Maak van jouw passie een winstgevend party bedrijf

Sta jij bij vrienden op speed dial als er een feest gevierd wordt, maar lukt het je niet om eraan te verdienen? Heb je van alles geprobeerd en ben je klaar om te leren van professionals? Volg de opleiding Van Passie naar Party Bedrijf en start een goedlopende onderneming in 12 weken!

Lijkt het alsof elke party queen boekingen krijgt
en geld verdient behalve jij?

Dan is het tijd voor verandering. Laat me raden: je hebt al van alles geprobeerd. 

Maar je komt niet verder. Zodra je Instagram opent zie je andere party queens wél klanten krijgen. De ene boeking is nog groter dan de ander. Like…really?! Waarom lukt het jou dan niet? 

Zal het aan je prijzen liggen? Of misschien moet je soortgelijke diensten gaan aanbieden? Ondertussen heb je geen klanten, geen inkomsten en neemt de frustratie toe.

Zal ik je wat vertellen? Er is geen one size fits all in de party sector. Het enige wat je nodig hebt is een goede basis voor jouw bedrijf. 

"Door de opleiding heb ik een goede basis gelegd"

“De opleiding is een echte aanrader wanneer je op het punt staat om als ondernemer in de party sector aan het werk te gaan. Door de wekelijkse video’s en opdrachten kreeg ik meer inzicht. Daarnaast zijn de meeloopstages van ontzettend grote waarde. Hierdoor heb ik veel zelfvertrouwen gekregen als party stylist. Fabienne is geweldig! Je kunt met al je vragen bij haar terecht en ze is een super fijne sparringpartner.” – XAVIERA, PARTY STYLING BY XAVIERA

Hey girl, ik ben Fabienne

Toen ik in 2017 begon met kinderfeestjes organiseren stond ik er helemaal alleen voorKlanten vinden, diensten aanbieden en verdienen aan mijn boekingen was één groot raadsel.

Ik vroeg collega’s hoe zij het deden, maar die informatie hielden ze geheim. Het kostte mij een stressvol jaar, vele euro’s en ugly cries om een winstgevend party bedrijf neer te zetten. Nu leer ik het jou in 12 weken.

BEKEND VAN

Dit is wat je allemaal gaat leren

"Fabienne steekt veel tijd in je ontwikkeling"

“De opleiding van Passie naar Party Bedrijf is niet alleen heel leerzaam maar ook ontzettend motiverend. Het sluit heel goed aan bij alle vragen en onzekerheden die je hebt als startende party planner en/of styliste. Het persoonlijke contact dat Fabienne met je onderhoudt en de tijd die ze in je ontwikkelingen steekt is echt bewonderenswaardig. Ze heeft mij continu weten te motiveren om door te gaan daar waar ik onzeker werd. Mocht je twijfelen: it’s worth your money honey!” 

— NINA, NINA MARIA STYLING

BONUS (t.w.v. €400)

Templates

t.w.v. €295

Gebruik mijn kant-en-klare invulbare templates voor brochures en offertes. Super makkelijk aan te passen!

Party Budget

t.w.v. €59

Geen idee welke prijs je moet vragen? Bereken je inkomsten en uitgaven gemakkelijker met het party budget

Party Queen Kit

t.w.v. €49

Alle documenten en formulieren die je nodig hebt om jouw party te organiseren als een pro.

"Het financiële gedeelte heeft mij echt geholpen"

“Wauw, wat een waardevolle opleiding! Het financiële gedeelte heeft mij echt geholpen en nieuwe inzichten gegeven. Ook ben ik tot het besef gekomen dat social media een handige hulptool is voor het bereik van je bedrijf (tegen mijn verwachting in). Daarnaast laat Fabienne je inzien hoe belangrijk het is om een niche te hebben. De meeloopstage vond ik ook super leerzaam. Ik heb geleerd dat het niet erg is als het vooraf niet loopt zoals gepland, zolang je maar weet wat je levert en vertrouwen hebt in jezelf.”

— elsa, four parties seven weddings

Yes girl, nog meer extra's!

Meeloopstage

Draai volledig mee in de opdracht van een professional uit het vak om ervaring op te doen.

community

Stel vragen aan mij en (oud)cursisten in de community. Of vind een buddy in de groep!

Leveranciersgids

Toegang tot onze exclusieve Leveranciersgids. Voeg je bedrijf gratis toe.

Membership

Neem deel aan styled shoots en volg maandelijkse masterclasses

Let's get this party started!

"De formule voor tarieven is heel fijn te gebruiken"

“Wat mij het meest is bijgebleven van de opleiding is het enthousiasme en plezier van Fabienne. Wat een heerlijke vrouw! En ook niet geheel onbelangrijk: het verdienmodel. In de opleiding leer met een vrij simpele formule om tot een verkoopprijs te komen. Die is in je hele ondernemingsweg fijn te gebruiken.”

