Leer parties plannen als een pro

Wil je parties plannen als een pro? Dan ben je aan het juiste adres. Laat me raden: je houdt van feestjes organiseren. Bij familie en vrienden sta je bekend als de regeltante die altijd alles organiseert. Je eigen verjaardag, een personeelsfeest op je werk of de babyshower van je beste vriendin. Je wilt er meer mee doen, maar weet niet zo goed hoe.

parties plannen als een pro

Vraag jij je wel eens af hoe je...

Start jouw carrière als party planner

Op Pinterest en Instagram zie je dagelijks de mooiste feestjes voorbijkomen. Je droomt ervan om nét zulke toffe feesten neer te zetten. Maar waar begin je eigenlijk? Dat leer je in deze cursus. Ik laat je zien welke stappen je moet nemen om van elk feest een succes te maken. Onder begeleiding van professionals uit het vak werk jij jouw eigen party uit.

Spoiler alert: het is niet zo glamourous als het lijkt! Achter alle mooie feesten die je ziet zit uren, weken en soms zelfs maanden aan organisatie (en veel stress). Van een planning maken en de juiste spullen inkopen tot het opbouwen op de dag zelf. Schrikt dat je niet af? Dan ga ik jou leren om parties te organiseren als een pro!

Na de cursus
Party Plannen als een Pro:

Deze party queens
gingen jou voor

Zenzi
Pretty Organized Party Planning
5/5

“Door deze cursus ben ik weer een stapje verder in mijn party-proces! Een ontzettend fijne en heldere cursus! Heel veel van opgestoken. Bedankt Fabienne!”

 
Selma
Selebrate
5/5

“De cursus heeft mij laten inzien dat dit echt is wat ik wil! Fabienne heeft veel ervaring en kennis en laat je op zo’n leuke manier kennis maken met de party planning wereld.”

Stephanie
See Love Marry
5/5

“Wat was dit een fijne, leuke en vooral leerzame cursus. Het was weer een bevestiging hoe graag ik de party wereld in wil, met de hulp van Fabienne ben ik weer een stap dichterbij mijn droom. “

 

Wat leer je in de cursus?

Party Plannen als een Pro is de perfecte cursus om te leren hoe je parties van A tot Z organiseert. Je kiest een party thema dat je zelf gaat uitvoeren op locatie. Onder begeleiding van een professional leer je de fijne kneepjes van het vak. Bekijk hier een voorproefje van de praktijkdag.

Bouw je portfolio op

Alles wat je in de cursus meekrijgt voer je dus in de praktijk uit, want dat is de beste manier om het te leren. Aan het eind van de cursus heb je een real-life party georganiseerd! Onze fotograaf legt jouw werk vast en de foto’s kun je meteen gebruiken voor jouw portfolio. Hello new clients! Ben jij klaar om een party te plannen als een pro?

Lesprogramma

De cursus is online en volg je in 5 weken via jouw laptop of mobiel. Je hebt een jaar toegang tot de cursus. De datum voor jouw praktijkopdracht wordt vooraf bekend gemaakt. Alle benodigde materialen voor de praktijkopdracht worden door jou verzorgd. Je kunt zelf leveranciers benaderen of krijgt korting op producten en diensten bij onze vaste leveranciers. 

Veelgestelde Vragen

Heb je interesse in Party Plannen als een Pro? Schrijf je dan in via de webshop. Ik vind het belangrijk dat de opleiding bij je past. Stel mij daarom alle vragen die je hebt via info@eerstehulpbijpartyplanning.nl. De cursus is voor jou als je ervaring wilt opdoen als party planner of party stylist.

Nee, je hebt niet per se ervaring nodig. Tijdens de cursus doe je ervaring op met party planning, maar je leert bijvoorbeeld niet hoe je ballondecoraties maakt. Natuurlijk kun je hier wel tips over krijgen.

Ja, je bent zelf verantwoordelijk voor het inkopen of huren van de benodigde materialen. In je werkboek vind je leveranciers die wij aanbevelen en links naar leuke webshops.

Wij verzorgen de locatie en een professionele fotograaf. De foto’s ontvang je uiterlijk 3 weken na de praktijkdag en mag je vrij gebruiken.

De cursus duurt 5 weken. Elke week krijg je toegang tot de nieuwe weekles. Je hebt 1 jaar toegang tot de cursus.

De lessen worden online gegeven door Fabienne en bestaan uit videolessen, pdf-documenten en handige checklists. Je kunt de lessen volgen op je computer, tablet of mobiele telefoon.

Ja, er is een Q&A sessie in de derde week van de cursus. Ook kun je vragen stellen via de mail.

Mijn advies is om na de cursus 2 tot 3 maanden ervaring op te doen. Daarna kun je doorstromen naar de cursus Van Passie naar Party Planner en alle onderdelen van je bedrijf uitwerken.

2021© Eerste Hulp bij Party Planning