Hoe maak je van jouw passie een party bedrijf?
Powered by

Van Passie naar Party Planner

Sta jij bij vrienden op speed dial als er een feest gevierd wordt, maar lukt het je niet om eraan te verdienen? Wil je een goede start maken als ondernemer in de party sector? Meld je aan voor Van Passie naar Party Planner en leg in twaalf weken de basis voor jouw party bedrijf.

Over de opleiding

Van Passie naar Party Planner begeleidt jou van startende party planner naar professionele ondernemer in de party sector. Leg in twaalf weken de basis voor jouw party bedrijf. Van diensten samenstellen, prijzen bepalen, social media en sales tot het plannen van jouw parties als een pro. In onze 1-op-1 sessies beantwoord ik al jouw vragen. Aan het eind van de opleiding staat jouw party bedrijf als een huis en start je goed voorbereid als ondernemer in de party sector.

Wat andere cursisten zeggen

Party Styling by Xaviera
Lees verder
"De opleiding Van Passie naar Party Planner heeft de basis gelegd voor Party Styling by Xaviera. Het is zó leerzaam en waardevol voor de rest van je carrière! Fabienne heeft geholpen om de juiste prijzen te vragen voor mijn diensten en stap voor stap begeleid."
Nina Maria Styling
Lees verder
"De opleiding Van Passie naar Party Planner is heel leerzaam en ontzettend motiverend. Het sluit goed aan bij alle vragen en onzekerheden die je hebt als starter. Fabienne steekt veel tijd in je ontwikkeling. Ze heeft mij continu weten te motiveren om door te zetten."
Pretty Organized Party Planning
Lees verder
““Door deze opleiding ben ik weer een stapje verder in mijn partyproces! Een ontzettend fijne en heldere cursus! Heel veel van opgestoken. Bedankt Fabienne”

Na de opleiding

Lesprogramma

De opleiding bestaat uit drie modules en twaalf weeklessen. Elke weekles bevat vier video’s en bijbehorende opdrachten. Met ongeveer 1,5 uur per week rond je een weekles af. Volg je de opleiding liever in je eigen tempo? Dat kan! Je hebt een jaar lang toegang tot de inhoud. Tijdens de opleiding is één meeloopstage bij een professional inbegrepen.

Vraag & Antwoord

De opeiding is voor jou bedoeld als:

  • Je gemotiveerd bent om alles te leren wat je nog niet weet over een professioneel party bedrijf starten.
  • Je inmiddels ervaring hebt opgedaan met feestjes organiseren of stylen voor familie en vrienden.
  • Je bereid bent om te investeren in je eigen ontwikkeling en die van je toekomstige bedrijf.
  • Je geïnspireerd raakt door andere party queens en daar je eigen draai aan wilt geven aan de sector.

Ja, de opleiding is goed te combineren met een fulltime of parttime baan. Voorgaande cursisten hebben de opleiding gevolgd naast het runnen van hun gezin, sociale leven en baan.

De opleiding wordt ongeveer zes keer per jaar gehouden. De opleiding begint op de aangegeven startdatum. De opleiding eindigt drie maanden na de startdatum, maar je hebt na afronding nog een jaar lang toegang tot de inhoud. 

De opleiding begeleidt jou van startende party planner naar ondernemer. Je hebt dus enige ervaring nodig met party planning om te starten. Denk aan parties organiseren of stylen voor familie en vrienden. Het is een investering in jezelf, dus weet 100% zeker dat je een carrière wilt in deze sector. Anders is het zonde van je tijd. Heb je nog nooit iets met party planning of styling gedaan? Dan is deze cursus nog niet de juiste stap voor jou.

Ja zeker! Het kan zijn dat je vol enthousiasme een bedrijf bent gestart en nu beseft dat de basis ontbreekt. In Van Passie naar Party Planner neem je alle onderdelen van jouw bedrijf onder de loep. Als het enkel om de prijsberekening gaat, dan kun je ook Get Your Money, Honey volgen. Plan een brainstormsessie in als je een specifiek onderdeel van je bedrijf wilt professionaliseren.

In de 1-op-1 sessie geef ik antwoord op al je vragen en bespreken we jouw opdrachten. Ik kan jou helpen om in 12 weken een party bedrijf te starten, maar alleen als jij er volledig voor gaat.

Tijdens de meeloopstage draai je volledig mee in de opdracht van een professional. Dat kan een kinderfeest, baby shower of wat voor gelegenheid dan ook zijn. Je gaat lekker aan de slag op de dag zelf en ervaart hoe het is om een opdracht te draaien. Je kiest zelf welke meeloopstage het beste bij jou past.

Het certificaat kun je na afronding online aanvragen en afdrukken. Ben je aanwezig bij onze Graduation Party? Dan ontvang je je certificaat op locatie. Ook als de termijnen nog niet volledig zijn voldaan wordt het certificaat afgegeven.

Past de opleiding toch niet bij je? Dan kun je binnen 24 uur je bestelling kosteloos annuleren. Let op: dit kan alleen door een mail te sturen naar info@eerstehulpbijpartyplanning.nl.

 

Party Prof

Fabienne Smith

Mijn naam is Fabienne en ik help jou van startende party planner naar professionele ondernemer in de party sector. Ik word blij van cheesecake, lijstjes en processen automatiseren. Are you ready to party with me?

€995,-

6 termijnen €175,- / 12 termijnen €119,-

Over de opleiding

Heb je vragen?

Plan een gratis kennismaking met Fabienne in en stel al jouw vragen over de opleiding Van Passie naar Party Planner.

Eerste Hulp bij Party Planning ontwikkelt opleidingen voor ondernemers in de party sector.

Social Media

Contact

Hét feestje voor je inbox

Blijf op de hoogte van party trends en events