Wil je een party leren plannen als een pro? Dan ben je aan het juiste adres. Laat me raden: je houdt van feestjes organiseren. Bij familie en vrienden sta je bekend als de regeltante die altijd alles organiseert. Je eigen verjaardag, een personeelsfeest op je werk of de babyshower van je beste vriendin. Je wilt er meer mee doen, maar weet niet zo goed hoe. Of misschien heb je nog nooit een feest georganiseerd en sta je te popelen om het te leren. Herken jij jezelf hierin? Dan is deze cursus voor jou.

Even voorstellen

“Mijn naam is Fabienne en ik help party queens om parties te organiseren als een pro! Ik vind het belangrijk dat elke startende party planner de kans krijgt om goed van start te gaan. Deze cursus is daar speciaal voor gemaakt!”

Dit leer je in de cursus

Op Pinterest en Instagram zie je dagelijks de mooiste feestjes voorbijkomen. Je droomt ervan om nét zulke toffe feesten neer te zetten. Maar waar begin je eigenlijk? Dat leer je in deze cursus. Ik laat je zien welke stappen je moet nemen om van elk feest een succes te maken. Spoiler alert: het is niet zo glamourous als het lijkt! Achter alle mooie feesten die je ziet zit uren, weken en soms zelfs maanden aan organisatie (en veel stress). Van een planning maken en de juiste spullen inkopen tot het opbouwen op de dag zelf. Schrikt dat je niet af? Dan ga ik jou leren om parties te organiseren als een pro!

Zelf een party organiseren

Mijn doel is dat jij straks zelf parties van A tot Z kunt organiseren. Aan het begin van de cursus kies je een feest dat je in het echt wilt organiseren. Je zoekt een geschikte klant in je omgeving voor wie je dit mag doen. Alles wat je in de cursus meekrijgt voer je in de praktijk uit, want dat is de beste manier om het te leren. De volgorde waarop je een feest organiseert is bijna altijd hetzelfde. Daarom maakt het niet uit of je een kinderfeest, baby shower of verjaardagsfeest kiest. Aan het eind van de cursus heb je een real-life party van A – Z georganiseerd. Ben je klaar om parties te organiseren als een pro?

Na de cursus

✔️ Heb je zelf een feest georganiseerd van A – Z!

✔️ Organiseer je met gemak verschillende feestjes

✔️ Kun je zelf een budget opstellen

✔️ Ontwikkel je zelf een draaiboek

✔️ Maak je binnen no-time een planning

✔️ Weet je in welke volgorde je een party organiseert

Programma

De cursus is online en volg je in jouw eigen tempo via je laptop of mobiel. Je hebt een jaar toegang tot de cursus. Na de cursus weet je precies hoe je een party organiseert als een pro. Na afronding ontvang je een certificaat. Heb je de smaak te pakken? Start dan jouw party bedrijf in 12 weken.

Een party organiseren als een pro

Twijfel je nog? Ik weet hoe het is. Je vraagt jezelf af of je wel goed genoeg bent. Geloof mij: dat ben je. Alles valt te leren, dus parties organiseren ook! Er is geen enkele andere cursus waar je dit leert. Bovendien is er altijd reden voor een feestje. Dus waar wacht je nog op? It’s party time!

DutchEnglish