- AMY, WOW EVENTS & STYLING

Is Van Passie naar Party Bedrijf geschikt voor jou?

Dit kun je verwachten na inschrijving

Bevestiging

Na inschrijving ontvang je een mail met alle informatie over de opleiding (check je spam).

Toegang

Je ontvangt toegang tot de opleiding op de startdatum (Together) of start direct (Solo).

Werkboek

Print het werkboek om je voortgang bij te houden. Zo komt je bedrijf écht tot leven!

Maak van jouw passie een winstgevend party bedrijf

Heb je vragen? Ik geef antwoord!

Over de opleiding

Kies je voor Together? Je volgt de opleiding dan in een groepstraject van drie maanden. De startdata in 2023 zijn:

  • 1 mei – 21 juli (Graduation Party 23 juli, Rotterdam)
  • 4 september – 24 november (Graduation Party 26 november, Rotterdam)

Wil je de opleiding zelfstandig volgen zonder mijn begeleiding? Kies dan voor Solo en start direct.

Nee, het is voor elke startende ondernemer in de party sector! De is ook geschikt als je een feestlocatie hebt, gepersonaliseerde party designs maakt of ballondecorateur bent.

Ja zeker! Het kan zijn dat je vol enthousiasme een bedrijf bent gestart en nu beseft dat de basis ontbreekt. In Van Passie naar Party Bedrijf neem je alle onderdelen van jouw bedrijf onder de loep. Plan een Party Queen Fix sessie in als je een specifiek onderdeel van je bedrijf wilt professionaliseren.

Je hebt letterlijk toegang tot de dood ons scheidt (haha) vanaf de startdatum van de opleiding. Dat geldt ook voor de besloten community.

De opleiding begeleidt jou van hobbyist naar ondernemer. Je hebt dus enige ervaring in de party sector nodig om te starten. Dat kunnen opdrachten zijn voor familie zijn of voor vrienden. Het is een investering in jezelf, dus weet 100% zeker dat je een carrière wilt in deze sector. Anders is het zonde van je tijd. 

Ja, de opleiding is goed te combineren met een fulltime of parttime baan. Voorgaande cursisten hebben de opleiding gevolgd naast het runnen van hun gezin. Met 1,5 uur per week rond je een volledige weekles af inclusief de opdrachten.

De lessen worden online gegeven en bestaan uit videolessen, pdf-documenten en tutorials. Na elke weekles staan er opdrachten voor je klaar. Een party bedrijf komt helaas niet aanwaaien (we wish!), dus besteed de nodige tijd eraan. Denk aan ongeveer 1,5 uur per week. Je zal merken dat je sneller resultaat boekt. Je kunt de lessen volgen op je computer, tablet of mobiele telefoon.

Tijdens de meeloopstage draai je volledig mee in de opdracht van een professional. Dat kan een kinderfeest, baby shower, event of andere gelegenheid zijn. Je ervaart hoe het is om een opdracht van begin tot eind uit te voeren. Je kiest zelf een meeloopstage op basis van de datum en locatie.

Past de opleiding toch niet bij je? Dan kun je binnen 24 uur je bestelling kosteloos annuleren. Na 24 uur is het helaas niet meer mogelijk om te annuleren of een restitutie aan te vragen.

Pakket

De opleiding is een investering in jezelf en de toekomst van je party bedrijf. Kies voor Together als je een stok achter de deur nodig hebt, persoonlijk advies en een extra motivatie wanneer het even tegenzit. I’ve got your back! Kies voor Solo als je volledig zelfstandig aan de slag wilt gaan.

Begeleiding

Als je hebt gekozen voor pakket Together, dan krijg je persoonlijke begeleiding en advies tijdens één van de zes online bijeenkomsten. Heb je pakket Solo gekozen, dan kun je alleen vragen stellen in de community. 

In de besloten community kun je vragen stellen. De groep is alleen voor (oud)cursisten. Plaats berichten of lees mee met anderen. Dit werkt via een simpele app op je telefoon. Je krijgt bij inschrijving automatisch toegang. 

Kies je voor Together? Dan vinden de online bijeenkomsten plaats in een aparte community via Google Meet. Alle meetings staan ingepland en je kunt ze koppelen met je agenda. Je hebt dus toegang tot de algemene community voor alle cursisten én de community voor groepscoaching.

Certificaat

Alle deelnemers van pakket Together ontvangen het certificaat tijdens de Graduation Party. Heb je voor Solo gekozen? Dan ontvang je het certificaat per post. Wil je ook bij de Graduation Party zijn? Laat dit dan per mail weten.

De Graduation Party is een feestelijk moment waarbij we samen jouw succes vieren! Je leert de andere deelnemers beter kennen met drankjes en cup cakes on me 😉 De Graduation Party vindt plaats in Rotterdam.