Eerste Hulp bij Party Planning Beyonce-Lemonade-Lyric-Quotes-Glasses-Cocktails-Drinks-Hen-Party-Bachelorette-Song-Fun-Girl-Power-Queen-B-DIY-Cricut-Tutorial-Window-Cling-17 4 tips voor droogijs op jouw feest

Droogijs op jouw feest? Het is bijna niet meer weg te denken. In deze blog vind je tips hoe je het gebruikt en waar je het kan kopen. Dit ijskoude goedje kan op verschillende manieren worden ingezet om een betoverende sfeer te creëren. In deze blog ontdek je vijf manieren om indruk te maken met droogijs!

Cocktails met droogijs

Breng je drankjes tot leven door droogijs te gebruiken voor cocktails. Voeg een klein stukje droogijs toe aan je favoriete drankje en je krijgt een mysterieuze rookwolk. Het voegt een beetje magie toe én je gasten zullen dit absoluut vastleggen voor op hun socials.

Droogijs voor een gender reveal

Op zoek naar een unieke manier om het geslacht van je baby aan te kondigen? Voeg droogijs toe aan je gender reveal feest. Als je je gasten in spanning wilt houden, dan is dit de manier! Uiteindelijk verschijnt er een roze of blauwe wolk, zoals je hier ziet op de video. Daar heb je een paar druppels gekleurde vloeistof voor nodig. Droogijs voegt niet alleen een vleugje magie toe aan je gender reveal, maar het zorgt ook voor prachtige foto’s en herinneringen die een leven lang meegaan.

Tafeldecoratie

Transformeer je feestlocatie door droogijs te gebruiken als betoverende tafeldecoratie. Plaats kleine containers met droogijs onder tafelkleden of in decoratieve schalen. De opstijgende rook creëert een magische en sfeervolle ambiance, perfect voor een elegante en moderne setting.

Dansvloer

Transformeer je dansvloer in een betoverende droomwereld! Plaats droogijskorrels langs de randen van de dansvloer en de mysterieuze rook verspreidt zich over de vloer. Je ziet dit vaak terug op bruiloften. Het geeft een romantisch tintje en is ook prachtig voor de foto’s!

Waar kan je droogijs kopen?

Droogijs is niet alleen een manier om je drankjes koel te houden, maar ook sfeermaker op ieder feest. Of je nu kiest voor cocktails, tafeldecoratie, een gender reveal of een dansvloer uit een sprookje, de mogelijkheden zijn eindeloos. Voeg een vleugje magie toe aan je volgende feest en maak er een onvergetelijke avond van! Je kunt het kopen bij Droogijs Shop, Droogijs-direct of IJs to Go. Je kunt ook naar de groothandel bij jou in de buurt (bijv. Sligro).