5x ballondecoratie voor kinderfeestjes

Leestijd: 2 min

Ballondecoratie is net als vroeger onmisbaar op feestjes. In de laatste jaren zijn ballonbogen, pilaren en letterballonnen een ware trend geworden. En het mooie is: je kunt er gewoon een bedrijf voor inhuren! Waan je in de wondere wereld van ballonnen en krijg instant inspiration met deze vrolijke ballondecoraties van Party Fun NL!

Pretty in pink

Heb je een klein prinsesje in huis, dan zit je altijd goed met roze ballondecoratie. Deze organische ballonboog – een mix van grote en kleine ballonnen – geeft meteen een koninklijk effect.

Ballondecoratie voor een voetbal fanaat

Wie zegt dat ballonbogen alleen voor meisjes zijn? Door de vrolijke kleurencombinatie komt het stoere voetbalthema nog beter naar voren. Benieuwd welke activiteiten bij dit thema passen? Klik dan hier.

Tropische bloemenboog

Waan je op een tropisch eiland met deze vrolijke bloemenboog. Het geeft een extra zomers tintje aan een Vaianafeestje, maar staat ook hartstikke mooi bij de opening van een bloemenzaak. Ballondecoratie is voor elke gelegenheid!

Touch of gold

Gouden details laten elk kinderfeestje ‘shinen’! Deze standaard ballonboog heeft vaak drie kleuren, maar je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Wist je dat ze bij Party Fun zelfs ballondecoratie verzorgen met 9 (!) verschillende kleuren?

Finding Dory

Ook met ballonpilaren heb je binnen no-time een vrolijk verjaardagshoekje! Deze trend wordt steeds populairder en je kunt er alle kanten mee op. En hoe leuk is het om als kind wakker te worden in een versierde kamer!

Wil je ook trendy ballondecoratie op jouw feest?

Party Fun NL verzorgt ballondecoraties, tafeldecoraties en zelfs complete zaaldecoraties op locatie. Daarnaast verhuren ze verschillende party benodigdheden zoals een popcornmachine, suikerspinmachine, discolichten, limonadefontein en nog veel meer. Jouw volgende feestje begint bij Party Fun NL!

DutchEnglish