Get Your Money, Honey!

Hoe kun je beter verdienen als party planner of party stylist? Dat leer je in de cursus Get your money, honey! Heb je een eigen party bedrijf? Zie je andere party queens groeien en investeren, maar lukt het jou niet om voldoende over te houden aan je boekingen? Dan is het tijd om te verdienen wat jouw talent écht waard is!

Komt dit jou bekend voor?

Als het antwoord 'ja'is...

…ben je echt niet de eerste party planner of stylist die hiermee struggelt. Maar je bent straks wel de laatste die zich druk maakt om de financiële kant van haar party bedrijf! 

Mijn naam is Fabienne en ik help party queens om van hun passie een professioneel bedrijf te maken. Ik vind het belangrijk dat elke party queen verdient wat haar talent waard is. En dat begint bij jouw financiën. Let’s talk money, honey!

Na Get Your Money Honey:

Deze party queens
gingen jou voor

Juvienne
Craftie Cutz
5/5

“Get Your Money Honey is een echte eye opener. Het heeft mij zeker geholpen om mijn waarde als party stylist te herkennen en ook uit te drukken in een prijs.”

Rachel
Amazing Joy Events
5/5

“De cursus was erg verhelderend en zeker een aanrader. Het heeft mij een betere inzicht gegeven om prijzen beter te berekenen. En jezelf niet te onderwaarderen.”

Naomi
Le Blitz
5/5

“Ik heb veel aan de cursus gehad, hierdoor ben ik zelfverzekerder geworden in mijn prijzen te vertellen aan klanten, omdat ik nu de juiste formule/uitleg voor mijn prijzen.”

Lesprogramma

De online cursus bestaat uit 5 modules met 25 video’s, handige documenten en Excel-overzichten inclusief formules. Prijzen berekenen was nog nooit zó makkelijk! 

Module 1: Kostenoverzicht
In deze module draait alles om de kosten van jouw party bedrijf. We sommen alle kosten op die je per party dienst hebt. Of in andere woorden: hoeveel moet je uitgeven om een succesvolle party neer te zetten?
Module 2: Verdienmodellen
Om een inkomen te verdienen als party planner, heb je een verdienmodel nodig. In deze module maak je kennis met drie verdienmodellen voor de party sector. Aan het eind van deze module kies je een verdienmodel dat het beste bij jouw party diensten past.
Module 3: Prijzen berekenen
In deze module ga je aan de slag met het berekenen van prijzen voor je producten en diensten. Aan het eind van de module heb je een uurtarief voor jezelf berekend.
Module 4: Prijslijst opstellen
Nu je prijzen goed zijn onderbouwd is het tijd om een complete prijslijst op te stellen. Kies voor diensten op maat, creëer standaard pakketten en leer hoe je een goede offerte maakt.
Module 5: Get Your Money, Honey!
In deze laatste module gaan we het hebben over investeringen doen, hoe je kunt besparen en 5 manieren om meer te verdienen. Hierna kun je zelfverzekerd je aanbod delen met potentiële klanten.

Na elke module pas je de stappen zelf toe. Aan het eind van de cursus heb je een complete prijslijst die goed onderbouwd is. Je hebt een jaar toegang tot de cursus inclusief updates. Na afronding ontvang je een certificaat. 

Verdienen als party planner

Bij deze cursus is het party Budget inbegrepen t.w.v. €99. Het is een rekentool waarmee je precies weet wat je uitgeeft en verdient aan elke opdracht. Vul de kosten van je producten en diensten in voor een compleet financieel overzicht. Alle kosten worden automatisch berekend. Aan het eind kies je een verdienmodel en zie je direct wat je uitgeeft en overhoudt aan een boeking.

Veelgestelde Vragen

Heb je interesse in de cursus Get Your Money, Honey? Meld je aan via de link. Je krijgt direct toegang tot de cursus.

Nee, je hebt geen bepaalde kennis nog om te starten. Wel heb je een party bedrijf met een bestaand aanbod. Als je dit nog niet hebt, start dan met Van Passie naar Party Planner. Deze cursus is daarbij inbegrepen.

De cursus bestaat uit 5 modules die je in eigen tempo volgt. Als je elke week 1 uur aan de cursus besteed rond je het in een paar weken af. Of sluit jezelf een weekend op en volg alles in één keer! Je hebt 1 jaar toegang tot de cursus.

De lessen worden online gegeven door Fabienne en bestaan uit videolessen, pdf-documenten en tutorials. Je kunt de lessen volgen op je computer, tablet of mobiele telefoon. Verwacht een makkelijke uitleg met veel voorbeelden uit de praktijk.

Als je vragen hebt kun je een mail sturen naar info@eerstehulpbijpartyplanning.nl. Heb je mijn persoonlijke ondersteuning nodig? Boek dan een sessie.

Na deze cursus zijn jouw prijzen goed onderbouwd en kun je zelfverzekerd het aanbod voorleggen aan potentiële klanten. Blijf jezelf ontwikkelen met feestelijke masterclasses en word member!

2021© Eerste Hulp bij Party Planning

10x prijzen bepalen voor je diensten

Benieuwd wat je absoluut niet mag vergeten bij het bepalen van prijzen voor je diensten? Download ons gratis e-book!