Eerste Hulp bij Party Planning High_Tea_for_Party_Queens_photo_21-scaled-e1683701703748-830x1024 Events van Eerste Hulp bij Party Planning

De evenementen van Eerste Hulp bij Party Planning zijn speciaal voor ondernemers in de party sector. Netwerken is het leukste én beste dat je kunt doen om je bedrijf te laten groeien. Hier zijn een aantal evenementen die ik met trots deel!

Galentinesday Online

In 2021 vierden wij met bijna 40 vrouwen onze liefde voor party planning. En dat deden we online. Het was een vol programma met sprekers als Fancy Day Design, Thema Event en we kregen een Pinterest masterclass. Iedereen ontving vooraf een goed gevulde box met gezichtsmaskers, Party Queen koekjes, een ballonpakket van De Ballonvouwer en roze popcorn. Dankzij de geweldige online photobooth van Modern Booths kon iedereen toffe foto’s maken met hun eigen mobiel.

High-Tea for Party Queens

De High Tea for Party Queens vond plaats in 2022 bij Melia Venue! De styling is gedaan door The Celebrationist, Sparkles & Love en Pretty Organized Events. Van La Cle Management kregen wij tips over social media en er werd volop genetwerkt. Er zijn prachtige samenwerkingen ontstaan. Iedereen ging naar huis met een goodie bag. Ja, je ziet het goed. Ook toen zijn we weer losgegaan bij de photobooth van Modern Booths!

Netwerkborrel

We hebben ook meerdere netwerkborrels georganiseerd in 2023 met meer dan 40 ondernemende vrouwen. Zo hadden we een super leuke speeddate bij Altijd in de Buurt in Rotterdam en hebben we genoten van heerlijke hapjes bij Ted’s in Utrecht. Er was een ballenbak van Party Playground, lichtletter van Huurlichtletters en prachtige ballondecoratie van Events by Gaby.

Partypreneur Club

Wauw, ik kan alleen maar zeggen dat het een geweldig jaar was! En als het allemaal tegenzat voor jou, denk dan hieraan: no rain, no champagne! Om je alvast een inkijkje te geven in het nieuwe jaar: de Partypreneur Club gaat live en er komen veel nieuwe events aan.
Vergeet niet om te reflecteren op afgelopen jaar. Vier al je successen!