dagen
uur
min
sec
De inschrijving is gesloten. Meld je aan voor de wachtlijst en start op 1 mei 2023.

Ga van startende party queen naar professionele ondernemer in 12 weken

Sta jij bij vrienden op speed dial als er een feest gevierd wordt, maar lukt het je niet om eraan te verdienen? Heb je van alles geprobeerd en ben je klaar om te leren van professionals? Volg de opleiding Van Passie naar Party Bedrijf en start een goedlopende onderneming in 12 weken!

Lijkt het alsof elke party queen boekingen krijgt
en geld verdient behalve jij?

laat me raden...

Je hebt ervaring opgedaan en de stap gewaagd om er 100 procent voor te gaan. Je hebt geïnvesteerd in producten, nieuwe dingen geleerd en stond klaar om geboekt te worden. En toen…gebeurde er niets. 

Zodra je Instagram opent zie je andere party queens wél klanten krijgen. De ene boeking is nog groter dan de ander. Like…really?! Het lijkt alsof iedereen een succesvol bedrijf heeft behalve jij. Je probeert te achterhalen waarom het hen wel lukt en jou niet. 

Zal het aan je prijzen liggen? Of misschien moet je soortgelijke diensten gaan aanbieden. Ondertussen heb je geen klanten, geen inkomsten en neemt de frustratie toe.

Zal ik je wat vertellen? Er is geen one size fits all in de party sector. Wat jij nodig hebt is een goede basis voor je bedrijf. 

"Door de opleiding heb ik een goede basis gelegd"

“De opleiding is een echte aanrader wanneer je op het punt staat om als ondernemer in de party sector aan het werk te gaan. Door de wekelijkse video’s en opdrachten kreeg ik meer inzicht. Daarnaast zijn de meeloopstages van ontzettend grote waarde. Hierdoor heb ik veel zelfvertrouwen gekregen als party stylist. Fabienne is geweldig! Je kunt met al je vragen bij haar terecht en ze is een super fijne sparringpartner.”

– XAVIERA, PARTY STYLING BY XAVIERA

Je bent klaar voor de volgende stap in je party carrière, maar...

Je hebt geen idee hoe en waar je moet beginnen. Je wilt de zakelijke kant eerst geregeld hebben, zodat je goed voorbereid kunt starten als party queen.

Je weet niet hoe je kunt verdienen aan je party diensten om er uiteindelijk van te leven. Je wilt leren hoe je de juiste prijzen vraagt en een financieel gezond bedrijf krijgt.

Je krijgt boekingen van familie en vrienden, maar nieuwe klanten krijg je niet. Je wilt weten hoe je een volle agenda krijgt en een vast klantenbestand opbouwt.

Girl, ik weet precies wat je bedoelt

Hey, ik ben Fabienne! Toen ik in 2017 begon met kinderfeestjes organiseren stond ik er helemaal alleen voorKlanten vinden, prijzen bepalen en de juiste leveranciers vinden was één groot raadsel.

Ik plaatste berichten in elke Facebookgroep, maar het leverde alleen maar discussies op over mijn prijzen. Ondertussen zag ik andere party queens van boeking naar boeking gaan. Wat deed ik toch verkeerd? De onzekerheid sloeg toe en mijn plezier in party planning begon te verdwijnen. 

BEKEND VAN

Wat als ik je vertel dat het écht mogelijk is om te verdienen met je party talent?

Weet je wat ik miste? Een goede basis voor mijn bedrijf. Het kostte mij een hoop stress, vele euro’s en ugly cries om te leren hoe je een onderneming opbouwt én winstgevend maakt. De juiste prijzen berekenen, de juiste doelgroep kiezen, het klantproces inrichten en je concept weten te verkopen. Dát heb je nodig om van elke aanvraag een definitieve boeking te maken. Anders is je bedrijf slechts een dure hobby. Wil je serious business maken van jouw party talent? Volg de opleiding en maak van ondernemen een feestje!

Jouw party bedrijf van A tot Z uitgewerkt
in 12 weken

Dit is wat je allemaal gaat leren

WEEK 1 - 4

Passie

Ontdek waar jouw passie ligt in party planning. Dit vormt de basis van de diensten die je aanbiedt en zorgt voor focus in je bedrijf.

WEEK 5 - 8

Party

Party planning is project management. Leer hoe je met structuur en overzicht altijd tot een prachtig resultaat komt.

WEEK 9 - 12

Bedrijf

Werk aan de operationele kant van jouw bedrijf. Van juridische zaken en branding tot sales en financiën.

"Fabienne steekt veel tijd in je ontwikkelingen"

“De opleiding van Passie naar Party Bedrijf is niet alleen heel leerzaam maar ook ontzettend motiverend. Het sluit heel goed aan bij alle vragen en onzekerheden die je hebt als startende party planner en/of styliste. Het persoonlijke contact dat Fabienne met je onderhoud en de tijd die ze in je ontwikkelingen steekt is echt bewonderenswaardig. Ze heeft mij continu weten te motiveren om door te gaan daar waar ik onzeker werd. Mocht je twijfelen om deze cursus te doen: it’s worth your money honey!”

— nina, nina maria styling

BONUS (t.w.v. €671)

Prijzen berekenen

t.w.v. €295

Leer prijzen berekenen voor je diensten, offertes opstellen en regel alle financiële zaken voor je bedrijf.

Party Budget

t.w.v. €79

Maak het financiële plaatje van jouw opdracht compleet met een professioneel party budget

BONUS: 1 op 1 sessies

t.w.v. €297

Betaal je de opleiding in één keer? Dan krijg je 3 persoonlijke sessies van 30 minuten met Fabienne cadeau. 

