Get Your Money, Honey!

Houd je bijna geen geld over aan je boekingen? Geen idee hoe je prijzen bepaalt als party planner of party stylist? Meld je aan voor Get Your Money Honey en leg een goede financiële basis voor jouw party bedrijf.

Get Your Money Honey

Onderneem weer met passie

Raak jij de passie voor party planning langzaamaan kwijt omdat je er te weinig mee verdient? Laten we eerlijk zijn: je eigen werk op waarde schatten is freakin’ lastig. Daarom zijn de prijzen van veel startende ondernemers te laag. Met weinig inkomsten kun je niet investeren en blijf je hangen bij gierige klanten of kleine opdrachten. Na Get your Money Honey zijn jouw prijzen gebaseerd op je financiële situatie, gewenste omzet per maand en de kwaliteit die je levert. Het is tijd om te verdienen wat jouw talent écht waard is!

Gun jezelf een goede start

In 5 modules bereken je de prijzen van je diensten tot op de cent en heb je een waardig uurtarief voor je boekingen. Ook weet je voortaan precies wat je uitgeeft en verdient aan een opdracht. Wist je dat cursisten na Get Your Money Honey gemiddeld 30% meer verdienen dan voorheen? Sommigen werkten maandenlang onder het minimumloon zonder dat ze het doorhadden! Maak de overstap van hobby naar bedrijf en verdien wat je waard bent.

Lesprogramma Get Your Money,Honey!

Wat andere party queens zeggen

“Als party stylist twijfel je vaak of je niet te veel of te weinig vraagt. De cursus heeft me daar super goed bij geholpen. Er wordt uitgegaan van jouw eigen situatie. Zo weet je zeker dat je de juiste prijzen vraagt."
- Claire

“Get Your Money Honey is een echte eye opener. Het heeft mij zeker geholpen om mijn waarde als party stylist te herkennen en ook uit te drukken in een prijs. Ik kan het al mijn collega's uit het vak aanraden.”
- Juvienne

Na de cursus

winstgevende prijzen

Je beschikt over alle kennis om zelfverzekerd te verdienen wat je waard bent.

certificaat

Heb je de cursus afgerond? Vraag direct jouw certificaat aan en vier deze nieuwe mijlpaal!

party budget t.w.v. €79

Met jouw Party Budget zie je direct wat je uitgeeft en verdient aan elke opdracht.

De opleiding is voor jou als:

De opleiding is niet voor jou als:

Verdien wat je waard bent

Kies jouw pakket + bespaar wanneer je in één keer betaalt

€295

Vraag & Antwoord

Je hebt geen ervaring nodig met prijzen bepalen en je hoeft ook geen Einstein te zijn. Maar je hebt wél ervaring nodig met het verkopen van je diensten als een kvk-geregistreerd party bedrijf. Daar zijn de formules in de cursus op gebaseerd. Ben je nieuw in party planning land? Volg dan de opleiding Van Passie naar Party Planner.

De lessen worden online gegeven en bestaan uit videolessen, pdf-documenten en tutorials. Na elke weekles staan er opdrachten voor je klaar. Een module afronden kost je ongeveer 1,5 uur per week. Wees consistent! Je zal merken dat je sneller resultaat boekt. Je kunt de lessen volgen op je computer, tablet of mobiele telefoon.

Je hebt een jaar toegang tot de cursus. Alle updates en extra informatie die aan de cursus worden toegevoegd, zijn ook voor jou toegankelijk! Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat.

Na afronding kun je het certificaat digitaal aanvragen. Ook als de termijnen nog niet volledig zijn voldaan wordt het certificaat afgegeven.

Past de opleiding toch niet bij je? Dan kun je binnen 24 uur je bestelling kosteloos annuleren. Let op: dit kan door een mail te sturen naar info@eerstehulpbijpartyplanning.nl

You got this, party queen!

Ik help jou verdienen wat jouw talent waard is. Are you ready to party with me?

Jaren geleden was ik net als jij. Een getalenteerde dame met een droom: ik wilde van party planning mijn werk maken. “Daar gaat toch niemand voor betalen?” kreeg ik vaak als reactie.

Toch ben ik ervoor gegaan. Ik maakte alle beginnersfouten die er bestaan. Ik was bang om ‘te hoge’ prijzen te vragen. Ik hield bijna niets over en betaalde praktisch mee aan elk feest. Mijn bankrekening schreeuwde: you ain’t making money, honey!

Met vallen en opstaan heb ik geleerd hoe je een party bedrijf winstgevend maakt. Wat je nodig hebt om vol zelfvertrouwen achter je prijzen te staan. Om gewaardeerd te worden om je talent. Dat gun ik jou ook. Party with me en verdien wat je waard bent!

Get Your Money, Honey!

eenmalige betaling

€295

© 2018 – 2022 EERSTE HULP BIJ PARTY PLANNING  |  PRIVACYBELEID

10x prijzen bepalen voor je diensten

Benieuwd wat je absoluut niet mag vergeten bij het bepalen van prijzen voor je diensten? Download ons gratis e-book!