Eerste Hulp bij Party Planning haute-stock-photography-all-the-pink-final-3 Start een samenwerking en krijg meer klanten in minder tijd

Ben je net jouw eigen party bedrijf gestart? Start dan absoluut een samenwerking met collega’s uit je netwerk. Misschien heb je al langer een bedrijf, maar stond een samenwerking starten niet op je lijst. Een samenwerking starten heeft veel voordelen en vraagt om duidelijke afspraken. 

Vergroot je bereik

Als party planner of party stylist kan een samenwerking jouw bereik vergroten. Je krijgt makkelijker nieuwe klanten, omdat jouw samenwerking voor nieuwe ingangen zorgt. Dat betekent meer blije klanten die hun netwerk weer vertellen over jouw party bedrijf.

Wat wil je bereiken?

Met andere party planners- en stylisten samenwerken klinkt misschien als een slecht idee. Je zal misschien denken: “dat zijn toch mijn concurrenten?” Dat hangt er vanaf wat jullie samenwerking inhoudt. Je kunt er beiden absoluut van profiteren. Een samenwerking starten doe je natuurlijk met een reden. Bedenk voor jezelf waarom je wilt samenwerken en wat je ermee wilt bereiken.

Start een samenwerking

Als je net jouw eigen party bedrijf bent gestart is het fijn om samen te werken met een bedrijf dat de kneepjes van het vak kent (en de juiste mensen). Het bedrijf waarmee je samenwerkt heeft de ervaring die jij nog niet hebt. Daar leer je heel erg veel van. Dat je net bent gestart betekent niet dat je weinig te bieden hebt aan jouw samenwerkingspartner. Jouw talent spreekt voor zich! 

Eerste Hulp bij Party Planning x9k0l5?v1703778036 Start een samenwerking en krijg meer klanten in minder tijd

Jouw party bedrijf laten groeien

Als jouw doel is om je bedrijf te laten groeien, werk dan samen met een bedrijf dat net zo lang of iets langer in de business zit als jij. Ga voor een bedrijf dat overeenkomt met jouw ambities, doelgroep en creatieve geest. Als ze uit dezelfde regio komen als jij is dat nóg beter. De kans is groot dat zij connecties hebben met leveranciers die jij nog niet kent. Een samenwerking starten heeft meer voordelen dan je denkt.