Hey party queen! Welkom en wat leuk dat je er bent. Mijn naam is Fabienne Smith en ik ben de oprichtster van Eerste Hulp bij Party Planning. Dit is hét #1 platform voor ambitieuze vrouwen uit de party planning sector. Volg een cursus, leer parties organiseren als een pro en start jouw eigen party bedrijf!

Passie voor parties

Eerste Hulp bij Party Planning is ontstaan vanuit een passie. Van kleins af aan hield ik van organiseren en elke gebeurtenis moest gevierd worden. Toen ik ouder werd had ik nooit het idee dat je daar van kon leven, dus ben ik Europese Bestuurskunde gaan studeren. Jarenlang heb ik events georganiseerd voor internationale organisaties, leden van het Koninklijk Huis, de Europese Commissie en de Nederlandse overheid. Toen besloot ik om een eigen party planning bedrijf te starten.

High-Tea for Party Queens (event)

Ik droomde van een party planning bedrijf, maar had geen idee waar ik moest beginnen en welke prijzen ik kon vragen.

Party planning is een vrij nieuwe sector. Ik zocht naar boeken, blogs, webinars en probeerde te achterhalen hoe andere party planners waren gestart. Guess what? Die informatie bestond helemaal niet! Opgeven komt niet voor in mijn woordenboek, dus ik richtte mijn bedrijf op volgens plan. Ik kan je vertellen: the struggle was real! Vele euro’s, fouten en enkele tranen later heb ik op de harde manier geleerd what it takes om een eigen party planning bedrijf te starten (en dat naast mijn baan).

Een platform voor vrouwen uit de party planning sector

Van fouten leer je het meest, maar ik had zo graag een mentor gewild. Iemand die weet welke stappen je moet nemen, waar je op moet letten en het juiste netwerk heeft. En ik was niet de enige die dit nodig had; steeds meer dames vroegen mij hoe ik was gestart. Ik gaf tips en advies via de Facebookgroep van Eerste Hulp bij Party Planning om te voorkomen dat zij dezelfde fouten maakten als ik. Eerste Hulp bij Party Planning begon als een platform en groeide al snel uit tot de eerste (en enige) online academy voor vrouwen uit de party planning sector.

Ik help startende party planners- en stylisten van passie naar party bedrijf in 12 weken met een uniek online programma.

Investeer in jezelf

De party planning sector in Nederland bestaat nog niet zo lang, maar groeit met de dag. Er zijn zoveel getalenteerde dames die niet durven om van hun passie hun werk te maken. Daar is dit platform voor. Ik weet waar je als startende party planner of party stylist tegenaan loopt en wat je nodig hebt. Mijn advies: de beste investering is altijd in jezelf.

Team work makes the dream work

De blogs, online cursussen en 1-op-1 sessies heb ik speciaal ontwikkeld om jouw eerste stap zo makkelijk mogelijk te maken. Met de juiste tools en mindset kan elke startende party queen van haar bedrijf een succes maken. Misschien denk je nu: “Waarom deel je deze waardevolle kennis?”

Samenwerken en elkaar succes gunnen staat bij mij voorop. Zelf miste ik een ervaren party planner om mij te helpen, dus dat ben ik graag voor jou.

Ben je trouwens al lid van onze besloten Facebook community? Daar vind je nóg meer ambitieuze party queens met wie je kunt netwerken. Ik hoop je bij één van onze events te zien 😉

DutchEnglish