Wist je dat er een speciale feestdag is voor vriendinnen? Yup, Galentine’s Day is officieel een ding! Deze dag draait helemaal om jou en je ‘gals’, beter bekend als je besties for life. Het maakt niet uit of je status single, taken of complicated is: deze dag is een ode aan onze geliefde vriendinnen die er altijd voor ons zijn.

Galentine’s Day decoratie

Heb je bedacht wat jullie gaan doen? Denk bijvoorbeeld aan een Galentine’s brunch, filmavond, karaoke night of als je het groots wilt aanpakken: een girls trip! Whatever it is, daar hoort passende decoratie bij. Zelf ben ik dol op de combinatie rood en roze met een vleugje goud, maar eigenlijk kun je alle kanten op. Bij Party Deco vind je bijvoorbeeld gouden hartvormige bordjes.

Eerste Hulp bij Party Planning a-sparkle-factor Vier Galentine's Day met je vriendinnen!

Galentine’s Day hapjes en drankjes

Decoratie, check! Nu is het tijd voor hapjes, drankjes en alles waar je bff’s van houden (spoiler alert: chocolade in overvloed). Mijn advies: keep it cute!

Chocolade fondue

Geen keukenprinses? Chocolade fondue pas helemaal bij Galentine’s Day. Smaakvol fruit, marshmallows, dippen in chocolade en klaar. Dat kan écht niet fout gaan. Ben je meer van de Instagramwaardige sweets, bestel dan heerlijke chocoberries bij LoveYouBerryMuch!

Eerste Hulp bij Party Planning strawberries Vier Galentine's Day met je vriendinnen!
Taart

Als je geen Galentine’s sweets kan vinden die matchen met jouw decoratie (of gewoon een excuus zoekt om taart te eten), laat dan een taartje maken bij Perfect Pastry of een andere goede bakster bij jou in de buurt. A party without cake is just a meeting 😉

Prosecco Pong

Als jullie van spelletjes houden mag Prosecco Pong echt niet ontbreken op Galentine’s Day. Je hebt vast wel eens gehoord van Beer Pong, waarbij je een balletje in een beker mikt en moet drinken. Dit is hetzelfde, maar dan stijlvol en je vindt het bij Jetjes en Jobjes. Houd je niet van alcohol? Vervang prosecco dan met een alcoholvrij drankje. Let the games begin!

Eerste Hulp bij Party Planning withlovefromkat-1 Vier Galentine's Day met je vriendinnen!

Galentine’s Day cadeautjes

Een liefdevolle vriendschap is eigenlijk alles wat je nodig hebt. Toch is het extra leuk om als gastvrouw een kleinigheidje mee te geven. Ik heb alvast een paar leuke items voor je opgezocht.

Eerste Hulp bij Party Planning stationery-gift Vier Galentine's Day met je vriendinnen!
Een kaartje met een persoonlijke tekst (Stationery gift)

Meer inspiratie!

https://nl.pinterest.com/eerstehulpbijpartyplanning/valentines-day/