Maak van jouw passie een winstgevend party bedrijf

Sta jij bij vrienden op speed dial als er een feest gevierd wordt, maar
lukt het je niet om eraan te verdienen?

Een party bedrijf starten…ik weet er alles van! Je hoopt op een volgeboekte agenda, meer verdienen dan in loondienst en meer vrijheid (the good life!). In plaats daarvan word je geghost na de offerte, verdien je weinig tot niets en zijn je werkdagen stressvoller dan ooit. 

Komt dit je bekend voor?

Je hebt letterlijk ALLES geprobeerd, maar zonder resultaat. Ondertussen wordt je Instagram overspoeld door partypreneurs die wél succes hebben. Het lijkt alsof het bij iedereen lukt, behalve bij jou.

Je trekt klanten aan met een beperkt budget, waardoor je échte talent niet naar voren komt. Je bent het zat om je tijd, geld en energie te geven aan kanten die jouw werk niet waarderen. 

Je verdient weinig tot niets aan je opdrachten, omdat je geen idee hebt welke prijzen je moet rekenen. Je bent bang dat je helemaal geen boekingen meer krijgt als je de prijs verhoogt.

Je wilt een baan creëren waar je gelukkig van wordt, zodat je elke dag met je passie bezig kan zijn. Maar wat als je er niet van kan leven? Blijft het dan toch slechts een droom?

"Dit was mijn laatste kans om mijn bedrijf te redden"

“Voordat ik de opleiding volgde heb ik van alles geprobeerd. Ik nam elke opdracht aan, maar kreeg niet de waardering die mijn talent verdiende. Mijn prijzen verhogen durfde ik niet, uit angst om klanten kwijt te raken. De werkdruk en stress werden mij teveel en ik kwam in een burn-out terecht.

 

Alsof het zo moest zijn kwam ik Fabienne haar account tegen op Instagram. Het was tijd voor een nieuwe start: alles of niets! Ik heb mijzelf de opleiding cadeau gedaan en geen seconde spijt gehad. Fabienne wist precies wat ik nodig had. 


Van Passie naar Party Bedrijf heeft mij rust en structuur gegeven. En de bevestiging dat mijn talent het waard is. In plaats van 24/7 werken voor weinig heb ik tijd voor de kinderen en geniet ik veel meer van mijn passie.” 

 

– YASMINA, CHEF MAMA

Waarom jij nog geen winstgevend party bedrijf hebt

Hey, ik ben Fabienne! 

Er is één ding wat ik heb geleerd: zolang je jouw talent als een hobby ziet, zal het altijd een hobby blijven. Want als jij je talent niet serieus neemt, waarom zou een ander dat wel moeten doen?

 

Een succesvol party bedrijf vraagt om een duidelijke strategie. Je moet voldoende verdienen om van te leven en om je bedrijf te laten groeien. Daar heb je een goed aanbod en terugkerende klanten voor nodig die in jouw talent geloven. Het kostte mij vele euro’s, stressvolle maanden en ugly cries om dat te bereiken, maar het is gelukt. 

 

Wil je ook het resultaat van je harde werk terugzien op je bankrekening? Wil je vaker leuke boekingen van klanten die de waarde van jouw talent begrijpen? It’s time to level up!

Als je op dezelfde manier doorgaat...

Stel je voor dat...

  • Elke boeking die je hebt winstgevend is
  • Klanten jouw tijd, talent en creativiteit waarderen
  • Je iedere dag doet waar je gelukkig van wordt
  • Je meer vrijheid hebt

Van Passie naar Party Bedrijf

“Zeer tevreden over de inhoud van de opleiding!”

“Het is overzichtelijk en makkelijk toepasbaar in de praktijk. Na de opleiding is mijn bedrijf enorm gegroeid door de kennis die ik heb opgedaan! Dus zeker de investering waard voor iedereen die in de party sector wilt beginnen of wilt doorgroeien met hun bedrijf! Lieve Fabienne, bedankt voor alles!”

aurélies, foody perfect

“Het warm welkom wat Fabienne geeft in deze branche is ontzettend fijn.”

“Alles voelt onzeker en nieuw op dag één, maar door Fabienne voelt het toch alsof je op iemand kan terugvallen. Naast de opleiding vond ik de netwerkborrel heel fijn omdat iedereen hetzelfde doel had. Het ging niet om concurrentie maar puur elkaar helpen en leren kennen.”

sharmaine, no confetti no party

Rowena

Ondernemen

Ontdek wat je nodig hebt om succesvol te ondernemen in de sector.

partyqueenhightea-041

Diensten

Leer jezelf onderscheiden met een niche en trek klanten aan die enthousiast worden van je aanbod.

haute-stock-photography-pink-red-celebration-22-final

Klanten

Identificeer de ideale klant voor jouw bedrijf en leer hoe je ze makkelijker bereikt.

