Het nieuwe jaar inluiden als party planner of party stylist doe je het beste met een feestje! Op 27 januari organiseerden wij samen met Deetailz een nieuwjaarsborrel voor party planners en party stylisten. Because a little party never hurt nobody!

Succesvol netwerken in de party sector

Netwerken in de party sector is waardevoller dan je denkt. Dat weten wij heel goed! Een event organiseren voor talentvolle en creatieve vrouwen vraagt dus om een Instagramwaardige locatie. Daar voldeed deze ‘all-pink-everything’ locatie absoluut aan, beter bekend als Ohana Poké in Rotterdam. Ruim veertig ambitieuze vrouwen uit de party planning sector kwamen samen om te investeren in hun netwerk.

Een warm welkom

Bij binnenkomst kreeg iedereen een notitieboekje met een passende quote. Jawel, hier werd aan alles gedacht (de kleuren van de boekjes matchen de locatie). De overige decoratie sloot ook perfect aan op de styling van Ohana, waar Rachida van Deetailz later meer over vertelde. De avond begon met een welkomstwoord van Fabienne Smith, oprichtster van Eerste Hulp bij Party Planning.

Begin bij je eigen netwerk

Ze nam ons mee in haar verhaal over de ‘struggles’ die je als startende party queen ervaart, hoe je een waardevol netwerk opbouwt en waarom langetermijndoelen uiteindelijk meer opleveren dan tijdelijk succes. Ook kun je beginnen waar je nu staat met wat je nu hebt (no excuses!). Begin bij je eigen netwerk, vraag om een opdracht en werk naar je doelen toe. “Je netwerk is waardevoller dan je denkt”, aldus Fabienne.

Ondertussen schoot Lindsey van MamaSuperDun prachtige plaatjes van de aanwezigen en maakte Jessy Richmond deze prachtige aftermovie.

Na een korte break met overheerlijke poké bowls, kraakverse tempura garnalen en tongstrelende gyoza’s, vertelde Rachida van Deetailz meer over de nieuwste party trends van 2020.

Van ‘ton-sur-ton’ (de opbouw van verschillende kleuren), rotan meubels en zachte tinten voor het voorjaar tot het verwerken van alledaagse dingen in jouw eigen styling. Hoe je dat precies doet leer je in de nieuwe cursus ‘Own Your Party Style‘. Na een vragenronde was het tijd voor onze Party Queen Speed Date.

Alle bezoekers kregen de kans om in contact te komen met verschillende party stylisten, wedding planners, party verhuurbedrijven, creative designers en ballondecorateurs. Er werd volop met elkaar gesproken en daar werden wij zó blij van!

De positieve boodschappen van Fabienne en Rachida werden regelmatig benoemd. Slogans als ‘niet kopiëren maar inspireren’ en de waarde van je eigen werk erkennen waren het onderwerp van gezonde discussies. Je passie volgen is mooi, maar je moet natuurlijk ook verdienen! Dat en meer leer je op 7, 14 en 21 mei in de 3-daagse ‘Sales training for Party Queens’.

Time flies when you’re having fun!

Alle dames zijn naar huis gegaan met een inspirerende goodie bag en bijpassende roze cupcakes van Taartjes Toko. Wij hebben absoluut genoten van ieders aanwezigheid! Met speciale dank aan de teams van Eerste Hulp bij Party Planning en Deetailz die deze avond mogelijk hebben gemaakt. Team work makes the dream work!

Bekijk hier alle foto’s!