Hey party planner! Waar kan ik je mee helpen?

Strategiesessie (45 min)

We bespreken waar je tegen aanloopt en hoe je dat het beste aanpakt. Van handige tips en sparren over jouw idee tot het organiseren van een event. Aan het eind van de sessie kun je weer vooruit! 

De sessie van 45 minuten vindt telefonisch plaats op een tijdstip naar keuze. Wil je liever persoonlijk ontmoeten? Dan ben je op vrijdagen welkom op kantoor in Rotterdam.

Investering: €49 incl btw.

 

Boek hier jouw 1-op-1 sessie

Strategiesessie incl. stappenplan (60 min)

Een eigen party bedrijf starten, sparren over je party diensten, nieuwe pakketten opstellen of heb je behoefte aan een duidelijke planning? Dan is deze sessie precies wat je nodig hebt.

We bespreken samen waar je tegen aanloopt en hoe je dat het beste aanpakt. Aan het eind van de sessie ontvang je een verslag en een 5-punten checklist waar je meteen mee aan de slag kunt. 

De sessie van 60 minuten vindt telefonisch plaats op een tijdstip naar keuze. Wil je liever persoonlijk ontmoeten? Houd dan rekening met reiskosten. 

Investering: €99 incl btw

 

Boek hier jouw 1-op-1 sessie

Party Proof Planning

Je weet precies hoe je bedrijf eruit moet zien en welke diensten je gaat aanbieden, alleen komt het er maar niet niet van. Want waar begin je in hemelsnaam? Hoe zorg je voor een planning waar je je ook écht aan houdt? En wat als je iets over het hoofd ziet? Wat je nodig hebt is orde en structuur zodat jouw party bedrijf werkelijkheid wordt.

Lucky you! Structuur aanbrengen in de chaos is zeg maar echt mijn ding. Na een uitgebreid telefonisch gesprek maak ik een haalbare planning die aansluit op jouw dagelijks leven en de doelen die je wilt bereiken.

Het resultaat? Je behaalt stap voor stap jouw doelen zonder stress! Zo kun je onbezorgd je party bedrijf starten. Het talent hebt je al, nu alleen nog een liefdevolle schop onder je kont 😉 

Investering: €199 incl. btw

 

Boek hier jouw sessie

VIP-sessie

We gaan 4 uur lang aan de slag met zaken waar je mijn hulp bij nodig hebt. Of waar je zelf gewoon niet aan toekomt. Stel van tevoren jouw doelen vast die je aan het eind van de sessie bereikt wil hebben: een complete planning, een strategie voor je party bedrijf, geschreven communicatiemiddelen of het uitwerken van prijzen voor je diensten.

Lunch en drankjes zijn bij de sessie inbegrepen. De sessie vindt plaats op een locatie naar keuze.

Investering: €497 incl. btw

 

Boek jouw VIP-sessie