EHBP logo transparant

Sales Training: Seal the Party Deal

Word je zenuwachtig als klanten vragen wat het gaat kosten? Stel je steeds weer offertes op voor klanten die je uiteindelijk ghosten? Of lukt het je uberhaupt niet om klanten te krijgen? Leer salestechnieken die zorgen dat klanten jou wél vol enthousiasme boeken!

TEACHABLE BACKGROUND gymh

Over de sales training

Na de sales training

Wat cursisten van de masterclass vonden

Lesprogramma

In 5 modules bereken je de prijzen van je diensten tot op de cent en heb je een waardig uurtarief voor je boekingen. Winstgevende prijzen berekenen was nog nooit zo makkelijk! Na iedere module kun je de stappen direct op jouw party bedrijf toepassen. Met anderhalf uur per module heb je de cursus al binnen een weekend afgerond. Wist je dat cursisten na Get Your Money Honey gemiddeld 30% meer verdienen dan voorheen? Volg de cursus en verdien wat je waard bent.

Vraag & Antwoord

De opleiding is voor ondernemers in de party sector die al operationeel zijn. Je hebt geen ervaring nodig met prijzen bepalen en je hoeft ook geen Einstein te zijn. Maar je hebt wél ervaring nodig met het verkopen van je diensten als een kvk-geregistreerd party bedrijf. Daar zijn de formules in de cursus op gebaseerd. Ben je nieuw in de party sector en wil je goed starten? Volg dan de opleiding Van Passie naar Party Planner.

Ja, de cursus is goed te combineren met een fulltime of parttime baan. Voorgaande cursisten hebben de opleiding gevolgd naast het runnen van hun gezin, sociale leven en baan.

Na aankoop kun je de cursus direct volgen en heb je 365 dagen toegang tot de inhoud.

Een laptop of mobiel en internetverbinding. De lessen worden online gegeven en bestaan uit videolessen, pdf-documenten en tutorials. Na elke weekles staan er opdrachten voor je klaar. Een module afronden kost je ongeveer 1,5 uur per week. Wees consistent! Je zal merken dat je sneller resultaat boekt. Je kunt de lessen volgen op je computer, tablet of mobiele telefoon.

Na afronding kun je het certificaat digitaal aanvragen. Ook als de termijnen nog niet volledig zijn voldaan wordt het certificaat afgegeven.

Past de opleiding toch niet bij je? Dan kun je binnen 24 uur je bestelling kosteloos annuleren. Let op: dit kan alleen door een mail te sturen naar info@eerstehulpbijpartyplanning.nl.

 

Party Prof

Fabienne Smith

Fabienne deelt hoe zij haar eigen salestechnieken heeft ontwikkeld gebaseerd op haar persoonlijkheid en netwerk. In deze training laat zij zien welke vormen van communicatie het verschil maken en hoe je een band opbouwt met potentiële klanten (die jou uiteindelijk met enthousiasme boeken).

Party Prof

rachida toppenberg, deetailz

Met meer dan 20+ jaar ervaring als sales manager in de high-end beauty industrie heeft Rachida haar bedrijf Deetailz razendsnel laten groeien. Samen met haar team draaide zij events voor Netflix, Friends of the Brands, Cosmo en meer. Leer met welke salestechnieken zij elke maand een volgeboekte agenda heeft en dankzij haar vaste klantenbestand kan blijven investeren in de groei van haar bedrijf.

Over de training

Na de training:

Deze dames gingen jou voor

Onwijs blij dat ik hier aan heb deelgenomen. Heel leerzaam, maar vooral waardevol! Al jullie tips heb ik daarna direct toegepast en het werkt. – Xaviera

Superleuke training, ontspannen sfeer en mega goeie tips waar je ook echt wat mee kunt! Het stappenplan helpt hierbij. Een aanrader dus! – Claudine

Lieve Fabienne & Rachida, jullie zijn echt toppers! Het was zeer leerzaam, zelf had ik niet gedacht dat er tips en tricks waren die je vaak kan gebruiken. – Kiran

Eerste Hulp bij Party Planning ontwikkelt diverse opleidingen voor ondernemers in de party sector.

Social Media

Hét feestje voor je inbox

Ontvang feestelijke party planning tips en blijf
op de hoogte van onze events