Leestijd: 2 min

Decoratie voor Valentijnsdag is de perfecte manier om de dag nóg specialer te maken voor jouw geliefde. Daarom hebben wij maar liefst 5 leuke decoratie ideeën verzameld om er een onvergetelijke dag van te maken.

Diner voor twee

Foto: Fashionable Hostess

Ben je geen fan van de kleur rood? Dan word je vast blij van deze tafel styling. Een romantisch diner voor twee met gouden details en een klein flesje champagne om jullie liefde te vieren.

Hartvormige ballondecoratie

Photo: Party by Blizt Simi

Maak er een gezellig feestje van voor de kleintjes. Ook een leuk idee als je dochter jarig is op Valentijnsdag. Je kunt wel zien dat deze hartvormige 3D ballondecoratie met veel liefde is gemaakt!

Vier het met vriendinnen

Photo: Laurenconrad.com

Wat een plaatje! Wie zegt dat Valentijnsdag alleen voor je geliefde is? Op 13 februari kun je Galentinesday vieren met je vriendinnen. Decoratie voor Valentijnsdag maak je helemaal af bij bijpassende koekjes en deze schattige roze items.

Zeg het met liefde

Foto: Balloon Time

Wat een leuke manier om jouw geliefde te laten weten hoeveel je van hen houdt! Bel je favoriete ballondecorateur op voor zo’n leuk exemplaar. Heb je extra tijd en handen vrij? Koop de ballonnen en ga lekker aan de knutsel met letterstickers.

Liefde gaat door de maag

Foto: Cakes by Courtney

Je kent het gezegde vast wel: liefde gaat door de maag! Maak er een speciale avond van met deze schattige taart. Ben je geen ster in de keuken? Er zijn genoeg taartenbakkers die het met alle liefde voor jullie maken.