Leestijd: 2 min

Het einde van 2021 is in zicht. Een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Heb jij dat al gedaan? Om eerlijk te zijn vond ik het best lastig om terug te blikken op de highlights van 2021. Ik had zoveel meer willen doen wat door ‘you know what’ niet kon. Maar ondanks dat is zijn er toch wat highlights die ik met trots deel!

Galentinesday Online

Op 12 februari 2021 vierden wij met bijna 40 vrouwen onze liefde voor party planning. En dat deden we online. Het was een vol programma met sprekers als Fancy Day Design, Thema Event en we kregen een Pinterest masterclass. Iedereen ontving vooraf een goed gevulde box met gezichtsmaskers, Party Queen koekjes, een ballonpakket van De Ballonvouwer en roze popcorn. Dankzij de geweldige online photobooth van Modern Booths kon iedereen toffe foto’s maken met hun eigen mobiel.

High-Tea for Party Queens

De High Tea for Party Queens vond eindelijk plaats op 27 september bij Melia Venue! De styling is gedaan door The Celebrationist, Sparkles & Love en Pretty Organized Events. Van La Cle Management kregen wij tips over social media en er werd volop genetwerkt. Er zijn prachtige samenwerkingen ontstaan. Iedereen ging naar huis met een goodie bag. Ja, je ziet het goed. Ook toen zijn we weer losgegaan bij de photobooth van Modern Booths!

Party Queen Club

Wauw, ik kan alleen maar zeggen dat het een geweldig jaar was! Ja, net als jij had ik gehoopt dat we meer konden doen. De maatregelen maken het niet makkelijk voor onze sector. Het heeft flink tegen gezeten, maar dat weerhoudt ons niet šŸ˜‰ No rain, no champagne! We mogen dankbaar zijn voor alles wat we wĆ©l konden doen. Ik kijk onwijs uit naar 2022. Om je alvast een inkijkje te geven: op 1 februari gaat de Party Queen Club live en er staan heel wat events gepland. 

Vergeet niet om te reflecteren op afgelopen jaar. Vier al je successen!