sessie

Party Queen Fix

Heb je mijn begeleiding nodig bij het bereiken van jouw #partyqueengoals? Loopt het niet helemaal lekker en heb je advies nodig van iemand die de party sector kent? Spar met mij en ga weer zelfverzekerd vooruit!

Wat houdt een Party Queen Fix sessie in?

We bespreken welk doel je wilt bereiken en werken de beste aanpak uit. Aan het eind van de sessie heb je een concreet stappenplan voor de komende drie maanden. Je kunt er direct mee aan de slag! 

"Na de sessie kon ik meteen weer verder"

“Zo blij dat dit kan! Ik heb de sessie ingezet om input te krijgen voor mijn algemene voorwaarden. Ik kan nu weer verder en een afspraak maken met een jurist. Fabienne, bedankt voor het delen van je ervaringen en tips. Echt een aanrader, haha!”

— selma, selebrate

"Fabienne geeft advies waar je echt iets mee kan"

“Alleen maar positieve feedback voor jou, Fabienne. Je hebt mij ontzettend geholpen met het bepalen van mijn prijzen en het ondernemingsplan. Naast dit sta je altijd klaar voor mijn vragen en krijg ik goede adviezen waar ik echt mee wat kan. Chapeau voor jou girl! You rock!”

— kiran, desi decoration

Vraag & Antwoord

De sessie duurt in totaal 2,5 uur verdeeld over twee contactmomenten. In de eerste sessie van 1,5 uur hoor ik graag waar je tegenaan loopt en welk doel je wilt bereiken. Op basis daarvan werk ik een stappenplan uit. In de tweede sessie van een uur licht ik het stappenplan toe en koppelen we daar concrete acties aan. Na de sessie kun je zelfstandig aan de slag om je doelen te bereiken.

Voeg de Party Queen Fix sessie toe aan je winkelwagen en reken af in de shop. Na aankoop ontvang je een mail om jouw sessie in te plannen.

De Party Queen Fix sessie vindt online plaats via Zoom. Wil je liever op locatie afspreken? Houd dan rekening met reiskosten.

Je kunt Party Queen Fix inzetten voor het updaten van je prijzen, input voor algemene voorwaarden, samenwerkingen vinden, een ondernemingsplan opstellen en meer.

HEY PARTY QUEEN!

Leuk dat je er bent! Eerste Hulp bij Party Planning helpt jou om van ondernemen een feestje te maken. Geen idee waar je moet beginnen?