"Fabienne steekt veel tijd in je ontwikkeling"

“De opleiding van Passie naar Party Bedrijf was heel leerzaam en ontzettend motiverend. Het sluit heel goed aan bij alle vragen en onzekerheden die je hebt als starter. Het contact dat Fabienne met je onderhoudt en de tijd die ze in je ontwikkelingen steekt is echt bewonderenswaardig. Ze heeft mij continu weten te motiveren om door te gaan daar waar ik onzeker werd. Mocht je twijfelen: it’s worth your money honey!” 

— NINA, NINA MARIA STYLING

haute-stock-photography-glam-boss-lady-collection-final-7

Prijzen

Leer hoe je prijzen berekent en sneller offertes opstelt om elke boeking winstgevend te maken.

Table styling

Party Planning

Krijg het hele party proces onder controle van aanvraag tot na afloop van de boeking. 

IMG-7056

Sales

Leer klanten overtuigen en verkoop jouw diensten zonder verkoperig over te komen.

"De rekentool is heel fijn te gebruiken"

“Wat mij het meest is bijgebleven van de opleiding is het enthousiasme en plezier van Fabienne. Wat een heerlijke vrouw! En ook niet geheel onbelangrijk: het verdienmodel. In de opleiding leer met een vrij simpele formule om tot een verkoopprijs te komen. Die is in je hele ondernemingsweg fijn te gebruiken.”

AMY – WOW EVENTS & STYLING

partyqueenhightea-106

Marketing

Creëer een herkenbaar merk met passende kernwaarden en een huisstijl die bij je bedrijf past.

haute-stock-photography-blush-black-celebration-final-25

Online Zichtbaarheid

Krijg meer aandacht voor je bedrijf met handige online en offline strategieën.

DSC_8799

Bedrijfsvoering

Verbeter de bedrijfsvoering om de ups & downs in de party sector te doorstaan.

Graduation Party

Tijdens de Graduation Party vieren we de start van jouw carrière en het behalen van je certificaat. Na al je harde werk is het tijd om jouw succes te vieren! Ook leer je de andere cursisten – je toekomstige collega’s – beter kennen. Ik kijk er nu al naar uit 😉

Bonus (t.w.v. €500)

📝

BONUS #1: stappenplannen & checklists

Waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden? Bij de opleiding krijg je handige stappenplannen, zoals ‘Werken met Influencers, Seal the Party Deal en Party Checklists.

💰

Bonus #2 PARTY BUDGET

Weet vooraf precies wat je uitgeeft en overhoudt aan je opdracht. Het Party Budget is de perfecte basis om een goed berekende offerte op te stellen.

🎈

Bonus #3 PARTY PLANNING KIT

Ben je het zat om nieuwe to-do-lijstjes te maken voor elk feest? Met de Party Planning Kit heb je alle info op één plek.

“Wat een fijne opleiding!”
Fabiënne is zo lief, geduldig en kundig! Verstand van alles en denkt overal in mee.
Echt een opleiding om te volgen. Het kan op eigen tempo, heeft me zoveel gebracht en vele fijne collega’s ontmoet! Fabiënne, bedankt voor alles en zeker tot ziens.

chavelli - vellie events

“Ik weet nu waar mijn passie ligt”

Fabienne is een super lieve vrouw die weet waar ze voor staat. De opleiding heeft mij meer vertrouwen gegeven en ik weet nu waar mijn passie ligt. Ik wilde van alles aanbieden, maar Fabienne dwong mij om een keuze te maken. Nu weet ik dat kinderfeestjes echt mijn ding zijn. Het begin is er!

djena

nog meer extra's (t.w.v. €3650)

ONLINE sESSIES
(t.w.v. €2400)

Een jaar lang support en antwoord op al jouw vragen tijdens de online sessies.

styled shoot
(t.w.v. €1250)

Doe mee met een styled shoot naar keuze voor professionele foto’s en video’s van je werk.

community

Krijg feedback van (oud)cursisten of vind een buddy om de opleiding mee te volgen.

Is Van Passie naar Party Bedrijf voor jou?

De opleiding is voor jou als:

Dit is helaas niet voor jou als:

Schrijf je in voor de opleiding

Doe een aanvraag

We horen graag meer over jou! Doe een aanvraag zodat wij weten of de opleiding geschikt is voor jou. 

bevestigingsmail

Je ontvangt binnen 24 uur een beevstiging of je bent toegelaten tot de opleiding.

betaling

Kies voor een eenmalige betaling of betaal in termijnen. Je krijgt direct toegang tot de opleiding.

Heb je vragen? Ik geef antwoord!

Ik wil dit onwijs graag, maar...

Dat heb jij zelf in de hand. Ben je bereid om te doen wat nodig is om te komen waar je wilt zijn? Dan gaat het zeker lukken. Verwacht je dat het aan komt waaien en wil je er weinig voor doen? Dan gaat het je zeker niet lukken.

Het is jouw taak om te doen waar je gelukkig van wordt. Dat is niet de taak van je omgeving. Laat je liever inspireren en adviseren door mijn community van (oud)cursisten. Zij weten precies wat je meemaakt en delen tips hoe je verder komt in de party sector. We’re in this together!

