Party Queen Fix

sessie

Party Queen Fix

Loopt je vast en heb je advies nodig van iemand die de party sector kent? Boek een sessie van 60 minuten met mij en ga weer zelfverzekerd vooruit!

sessie

Wat wil je met mij bespreken?

Twijfel je of de diensten die je aanbiedt de juiste klanten aantrekken? Of wil je weten met welke diensten je kunt starten? In de sessie werp ik een blik op jouw diensten, de doelgroep die je wilt aantrekken en hoe je dat aanpakt.

Heb je vragen over je huidige prijzen, of ben je benieuwd welke kosten je moet meenemen in het berekenen van je prijs? Dan kun je deze sessie van 60 minuten inzetten om dit samen met mij te analyseren. 

Whoop whoop! Je eerste boeking is binnen, maar je kunt wel iemand gebruiken die met je meekijkt. Gebruik deze sessie om je offerte samen met mij op te stellen en de voorbereidingen door te nemen.

Na aankoop krijg je direct toegang tot mijn agenda om jouw sessie in te plannen.

"Super fijn dat je calls kan inplannen voor advies"

“Op Instagram zag ik Fabienne haar opleiding voorbijkomen. Ik was al verder in mijn onderneming, maar had ondersteuning nodig. Na een telefonisch gesprek met haar had ik een goed gevoel. Ik vond het super fijn dat ik mijn calls kon inplannen bij haar als ik een vraag of advies nodig had. Ze is flexibel en gaf mij de ruimte en tijd wat ik heel fijn vond. Nu ga ik alles wat ik heb geleerd in praktijk brengen!”

— stacy, laurant party styling

DSC03652

"Na de sessie kon ik meteen weer verder"

“Zo blij dat dit kan! Ik heb de sessie ingezet om input te krijgen voor mijn algemene voorwaarden. Ik kan nu weer verder en een afspraak maken met een jurist. Fabienne, bedankt voor het delen van je ervaringen en tips. Echt een aanrader, haha!”

— selma, selebrate

Kiran

"Fabienne geeft advies waar je echt iets mee kan"

“Alleen maar positieve feedback voor jou, Fabienne. Je hebt mij ontzettend geholpen met het bepalen van mijn prijzen en het ondernemingsplan. Naast dit sta je altijd klaar voor mijn vragen en krijg ik goede adviezen waar ik echt mee wat kan. Chapeau voor jou girl! You rock!”

— kiran, desi decoration

Vraag & Antwoord

Bij voorkeur online via Google Meet. Wil je op locatie afspreken? Houd dan rekening met reiskosten.

Na aankoop krijg je toegang tot mijn agenda om zelf je sessie in te plannen. Geef aan wat je met mij wilt bespreken. Daar gaan we tijdens de sessie mee aan de slag. Na de sessie kun je zelfstandig verder.

HEY PARTY QUEEN!

Leuk dat je er bent! Eerste Hulp bij Party Planning helpt jou om van ondernemen een feestje te maken. Geen idee waar je moet beginnen?