Benieuwd waarom het goed is om te sparren met anderen over jouw party bedrijf? Elke party planner of party stylist kan wel wat hulp gebruiken. Breng jouw party bedrijf naar een next level met verschillende sessies. Met mijn party planning academy en party consult help ik vrouwen met het succesvol starten en runnen van hun eigen party bedrijf. Vandaag vertel ik alles over mijn party consult en hoe het jouw party bedrijf vooruit helpt.

Wat houdt een party consult precies in?

In mijn sessies bespreken we samen waar je tegenaan loopt. Van focus vinden en klanten werven tot het uitwerken van je prijzen. Je kunt kiezen uit Party Queen Fix of Party Queen Boost. Deze sessies zijn de perfecte tool om aan de toekomst van jouw party bedrijf te bouwen. Een sessie kan online of op locatie.

Hoe een party consult bijdraagt aan de toekomst van jouw bedrijf

  • Je hebt een sparringspartner. Sparren over jouw party bedrijf levert nieuwe inzichten. Ik denk met je mee en geef professioneel advies vanuit verschillende oogpunten. Daarnaast is het gewoon fijn om te sparren met iemand die begrijpt hoe de party planning sector werkt. 
  • Een sessie is verhelderend. Soms zit je zo in je eigen wereld dat het lastig is om keuzes te maken. Ik stel verschillende vragen die je dieper laten nadenken. Vaak ziet een ander dingen waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. 
  • Een sessie biedt structuur. Aan het eind van de sessie ontvang je een uitgebreide samenvatting met een stappenplan. Een planning helpt om gefocust te werken. Je kunt na de sessie dus meteen aan de slag.

Wat levert een sessie jou op?

Ik heb wel eens de vraag gekregen hoe je weet of de sessie jouw geld waard is. Het simpele antwoord is: dat weet je niet. Maar je kunt erachter komen door jezelf deze vraag te stellen: wat gebeurt er als je geen advies vraagt aan een expert en op dezelfde manier doorgaat? Boek je dan vooruitgang of blijf je op hetzelfde punt stilstaan? Die vraag kan ik natuurlijk niet voor je beantwoorden. Wat ik wél kan doen ik de ervaringen delen van anderen die jou zijn voorgegaan.

  • De leukste broer en zus die ik ken, beter bekend als Luxury Party Decorations. Zij kozen voor de Party Queen Boost en met resultaat. De volgende dag heeft hun klant twee keer meer afgenomen dan ze van plan was uit te geven! Dat is nog eens een mooi resultaat. Ook is er een leuke samenwerking ontstaan.
  • De creatieve dame achter J’Create volgt mijn cursus Van Passie naar Party Planner inclusief drie extra sessies. Na een aantal veranderingen in haar aanpak werkt ze steeds meer samen met anderen.
  • Wendy van Grateful Flower heeft al meerdere sessies geboekt. Een party bedrijf groeit natuurlijk met je mee. Samen hebben we haar niche bepaald en haar volledige ondernemingsplan uitgewerkt.

Deze maand ontmoet ik 5 andere ambitieuze dames die het nieuwe jaar goed willen starten. Breng jouw party bedrijf ook naar een next level en kies uit verschillende sessies. Klik hier!