You go, girl! is een reeks interviews met vrouwelijke ondernemers in de party- en event planning sector.

In dit interview met Innah van Gather & Brunch gaan we het hebben over vrouwelijk ondernemerschap. De opmars van bijeenkomsten voor vrouwen is groter dan ooit. Alleen maar goed nieuws, want zolang vrouwen elkaar supporten bereiken we meer! En wat is er beter dan een combinatie van heerlijke brunches, interessante onderwerpen en ambitieuze vrouwen? In Amerika al een hit, maar nu ook in Nederland dankzij Gather & Brunch. Genoeg reden voor een gezellig interview met eigenaresse Innah over haar concept.

Eerste Hulp bij Party Planning Innah-interview Interview met Innah van Gather & Brunch

1. Vertel, wat is Gather & Brunch en hoe ben je op het idee gekomen? 

Gather & Brunch is een reeks events om vrouwen samen te brengen. Vrouwelijk ondernemerschap is belangrijk. Ze schuiven aan om hun verhalen te delen, te netwerken en dat allemaal aan een tafel met lekker eten. Elk event heeft als doel om te inspireren, samen te leren en relaxen na een lange week vol verantwoordelijkheden. We brunchen op zondagen zodat iedereen de week – en vooral de maandag – vol positieve energie kan starten.”

2. Wat voor onderwerpen komen aan bod tijdens jouw events? 

“In het begin zijn we gestart met vrouwen uit allerlei sectoren en fases in hun leven. Van onderwijzers, wetenschappers en fotografen tot influencers. Na een tijd werden onze events steeds meer bezocht door vrouwelijke ondernemers uit de creatieve sector. De rode draad is dat we dezelfde passies delen en bespreken waar we tegenaan lopen. Het zijn de ups én de downs die ons verder helpen. Op onze events is er zoveel verbinding, ook op persoonlijk vlak. Dat is hoe samenwerkingen tot stand komen. Gather & Brunch probeert getalenteerde vrouwen uit te nodigen die hun succesverhaal delen. Daar halen anderen veel inspiratie uit tijdens de brunch.”

Eerste Hulp bij Party Planning innah51 Interview met Innah van Gather & Brunch

3. Op 16 februari organiseer je een Galentines Day event voor vrouwen. Wat houdt dat precies in?

Galentine’s Day is – zonder twijfel – mijn favoriete event. Het is een viering van alle belangrijke vrouwelijke vriendschappen in je leven. Het thema dit jaar is zelfliefde. Denk prosecco, stapels pannenkoeken, muziek en heel veel gezelligheid! In de fotohoek kun je terecht om nieuwe herinneringen te maken met je vriendinnen.”

4. Vrouwen zien vaker obstakels bij het starten van hun eigen bedrijf. Hoe heb jij die obstakels overwonnen?

“Ook ik was bang om te starten, maar ik geloof in een leven zonder spijt van dingen die je wilde doen maar niet hebt gedaan. Ik ben er dus gewoon voor gegaan en ja, dat betekent proberen, vallen en weer opstaan. Vrouwelijk ondernemerschap brengt verandering in de wereld. Er zijn zoveel dingen die ik beter kan doen, maar al die dingen hebben mij geleid naar geweldige mensen. Je ervaart mooie momenten mee waarvan ik zelf nooit had gedacht dat ik ze zou meemaken.”

Eerste Hulp bij Party Planning innah3 Interview met Innah van Gather & Brunch

5. Als je Gather & Brunch zou omschrijven in drie woorden, wat zouden ze zijn?

“Ondersteunend, verwelkomend en aanmoedigend.”

6. Wat is jouw #1 advies aan vrouwen die hun eigen bedrijf willen starten?

“Doe wat je kan met wat je nu hebt. Laat het idee van perfectie niet in de weg staan van wat je wilt bereiken.”

Enthousiast geworden door dit interview met Innah van Gather & Brunch?Ga naar hun website en woon een event bij via: http://www.gatherandbrunch.com, volg ze op instagram @gatherandbrunch, of stuur een mail naar hello@gatherandbrunch.com