cursus 1 juni 2023

Table Styling 101

Wil je keer op keer een wauw-effect creëren met jouw tafelstyling? In de cursus Table Styling 101 leert Rachida van Deetailz Eventz jou alle kneepjes van het vak. Na deze cursus verzorg je tafelstyling volgens de laatste trends, met meer zelfvertrouwen én betere prijzen!

Wat ga je leren?

BONUS

Een goed gevulde Party Styling Kit met diverse stoffen, kleurenkaarten, meetlint, gepersonaliseerde portfoliomap, checklist, werktas en meer (t.w.v. €250)

Datum en locatie

De cursus vindt plaats op 1 juni 2023 van 10:00 – 16:00 uur inclusief warme hapjes en drankjes. De locatie is in Capelle a/d IJssel en goed bereikbaar met OV en de auto. 

Inbegrepen

De cursus kost €695 of twee termijnen van €350. Alle materialen worden door ons verzorgd inclusief lunch. Er worden foto’s en video’s gemaakt van je werk.

Leerdoel

Na de cursus ben je in staat om zelfstandig een tafelstyling concept te creëren die zowel de visie van je klant als jouw eigen stijl weerspiegelt. 

Processed with VSCO with al3 preset

Hi, wij zijn Rachida en Fabienne!

Rachida heeft met haar succesvolle event styling bedrijf Deetailz Eventz concepten ontwikkeld voor Netflix, Friends of the Brands, Joe Malone en meer. Leer van haar welke elementen onmisbaar zijn voor de perfect gestylde tafel waar je klant WAUW tegen zegt!
 
Fabienne is de oprichtster van Eerste Hulp bij Party Planning. Haar missie is beginnende ondernemers een goede start geven in de party sector, zodat zij een inkomen verdienen met hun talent.

Vraag & Antwoord

De cursus is bedoeld voor party- en eventstylisten die hun eigen stijl willen ontwikkelen op het gebied van table styling. Je leert alle ins & outs zodat je zelfstandig en op professioneel niveau met tafel styling aan de slag kan.

De cursus vindt plaats op een ruime locatie in Rotterdam, in de buurt van Capelle a/d IJssel. Het exacte adres wordt na inschrijving bekendgemaakt.

De cursus bestaat uit twee avonden en wordt gehouden op 23 mei en 30 mei van 17:00 – 20:30 uur. Je inschrijving geldt voor allebei de dagen. Het is niet mogelijk om een les in te halen.

Kun je er niet bij zijn? Je kunt tot 14 dagen voorafgaand aan de cursus afmelden. Het is helaas niet mogelijk om kosteloos te annuleren in verband met alle gemaakte kosten. Je kunt er wel voor kiezen om mee te doen met de eerstvolgende editie.

Je krijgt een Styling Kit met alle materialen die je nodig hebt, Tijdens de praktijkdag werk je met onze producten. Je hoeft dus helemaal niets mee te nemen.

HEY PARTY QUEEN!

Leuk dat je er bent! Eerste Hulp bij Party Planning helpt jou om van ondernemen een feestje te maken. Geen idee waar je moet beginnen?