You grow girl!

Jij bent gemaakt voor de wondere wereld van party planning. Prachtige feesten organiseren, decoreren en klanten blij maken met jouw talent. Je hebt bewezen dat je daar goed in bent. Toch loop je tegen een aantal zaken aan. Spar met mij en ga weer zelfverzekerd vooruit!

Party Queen Fix

Heb je mijn begeleiding nodig bij het bereiken van jouw #partyqueengoals? Dan gaan wij de komende 4 sessies samen aan de slag om daar te komen. We bespreken waar je tegenaan loopt en wat de beste aanpak is. Denk aan het bereiken van de juiste klanten of het uitwerken van een nieuwe party dienst. Aan het eind van het traject heb je jouw doel bereikt. Na aankoop krijg je toegang tot mijn agenda om je eerste sessie in te boeken.

Dit zeggen andere party queens over mij

Ken je dat, je hebt alles al geregeld en begint een party styling bedrijf. Eerste klant bijna in de pocket…wat vraag je voor jouw diensten? Uuuuhmm..JUIST! Je hebt daar helemaal niet goed over nagedacht. No stress Fabienne to the rescue ☺️! Fabienne is duidelijk, weet waar ze het over heeft en geeft jouw de juiste tools en boost om jou verder op weg te helpen.
Angelique
The Celebrationist
Alleen maar positieve feedback voor jou, Fabienne. Je hebt mij ontzettend geholpen met het bepalen van mijn prijzen en het ondernemingsplan. Naast dit sta je altijd klaar voor mijn vragen en krijg ik goede adviezen waar ik echt mee wat kan. Chapeau voor jou girl! You rock!
Kiran
Desi Decoration
Zonder Fabienne had ik de stap niet gezet om mijn eigen party planning & styling bedrijf te starten. Ik ben haar dan ook super dankbaar! Ze heeft mij heel goed geholpen bij het bepalen van mijn diensten, prijzen en zoveel meer. Alle onzekerheid en angst die ik had heeft Fabienne bij me weg kunnen nemen. Het was dus zeker een waardevolle sessie! Ik ben die dag naar huis gegaan met een boost aan energie, motivatie en enthousiasme. Thanks again girl!
Serena
By Sershati
Ik ben zo blij dat dit kan! Ik kan nu weer verder. Fabienne, bedankt voor het delen van je ervaringen en tips. Alweer een aanrader, haha!
Selma
Selebrate