Beginnerscursus voor party planners en party stylisten​

Wil je parties leren plannen als een pro? Dan ben je aan het juiste adres. Laat me raden: je houdt van feestjes organiseren. Bij familie en vrienden sta je bekend als de regeltante die altijd alles organiseert. Je eigen verjaardag, een personeelsfeest op je werk of de baby shower van je beste vriendin. Als je dit professioneler wilt aanpakken, dan is de beginnerscursus is de eerste stap!

Over de beginnerscursus

Op Pinterest en Instagram zie je dagelijks de mooiste feestjes voorbijkomen. Hoe doen ze dat toch? De beginnerscursus is een introductie in de party sector voor beginnende party planners en party stylisten. Aan het eind van de cursus bouw je zelfstandig een aantrekkelijk portfolio op om jouw eerste betalende klant te krijgen. Met handige tips, tricks en een lijst van groothandels kun je meteen aan de slag!

Wat andere cursisten zeggen

Selma
Lees verder
"De cursus Party Plannen als een Pro heeft mij laten inzien dat dit echt is wat ik wil! Fabienne heeft veel ervaring en kennis en laat je op zo’n leuke manier kennis maken met de party planning wereld. De praktijkopdracht is zooo gaaf, ik heb er echt van genoten! Dank je lieve Fabienne! Aanrader!!"
Deborah
Lees verder
"De cursus heeft mij geleerd hoe je een party van tevoren plant en wat je allemaal nodig hebt om je concept goed uit te werken."
Shannen
Lees verder
"Zo fijn om trucjes en handige tips te krijgen waar je vaak van denkt: hoe doen ze dat toch? Je beseft ook dat een goede planning onmisbaar is. Hoe meer je voorbereidt, hoe professionele je kunt werken."

Na de beginnerscursus

Lesprogramma

De beginnerscursus bestaat uit vier modules met videolessen en een werkboek. Je volgt de cursus in je eigen tempo en kunt alle methodes direct toepassen in je eigen werkwijze. De cursus duurt ongeveer twee uur in totaal.

Vraag & Antwoord

De cursus is bedoeld voor vrouwen die in de beginfase van hun party carrière staan. Je bent nog niet klaar om van je hobby een professioneel bedrijf te maken, maar wilt je feestjes wel als een pro organiseren.

Je kunt de cursus in minder dan twee uur afronden als je de video’s en opdrachten achter elkaar afrondt. Het is online en je kunt op elk moment pauzeren.

Je hebt enige ervaring nodig met feestjes organiseren, zodat je snapt hoe je de kennis kan toepassen. Als je feestjes hebt georganiseerd voor je eigen kids of vrienden en familie, dan zit je hier goed.

De lessen worden online gegeven door Fabienne en bestaan uit videolessen, pdf-documenten en handige checklists. Je kunt de lessen volgen op je computer, tablet of mobiele telefoon.

Absoluut! Als je mijn advies nodig hebt en wilt brainstormen over jouw styled shoot, boek dan een Party Queen Fix sessie.

Party Prof

Fabienne Smith

Mijn naam is Fabienne en ik help jou van startende party planner naar professionele ondernemer in de party sector. Ik word blij van cheesecake, lijstjes en processen automatiseren. Are you ready to party with me?

€99,-

Over de opleiding

Heb je vragen?

Plan een gratis kennismaking met Fabienne in en stel al jouw vragen over de Beginnerscursus.

Eerste Hulp bij Party Planning ontwikkelt opleidingen voor ondernemers in de party sector.

Social Media

Contact

Hét feestje voor je inbox

Blijf op de hoogte van party trends en events