Eerste Hulp bij Party Planning 43-Blog-website-EHBP Dit zijn de kerst trends van 2023

Als party planner of party stylist maak je van elke gelegenheid een feest, dus ook van Kerstmis. Maar wat zijn de kerst trends van 2023? In deze blog doe je alvast wat inspiratie op.

Metallics

Bereid je voor op metallic kleuren zoals goud, zilver en koper. Zelfs fuchsia en appelgroen schitteren deze kerst in de kerstboom. Deze tinten voegen een vleugje fashion en elegantie toe aan het kerstdecor. Je kunt metallics verwerken in ornamenten, tafelaankleding en natuurlijk de cadeauverpakking.

Pastel kerst trends

Pastelkleuren zijn niet meer weg te denken en Kerstmis is daarop geen uitzondering. Zachte tinten in blauw, roze en mintgroen brengen een frisse en eigentijdse stijl tijdens de feestdagen.

Eerste Hulp bij Party Planning thepinkdream-685x1024 Dit zijn de kerst trends van 2023

Natuur

Inspiratie halen uit de natuur is een tijdloze trend. Aardetinten zoals bosgroen en bruintinten brengen een gezellige en warme kerstsfeer in huis. Deze kleuren passen goed bij zowel traditionele als moderne interieurs.

Eerste Hulp bij Party Planning e858fb8b625b4cd5e72dba31cc8610ef Dit zijn de kerst trends van 2023

Neutrale kleuren

Kiezen voor een naturel kleurenschema zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Denk aan variaties van dezelfde kleur, zoals verschillende tinten beige. Deze kerstaankleding is het mooist in een huis met een minimalistisch of eigentijdse stijl.

Eerste Hulp bij Party Planning bc415f35e7379c2fd7da778e0d67aba8 Dit zijn de kerst trends van 2023

Moderne kerst trends

Wees creatief en vind je eigen trends! Experimenteer met onverwachte kleurencombinaties, zoals zachtroze en bordeauxrood of marineblauw en mosterd. Dit geeft een frisse en eigentijdse draai aan traditionele kerstkleuren. Als kerst dit jaar bij jou wordt gevierd, lees onze blog over hoe je een kerstfeest organiseert. Fijne feestdagen!