Party Planning Academy

sessie

Party Queen Fix

Loopt je vast en heb je advies nodig van iemand die de party sector kent? Boek een sessie van 45 minuten met mij en ga weer zelfverzekerd vooruit!

Laurantstyling

"Super fijn dat je calls kan inplannen voor advies"

“Op Instagram zag ik Fabienne haar opleiding voorbijkomen. Ik was al verder in mijn onderneming, maar had ondersteuning nodig. Na een telefonisch gesprek met haar had ik een goed gevoel. Ik vond het super fijn dat ik mijn calls kon inplannen bij haar als ik een vraag of advies nodig had. Ze is flexibel en gaf mij de ruimte en tijd wat ik heel fijn vond. Nu ga ik alles wat ik heb geleerd in praktijk brengen!”

— stacy, laurant party styling

sessie

Party Queen Fix

Hier kun je de sessie voor inzetten:

Na aankoop krijg je direct toegang tot mijn agenda om jouw sessie in te plannen.

DSC03652

"Na de sessie kon ik meteen weer verder"

“Zo blij dat dit kan! Ik heb de sessie ingezet om input te krijgen voor mijn algemene voorwaarden. Ik kan nu weer verder en een afspraak maken met een jurist. Fabienne, bedankt voor het delen van je ervaringen en tips. Echt een aanrader, haha!”

— selma, selebrate

Kiran

"Fabienne geeft advies waar je echt iets mee kan"

“Alleen maar positieve feedback voor jou, Fabienne. Je hebt mij ontzettend geholpen met het bepalen van mijn prijzen en het ondernemingsplan. Naast dit sta je altijd klaar voor mijn vragen en krijg ik goede adviezen waar ik echt mee wat kan. Chapeau voor jou girl! You rock!”

— kiran, desi decoration

Vraag & Antwoord

Bij voorkeur online via Google Meet. Wil je op locatie afspreken? Houd dan rekening met reiskosten.

Na aankoop krijg je toegang tot mijn agenda om zelf je sessie in te plannen. Geef aan wat je met mij wilt bespreken. Daar gaan we tijdens de sessie mee aan de slag. Na de sessie kun je zelfstandig verder.

HEY PARTY QUEEN!

Leuk dat je er bent! Eerste Hulp bij Party Planning helpt jou om van ondernemen een feestje te maken. Geen idee waar je moet beginnen?