De beste investering is altijd in jezelf. Als je het écht wilt vind je een manier. Als je het niet wilt vind je een excuus. De opleiding is ingericht dat je elke strategie direct kunt toepassen. In mijn traject van 12 maanden heb je dus elke dag de kans om boekingen te krijgen en je investering terug te verdienen. Daarnaast kan je via Klarna in drie termijnen betalen.

Over de opleiding

Zodra je bent toegelaten krijg je direct toegang tot de opleiding. Volg de opleiding in je eigen tempo. Je hebt 12 maanden lang toegang.

Nee, het is voor elke startende ondernemer in de party sector! De is ook geschikt als je een feestlocatie hebt, gepersonaliseerde party designs maakt of ballondecorateur bent.

Ja zeker! Het kan zijn dat je vol enthousiasme een bedrijf bent gestart en nu beseft dat de basis ontbreekt. In Van Passie naar Party Bedrijf neem je alle onderdelen van jouw bedrijf onder de loep. Plan een Party Queen Fix sessie in als je een specifiek onderdeel van je bedrijf wilt professionaliseren.

Ja, de opleiding is goed te combineren met een fulltime of parttime baan. Voorgaande cursisten hebben de opleiding gevolgd naast het runnen van hun gezin. Met 1,5 uur per week rond je een volledige weekles af inclusief de opdrachten.

De lessen worden online gegeven en bestaan uit videolessen, pdf-documenten en tutorials. Na elke weekles staan er opdrachten voor je klaar. Een party bedrijf komt helaas niet aanwaaien (we wish!), dus besteed de nodige tijd eraan. Denk aan ongeveer 1,5 uur per week. Je zal merken dat je sneller resultaat boekt. Je kunt de lessen volgen op je computer, tablet of mobiele telefoon.

Je mag één keer meedoen met onze styled shoot en biedt je eigen diensten kosteloos aan. Dit wordt meerdere keren per jaar georganiseerd. In de community deel ik de datum, het thema en de benodigde leveranciers. Je kunt hierop reageren en meedoen.

Ervaring

Als je minimaal drie maanden betaalde opdrachten hebt gehad, dan is de opleiding geschikt voor jou. De opleiding begeleidt jou van hobbyist naar ondernemer. Je hebt dus enige ervaring in de party sector nodig om te starten. Het is een investering in jezelf, dus weet 100% zeker dat je een carrière wilt in deze sector. Anders is het zonde van je tijd. 

Waarschijnlijk ben je nog niet klaar voor de volgende stap. Denk jij van wel? Dien dan alsnog een aanvraag in, zodat we een beter beeld krijgen en kunnen beoordelen of de opleiding geschikt is.

Nee, de opleiding richt zich volledig op het oprichten van een party bedrijf. Check de eventkalender voor cursussen die we aanbieden.

Absoluut! Mijn talent – al zeg ik het zelf – is moeilijke dingen begrijpelijk uitleggen. Je hoeft geen Einstein te zijn of ervaring te hebben met sales om straks boekingen te krijgen. Ik neem je er stap voor stap in mee.

Past de opleiding toch niet bij je? Dan kun je binnen 24 uur je bestelling kosteloos annuleren. Na 24 uur is het helaas niet meer mogelijk om te annuleren of een restitutie aan te vragen.

Online coaching sessies

Nee, tijdens de opleiding krijg je geen persoonlijke coaching met mij. Maar wat je wél krijgt is live online sessies waarin je mij alles mag vragen. Om de week ben ik een heel uur beschikbaar om jou verder te helpen in je party carrière. En dat 12 maanden lang! 

Ja, in de community kun je om feedback vragen als je vastloopt. We’re in this together, de andere cursisten staan voor je klaar! Wil je mijn advies, bewaar jouw vraag dan voor de online coaching sessies.

De online coaching sessies vinden plaats in de community. Je krijgt automatisch een melding, zodat je geen enkele sessie mist. 

De besloten community is bedoeld voor vragen en feedback. In de groep vind je (oud)cursisten van de opleiding. Plaats berichten of lees mee met anderen. Blijf up-to-date via een simpele app op je telefoon. Je krijgt bij inschrijving automatisch toegang. 

Certificaat

De Graduation Party is een feestelijk moment waarbij we samen jouw succes vieren! Je leert de andere deelnemers beter kennen met drankjes en cup cakes on me 😉 De Graduation Party vindt plaats in Rotterdam.

Alle deelnemers ontvangen het certificaat tijdens de Graduation Party. Wil je het certificaat liever per post ontvangen? Laat het dan weten via de mail. 

Plan een gratis belafspraak in en ik beantwoord als jouw vragen. Ik kijk ernaar uit om je te spreken!

Klaar om van jouw passie je werk te maken?

Je kunt jouw talent als een hobby blijven zien en voor altijd in loondienst werken. Of je neemt de stap en maakt van jouw bedrijf een herkenbare naam in de party sector. 

© EERSTE HULP BIJ PARTY PLANNING  |  PRIVACYBELEID