterbij mijn droom. Twijfel niet langer, maar ga voor deze geweldige cursus!"
Deborah
Deborah
Party Plannen als een Pro
Lees verder
"De cursus heeft mij geleerd hoe je een party van tevoren plant en wat je allemaal nodig hebt om je concept goed uit te werken. Zelfs de kleinste details zijn belangrijk. De cursus geeft je nieuwe inzichten en helpt om een party in de juiste volgorde te organiseren."

Dit ga je allemaal leren

Wat is party planning?

De taken en verantwoordelijkheden van een planner en party stylist.

Diensten aanbieden

Ontdek welke diensten je kunt aanbieden als party planner of stylist.

Concept ontwikkelen

Werk jouw visie uit tot een realistisch concept en leer wat je nodig hebt. 

Spullen kopen en huren

Ik vertel waar je toffe spullen koopt of huurt bij collega’s in de party sector. 

Leveranciers vinden

vind betrouwbare leveranciers die jouw visie tot werkelijkheid brengen.

Draaiboek opstellen

Bereid je slim en goed voor op het feest met een draaiboek.

"je doet belangrijke kennis op over party planning"

"De cursus heeft mij de basis geleerd van een party stylist. Ik heb eindelijk werk gemaakt van mijn passie. Fabienne is makkelijk te bereiken voor welke vraag dan ook!
- Nathalie, Jump Around Party Styling

Party Planning Academy

hi, mijn naam is fabienne

Ik begeleid jou naar de volgende stap in je party carrière

Toen ik in 2017 begon met kinderfeestjes organiseren voelde ondernemen als een struggle. Klanten vinden, prijzen bepalen en de juiste leveranciers vinden was één groot raadsel. Het kostte mij een hoop stress, vele euro’s en ugly cries om te leren hoe je een goedlopend party bedrijf opbouwt. Nu deel ik al mijn kennis met jou!

Vraag & Antwoord

De cursus is bedoeld voor vrouwen die aan de beginfase van hun party carrière staan. Misschien ben je nog niet klaar om van je hobby een professioneel bedrijf te maken, maar wil je wel feestjes als een pro organiseren. 

Je hebt nog geen ervaring nodig met feestjes organiseren om deze cursus te volgen. Je leert juist alles wat je moet weten voordat je de stap neemt in de wondere wereld van party planning. 

Nee, in deze cursus leer je niet hoe je prijzen berekent voor je diensten. Dat kan je leren in Get Your Money Honey of in de opleiding Van Passie naar Party Bedrijf.

De opleiding Van Passie naar Party Bedrijf bereid je voor op het groeien van jouw party bedrijf in de party sector. Deze cursus is voor beginners die nog geen betaalde opdrachten hebben gehad.

Ja, je krijgt direct toegang tot de cursus via de online leeromgeving. De cursus bestaat uit video’s en is 24/7 te volgen op je telefoon of laptop.

De beginnerscursus bestaat uit vier modules met videolessen en een werkboek. Je volgt de cursus in je eigen tempo en kunt alle methodes direct toepassen in je eigen werkwijze. De cursus duurt ongeveer twee uur in totaal. Het is online en je kunt op elk moment pauzeren. Je hebt een jaar toegang tot de inhoud.