Leestijd: 2 min

Een candy cart decoreren kan op zoveel verschillende manieren. De ouderwetse kar heeft een upgrade gekregen naar moderne sweet table. Met ballondecoratie, bloemen een thema en vooral veel sweets maak je er een prachtige eye-catcher van! Hier zijn 8 manieren om een candy cart te stylen als sweet table.

candy cart carnival theme

Pretty My Party houdt de aandacht vooral op de sweets. De backdrop en de twee macarontorens geven het een speelse uitstraling. Perfect voor een kinderverjaardag!

white candy cart with pink and purple balloons

Met bloemen en ballonnen maak je een candy cart het middelpunt op een bruiloft. Het is de perfecte manier om gasten uit te nodigen voor het aansnijden van de bruidstaart. Deze mooierd is van Weddings and Events by Emily.

candy cart with golden elements and balloons

Een candy cart decoreren kan voor elke gelegenheid, zoals op een baby shower. Hoe schattig zijn het hobbelpaardje en de verjaardagstoel? Super leuk gedaan door The Endiy Shop.

Download jouw gratis sweet table checklist

Please wait...

Gelukt!

Heerlijke kleuren voor een Ice Cream Party op een zomerse dag. Hier is gekozen voor paars, maar alle kleuren passen bij dit thema. Heel vrolijk gedecoreerd door @adrissweetcreations.

Ga je liever voor een rustige uitstraling, dan is een candy cart decoreren met pastelkleuren iets voor jou. Dat heeft The Event Rental Company prachtig gedaan. De ballonnen maken het helemaal af!

Het Ice Cream thema blijft populair! Hier gestyled door Kara’s Party Ideas in met extra props en nog meer sweets. Met naamdecoratie van de jarige op een candy cart kan hun dag niet meer stuk!