"Het financiële gedeelte heeft mij echt geholpen"

“Wauw, wat een waardevolle opleiding! Het financiële gedeelte heeft mij echt geholpen en nieuwe inzichten gegeven. Ook ben ik tot het besef gekomen dat social media een handige hulptool is voor het bereik van je bedrijf (tegen mijn verwachting in). Daarnaast laat Fabienne je inzien hoe belangrijk het is om een niche te hebben. De meeloopstage vond ik ook super leerzaam. Ik heb geleerd dat het niet erg is als het vooraf niet loopt zoals gepland, zolang je maar weet wat je levert en vertrouwen hebt in jezelf.”

— elsa, four parties seven weddings

Yes girl, nog meer extra's!

Wekelijkse groepsessie

Stel om de week al jouw vragen tijdens de groepssessie en leer andere deelnemers kennen.

Affiliate Partner

Fan van de opleiding? Beveel ons aan en spaar voor 1-op-1 sessies met Fabienne

Meeloopstage

Draai volledig mee in de opdracht van een professional uit het vak om ervaring op te doen.

Let's get this party started!

groepstraject van drie maanden
6 februari - 28 april 2023

€1295

Betaal in één keer en krijg leuke extra's t.w.v. €500!

"De formule voor tarieven is heel fijn te gebruiken"

“Wat mij het meest is bijgebleven van de opleiding is het enthousiasme en plezier van Fabienne. Wat een heerlijke vrouw! En ook niet geheel onbelangrijk: het verdienmodel. In de opleiding leer met een vrij simpele formule om tot een verkoopprijs te komen. Die is in je hele ondernemingsweg fijn te gebruiken.”

- AMY, WOW EVENTS & STYLING

Is Van Passie naar Party Bedrijf geschikt voor jou?

Dit kun je verwachten na aankoop

Bevestiging

Na inschrijving ontvang je een mail met alle informatie over de opleiding.

Toegang

Op de startdatum ontvang je toegang tot de opleiding of start direct.

Werkboek

Werk digitaal aan je opdrachten in het werkboek of print het uit.

Klaar om jouw talent te laten zien?

Je volgt de opleiding in een groepstraject van 12 weken
inclusief 6 online bijeenkomsten

€1295

Heb je vragen? Ik geef antwoord!

Je volgt de opleiding in een groepstraject van drie maanden. De startdata in 2023 zijn:

  • 6 februari – 28 april (Graduation Party 30 april, Rotterdam)
  • 1 mei – 21 juli (Graduation Party 23 juli, Rotterdam)
  • 4 september – 24 november (Graduation Party 26 november, Rotterdam)

Nee, het is voor elke startende ondernemer in de party sector! De inhoud van de opleiding is ook geschikt als je een feest locatie hebt, gepersonaliseerde party designs maakt of ballondecorateur bent.

Ja zeker! Het kan zijn dat je vol enthousiasme een bedrijf bent gestart en nu beseft dat de basis ontbreekt. In Van Passie naar Party Bedrijf neem je alle onderdelen van jouw bedrijf onder de loep. Plan een Party Queen Fix sessie in als je een specifiek onderdeel van je bedrijf wilt professionaliseren.

Je hebt 12 maanden toegang vanaf de startdatum van de opleiding.

De opleiding begeleidt jou van hobbyist naar ondernemer. Je hebt dus enige ervaring in de party sector nodig om te starten. Het is een investering in jezelf, dus weet 100% zeker dat je een carrière wilt in deze sector. Anders is het zonde van je tijd. 

Ja, de opleiding is goed te combineren met een fulltime of parttime baan. Voorgaande cursisten hebben de opleiding gevolgd naast het runnen van hun gezin. Met 1,5 uur per week rond je een volledige weekles af inclusief de opdrachten.

De lessen worden online gegeven en bestaan uit videolessen, pdf-documenten en tutorials. Na elke weekles staan er opdrachten voor je klaar. Een party bedrijf komt helaas niet aanwaaien (we wish!), dus besteed de nodige tijd eraan. Denk aan ongeveer 1,5 uur per week. Je zal merken dat je sneller resultaat boekt. Je kunt de lessen volgen op je computer, tablet of mobiele telefoon.

Tijdens de meeloopstage draai je volledig mee in de opdracht van een professional. Dat kan een kinderfeest, baby shower, event of andere gelegenheid zijn. Je ervaart hoe het is om een opdracht van begin tot eind uit te voeren. Je kiest zelf een meeloopstage op basis van de datum en locatie.

Ja, vragen stellen kan tijdens één van de zes online bijeenkomsten. Betaal je de opleiding in één keer? Dan krijg je drie persoonlijke 1-op-1 sessies met Fabienne erbij van 30 minuten per sessie. 

Je ontvangt het certificaat tijdens de Graduation Party. Kun je er niet bij zijn? Dan ontvang je het certificaat per post.

De Graduation Party is een feestelijk moment waarbij we samen jouw succes vieren! Je leert de andere deelnemers beter kennen met drankjes en cup cakes on me 😉 De Graduation Party vindt plaats in Rotterdam.

De Party Queen Club is ons membership. Elk kwartaal vind je daar masterclasses met verschillende ondernemers, handige templates en live Q&A sessies met Fabienne.

Past de opleiding toch niet bij je? Dan kun je binnen 24 uur je bestelling kosteloos annuleren. Na 24 uur is het helaas niet meer mogelijk om te annuleren of een restitutie aan te vragen.