Leestijd: 2 min

Wil je party planner worden in 2021 of een eigen party bedrijf starten? December is de beste maand om plannen te maken voor het nieuwe jaar. Als creatieveling heb je genoeg nieuwe ideeën, net als goede voornemens.

Party planner worden

Een nieuw product, nieuwe diensten of thema’s. Maar wist je dat 80% van de goede voornemens februari niet eens haalt? En zeg eerlijk: hoeveel van jouw ideeën heb je uitgevoerd? Daarom deel ik 4 tips die wél werken om je ideeën waar te maken. Ook op de dagen dat je liever Netflix kijkt.

Een goed idee kan het verschil maken voor jouw party bedrijf. Het begint met een duidelijke visie en een gezonde dosis realiteit. Maar hoe weet je in welk idee je wel of niet moet investeren? Er zijn 4 manieren die het makkelijker maken om jouw ideeën voor 2021 waar te maken.


Voorbereiding

Verzamel alle ideeën die je hebt voor het nieuwe jaar en schrijf ze op. Dit kunnen producten zijn, nieuwe thema’s, samenwerkingen of wat dan ook. Blijf dicht bij jezelf en je bedrijf. Sta 5 minuten stil bij elk idee en benoem de positieve en negatieve kanten. 

Prioriteiten

Party planner worden betekent prioriteiten stellen. Van alle ideeën die je hebt zijn er een paar die er absoluut bovenuit steken. De kunst is dus om een selectie te maken. Welk idee wil je de volle aandacht geven en wat kan wachten tot later? Is dit iets waar klanten blij van worden en wordt jouw party bedrijf er beter van? Laat je volgers stemmen op jouw nieuwe ideeën. Met maximaal drie ideeën kom je al een heel eind. 

Download de party planning checklist

Please wait...

Gelukt! Je ontvangt een bericht in je mailbox.

Planning

Een goede voorbereiding is het halve werk. Kies de ideeën waar jij je op wilt focussen en maak een plan. Wanneer moet het idee gereed zijn? Hoeveel uur per week ga je eraan werken? Wie of wat heb je nodig om jouw idee waar te maken? Begin bij de einddatum en werk er vervolgens naartoe. Nogmaals: wees realistisch!

Productiviteit

Elk moment van de dag worden we afgeleid. Uren scrollen op Instagram zonder doel is daar absoluut één van. Gebruik de tijd die je hebt effectief. Plan een vaste dag in om aan jouw idee te werken. Heb je weinig tijd? Start dan met één uur per dag en houd bij hoeveel je gedaan hebt. 

Heb je hulp nodig om jouw ideeën op een rijtje te krijgen inclusief een planning voor de komende drie maanden? Boek dan een sessie!