Word party leverancier
en vier elke dag feest

Is jouw bedrijf de kers op de taart van elk feest? Wil je klanten bereiken die altijd iets te vieren hebben? Word party leverancier! 

Let's get this party started!
Het feest begint bij

De Party Leveranciersgids

De leukste leveranciers in de party sector op één plek. 

Wat krijg je als
party leverancier?

Zo word je party leverancier

Allereerst is het belangrijk dat jouw bedrijf kvk-geregistreerd is. Goede en originele foto’s van je werk zijn een must. En dat onze bedrijven een mooie match zijn. Met een inschrijving sta je 12 maanden in de Party Leveranciersgids. Daarom werken wij met een aanmeldformulier om jouw bedrijf eerst wat beter te leren kennen. 

Inschrijven kan op elk moment. Hoe eerder je registreert, hoe sneller je geboekt wordt en recensies kunt verzamelen.

Twijfel dus niet te lang! Is jouw bedrijf een match met Eerste Hulp bij Party Planning? Kies dan een betaalpakket en maak je profiel compleet. Wij doen een laatste check en geven het bedrijfsprofiel nog een extra feestelijk tintje. En dan kan het feest beginnen: op de eerste maandag van de maand staat jouw bedrijf officieel in onze online Party Leveranciersgids!

Om de kwaliteit van de Party Leveranciersgids hoog te houden wordt elk bedrijf gescreend. Het kan dus gebeuren dat we helaas ‘nee’ moeten verkopen. We geven waardevolle tips mee zodat je het volgend kwartaal weer kunt proberen.

De voordelen voor jouw party bedrijf

Dit zeggen zij over
de Party Leveranciersgids

"Zo fijn om in direct contact te komen met potentiele klanten. Online zichtbaarheid is super belangrijk om de juiste doelgroep te bereiken"

Janesta - GLMR PhotoBooth Service

"De Party Leveranciersgids is echt een uitkomst voor party planners en party stylisten. Alle leveranciers worden gescreend, dus dat geeft een gerust gevoel."

Xaviera - Party Styling by Xaviera

"Onze custom decoraties zijn perfect voor feestjes. Door de gids wordt ons bedrijf veel sneller gevonden en bereiken wij de juiste doelgroep."

Josbel - ChiXclusive

"Toen ik over de gids hoorde, twijfelde ik geen moment. Een plek waar alles bij elkaar komt op het gebied van parties is ideaal. Als je dit laat gaan, mis je de kans op mooie opdrachten."

Nina - Nina Maria Styling

Veelgestelde vragen

De Party Leveranciersgids is voor leveranciers in de party sector met een kvk-geregistreerd bedrijf. Van verhuurbedrijven en ballondecorateurs tot taartenbakkers en party planners: het feest begint hier.

Je bedrijf is kvk-geregistreerd en gevestigd in Nederland of België. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jouw bedrijf een match is met Eerste Hulp bij Party Planning. Daarom screenen wij elk bedrijf vooraf. Goede en originele foto’s van je werk zijn overigens een must.

Een vermelding is altijd voor een periode van 12 maanden, zodat we jouw bedrijf goed in de spotlight kunnen zetten. Je betaalt eenmalig €249 of €25 per maand (incl. btw). Tussentijds afmelden is niet mogelijk. Een maand voordat je inschrijving verloopt kun je weer voor 12 maanden verlengen of uitschrijven. Je registratie wordt dus niet automatisch verlengd.

Na jouw aanmelding wordt je bedrijf gescreend op een aantal punten. Word je bedrijf toegelaten, dan ontvang je een link om een profiel aan te maken. Word je bedrijf afgewezen, dan laten wij dit netjes weten. Elke eerste maandag van de maand worden alle bedrijven met een compleet profiel in de Party Leveranciersgids geplaatst.

Je krijgt 30 dagen voor het einde van je abonnement een mail om te verlengen. Wil je niet meer in de Party Leveranciersgids staan? Dan wordt het gehele profiel aan het eind van het abonnement gedeactiveerd.

Klik op de knop ‘aanmelden’ om een brochure te ontvangen. Je krijgt ook meteen een link om je gegevens in te vullen. 

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via leveranciers@eerstehulpbijpartyplanning.nl.

De #1 plek voor
party leveranciers

© Copyright Eerste Hulp bij Party Planning 2021