EHBP logo transparant

Get Your Money, Honey

Houd je bijna geen geld over aan je boekingen? Geen idee hoe je prijzen bepaalt als party planner of party stylist? Meld je aan voor Get Your Money Honey en leg een goede financiële basis voor jouw party bedrijf.

TEACHABLE BACKGROUND gymh

Over de cursus

Raak jij de passie voor party planning langzaamaan kwijt omdat je er te weinig mee verdient? Laten we eerlijk zijn: je eigen werk op waarde schatten is freakin’ lastig. Daarom zijn de prijzen van veel startende ondernemers te laag. Met weinig inkomsten kun je niet investeren en blijf je hangen bij gierige klanten of kleine opdrachten. Na Get your Money Honey zijn jouw prijzen gebaseerd op je financiële situatie, gewenste omzet per maand en de kwaliteit die je levert. Het is tijd om te verdienen wat jouw talent écht waard is!

Na de cursus

Wat andere cursisten zeggen

Lois & Seven
Lees verder
“Als party stylist twijfel je vaak of je niet te veel of te weinig vraagt. De cursus heeft me daar super goed bij geholpen. Er wordt uitgegaan van jouw eigen situatie. Zo weet je zeker dat je de juiste prijzen vraagt."
Craftie Cutz
Lees verder
“Get Your Money Honey is een echte eye opener. Het heeft mij zeker geholpen om mijn waarde als party stylist te herkennen en ook uit te drukken in een prijs. Ik kan het al mijn collega's uit het vak aanraden.”
Le Blitz
Lees verder
“Ik heb veel aan de cursus gehad, hierdoor ben ik zelfverzekerder geworden in mijn prijzen communiceren naar klanten. Omdat het gebaseerd is op cijfers sta ik er volledig achter en geef ik geen korting meer."

Lesprogramma

In 5 modules bereken je de prijzen van je diensten tot op de cent en heb je een waardig uurtarief voor je boekingen. Winstgevende prijzen berekenen was nog nooit zo makkelijk! Na iedere module kun je de stappen direct op jouw party bedrijf toepassen. Met anderhalf uur per module heb je de cursus al binnen een weekend afgerond. Wist je dat cursisten na Get Your Money Honey gemiddeld 30% meer verdienen dan voorheen? Volg de cursus en verdien wat je waard bent.

Vraag & Antwoord

De opleiding is voor ondernemers in de party sector die al operationeel zijn. Je hebt geen ervaring nodig met prijzen bepalen en je hoeft ook geen Einstein te zijn. Maar je hebt wél ervaring nodig met het verkopen van je diensten als een kvk-geregistreerd party bedrijf. Daar zijn de formules in de cursus op gebaseerd. Ben je nieuw in de party sector en wil je goed starten? Volg dan de opleiding Van Passie naar Party Planner.

Ja, de cursus is goed te combineren met een fulltime of parttime baan. Voorgaande cursisten hebben de opleiding gevolgd naast het runnen van hun gezin, sociale leven en baan.

Na aankoop kun je de cursus direct volgen en heb je 365 dagen toegang tot de inhoud.

Een laptop of mobiel en internetverbinding. De lessen worden online gegeven en bestaan uit videolessen, pdf-documenten en tutorials. Na elke weekles staan er opdrachten voor je klaar. Een module afronden kost je ongeveer 1,5 uur per week. Wees consistent! Je zal merken dat je sneller resultaat boekt. Je kunt de lessen volgen op je computer, tablet of mobiele telefoon.

Na afronding kun je het certificaat digitaal aanvragen. Ook als de termijnen nog niet volledig zijn voldaan wordt het certificaat afgegeven.

Past de opleiding toch niet bij je? Dan kun je binnen 24 uur je bestelling kosteloos annuleren. Let op: dit kan alleen door een mail te sturen naar info@eerstehulpbijpartyplanning.nl.

 

Party Prof

Fabienne Smith

Mijn naam is Fabienne en ik help jou van startende party planner naar professionele ondernemer in de party sector. Ik word blij van cheesecake, lijstjes en processen automatiseren. Are you ready to party with me?

Over de cursus

Heb je vragen?

Plan een gratis kennismaking met Fabienne in en stel al jouw vragen over de cursus Get Your Money,Honey.

Eerste Hulp bij Party Planning ontwikkelt diverse opleidingen voor ondernemers in de party sector.

Social Media

Hét feestje voor je inbox

Ontvang feestelijke party planning tips en blijf
op de hoogte van onze events

10x prijzen bepalen voor je diensten

Benieuwd wat je absoluut niet mag vergeten bij het bepalen van prijzen voor je diensten? Download ons gratis e-book!