Van Passie naar Party Planner is een unieke kans voor toekomstige party planners en party stylisten die een eigen party bedrijf willen starten. Geen idee hoe en waar je moet beginnen? Ik help jou van passie naar party bedrijf in slechts 12 weken.

Fabienne Smith. Eigenaresse van Eerste Hulp bij Party Planning.

Mijn naam is Fabienne Smith en ik ben de oprichtster van Eerste Hulp bij Party Planning. Dit is hét online platform voor vrouwen uit de party planning sector. Start, leer en organiseer!

Als startende party planner had ik behoefte aan een netwerk van vrouwen met dezelfde passie voor parties. Ik had namelijk geen idee waar ik moest beginnen, welke prijzen ik moest rekenen en waar ik überhaupt klanten kon vinden. Herkenbaar? Helaas stond ik er helemaal alleen voor, maar jij gelukkig niet. Het kostte mij 12 maanden om te ontdekken hoe je dit aanpakt. Jij leert het nu in 12 weken!

Is Van Passie naar Party Planner iets voor jou?

Deze cursus is voor vrouwen die al vaker parties hebben georganiseerd en nu officieel een Kvk-geregistreerd bedrijf willen starten. Als je nog nooit een party hebt georganiseerd, begin dan bij de cursus ‘Party plannen als een pro‘.

Na de cursus van 12 weken:

  • Kun je meteen aan de slag met jouw eigen party bedrijf
  • Heb je alle zaken voor je onderneming geregeld
  • Boek je jouw eerste klant
  • Weet je hoe je online zichtbaar wordt op social media
  • Heb je een netwerk van party planners- en stylisten om je heen
  • Ken je goede leveranciers om mee samen te werken
  • Heb je een duidelijk plan voor de komende 3 maanden

Zo ziet een meeloopstage eruit

Lesprogramma

De cursus bestaat uit 3 modules: Passie, Plan en Party. Er zijn 4 lessen per module en in totaal 12 lessen die elk een week duren. Je krijgt toegang tot de online leeromgeving waar elke week 4 video’s voor je klaarstaan. Klik hier voor het programma.

Cursist verzorgt de aankleding van een party tafel


Hierboven zie je Xaviera van partystyling_by_xaviera tijdens haar meeloopstage. Elke vierde week ga ik live om je vragen te beantwoorden. Iedere zondag krijg je een mailtje dat de nieuwe week voor je klaarstaat. Je loopt tijdens de cursus één keer mee met een professional. Na de cursus vieren we samen jouw succes met een Graduation Party!

Wat anderen over de cursus zeggen

Investering

Kies het pakket dat bij jou past en schrijf je in! Je kunt in één keer of in termijnen betalen.

DutchEnglish