Wil je een party leren plannen als een pro? Dan ben je aan het juiste adres. Laat me raden: je houdt van feestjes organiseren. Bij familie en vrienden sta je bekend als de regeltante die altijd alles organiseert. Je eigen verjaardag, een personeelsfeest op je werk of de babyshower van je beste vriendin. Je wilt er meer mee doen, maar weet niet zo goed hoe. Of misschien heb je nog nooit een feest georganiseerd en sta je te popelen om het te leren. Herken jij jezelf hierin? Dan is deze cursus voor jou.

Even voorstellen

Fabienne Smith met een planner in haar hand

“Mijn naam is Fabienne en ik help party queens om parties te organiseren als een pro! Ik vind het belangrijk dat elke startende party planner de kans krijgt om goed van start te gaan. Deze cursus is daar speciaal voor gemaakt!”

Dit leer je in de cursus

Op Pinterest en Instagram zie je dagelijks de mooiste feestjes voorbijkomen. Je droomt ervan om nét zulke toffe feesten neer te zetten. Maar waar begin je eigenlijk? Dat leer je in deze cursus. Ik laat je zien welke stappen je moet nemen om van elk feest een succes te maken. Onder begeleiding van professionals uit het vak werk jij jouw eigen party uit. Spoiler alert: het is niet zo glamourous als het lijkt! Achter alle mooie feesten die je ziet zit uren, weken en soms zelfs maanden aan organisatie (en veel stress). Van een planning maken en de juiste spullen inkopen tot het opbouwen op de dag zelf. Schrikt dat je niet af? Dan ga ik jou leren om parties te organiseren als een pro!

Zelf een party organiseren

Mijn doel is dat jij straks zelf parties van A tot Z kunt organiseren. In de laatste module van de cursus ga je lekker aan de slag. Je krijgt een party thema toegewezen dat je zelf gaat uitvoeren op onze locatie. Onder begeleiding van een professional leer je de fijne kneepjes van het vak. Alles wat je in de cursus meekrijgt voer je dus in de praktijk uit, want dat is de beste manier om het te leren. Aan het eind van de cursus heb je een real-life party georganiseerd. De professionele foto’s van het resultaat kun je meteen gebruiken voor jouw portfolio. Ben je klaar om jouw party te plannen als een pro?

Na de cursus

✔️ Organiseer je met gemak verschillende feestjes

✔️ Maak je zelfstandig een draaiboek

✔️ Heb je een lijst met leveranciers en winkels

✔️ Weet je hoe je jouw eerste klanten krijgt

✔️ Heb je ervaring én foto’s voor je portfolio

Programma

De cursus is online en volg je in 5 weken via jouw laptop of mobiel. Je hebt een jaar toegang tot de cursus. De datum voor jouw praktijkopdracht wordt vooraf bekend gemaakt. Na de cursus weet je precies hoe je een party organiseert als een pro en ontvang je een certificaat. De cursus is alleen beschikbaar in januari, maart, juni en oktober en er is plek voor maximaal 8 personen. Heb je na de cursus de smaak te pakken? Start dan jouw eigen party bedrijf in 12 weken.

Inbegrepen

✔️ Online cursus

✔️ Praktijkopdracht op locatie incl. materialen

✔️ Exclusieve lijst van leveranciers en party winkels

✔️ Meeloopstage bij een professional

✔️ Q&A met Fabienne

✔️ Werkboek

Een party organiseren als een pro

Twijfel je nog? Ik weet hoe het is. Je vraagt jezelf af of je wel goed genoeg bent. Geloof mij: dat ben je. Alles valt te leren, dus parties organiseren ook! Er is geen enkele andere cursus waar je het volledige proces van party planning leert. Bovendien is er altijd reden voor een feestje. Dus waar wacht je nog op? It’s party time!

DutchEnglish