Maak van jouw passie een party bedrijf in slechts 12 weken

Weet iedereen jou te vinden als er een feest georganiseerd moet worden? Krijg je regelmatig complimenten over jouw party planning talent? Dan heb je er vast eens over nagedacht om een eigen party bedrijf te starten.

Maar er is één probleem...

Je hebt geen idee waar je moet beginnen

Een party bedrijf starten? Ik weet er alles van!

Mijn naam is Fabienne Smith en ik ben de oprichtster van Eerste Hulp bij Party Planning. Als startende party planner had ik behoefte aan een stappenplan, de juiste startdocumenten en iemand van wie ik kon leren. Herkenbaar? Helaas stond ik er helemaal alleen voor, maar jij gelukkig niet. 

Na de opleiding heb jij:

Deze party queens
gingen jou voor

Xaviera
Party Styling by Xaviera
5/5

“Van Passie naar Party Planner was precies wat ik ervan had verwacht. Leuk en vooral heel leerzaam. Bedankt voor al je hulp, Fabienne!”

Nina
Nina Maria Styling
5/5

“Van Passie naar Party Planner sluit heel goed aan bij alle onzekerheden die je hebt als starter. De cursus is elke cent waard.”

Zenzi
Pretty Organized Party Planning
5/5
“Marketing strategy calls for a broad understanding of multiple channels, this course covered everything I needed”

Veelgestelde Vragen

Ja, je hebt enige ervaring nodig om te starten. Denk aan parties organiseren of stylen voor familie en vrienden. Als je nog nooit iets met party planning of styling hebt gedaan, dan is deze cursus nog niet de juiste stap voor jou.

De opleiding duurt 12 weken. Als je elke week 1,5 uur eraan besteed kun je het in 12 weken afgerond hebben. De opleiding in je eigen tempo volgen is ook mogelijk. Je hebt 1 jaar toegang tot de cursus.

De lessen worden online gegeven door Fabienne Smith en bestaan uit videolessen, pdf-documenten en tutorials. Je kunt de lessen volgen op je computer, tablet of mobiele telefoon.

Gedurende de opleiding zijn er drie live Q&A sessies in de Facebookgroep. Hier kun je alle vragen stellen. Je kunt ook je online sessies gebruiken en een afspraak inplannen.

Je krijgt drie 1-op-1 sessies met Fabienne. De sessies zijn tot 6 maanden na de officiële datum van inschrijving geldig.

Na de opleiding heb je alle onderdelen van jouw bedrijf uitgewerkt. De basis van jouw party bedrijf staat en je kunt goed voorbereid aan de slag als party planner of party stylist. De eerstvolgende stap is inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

2021© Eerste Hulp bij Party Planning