Online netwerken tijdens het Galentines Day Event, is dat net zo leuk als deelnemen aan een fysiek event? Nee, maar het kwam wel heel dicht in de buurt! Op 12 februari 2021 vierden wij Galentines Day! Eigenlijk is 13 februari de dag waarop vrouwen hun vriendschappen extra aandacht geven. De perfecte feestdag om onze liefde voor party planning en onze party queen community te vieren! En voor de eerste keer ooit deden we dit online.

Voorpret met de love box

Het feestje begon met een knalroze pakketje dat elke deelnemer thuisgestuurd kreeg. Een goed gevulde box met gezichtsmaskers, een Party Queen koekje, een mysterieuze ballonnenset (daarover later meer), een notitieboek en roze popcorn.

Het Galentines Day Event

Het doel van ons online event was om – ondanks de rare periode waar we inzitten – te focussen op wat nog wél kan. En dat is kennis opdoen, netwerken en het vooral gezellig maken met elkaar.

We begonnen met een warm welkom door Fabienne van Eerste Hulp bij Party Planning. Na een kort overzicht van het programma kreeg iedere deelnemer de kans om hun woonplaats te vertegenwoordigen met een hartje. De kaart zag er als volgt uit:

Eerste Hulp bij Party Planning 4a0259a8-9b64-4c91-9939-ecb828861605-1024x549 Online netwerken tijdens het Galentines Day Event

Masterclasses van Fancy Day Design en Thema Event

Daarna werd de groep verdeeld over de twee masterclasses waar zij zich vooraf voor hadden opgegeven. De eerste masterclass werd gehouden door Shakira van Fancy Day Design waarin zij tips deelde om van jouw passie je werk te maken. De tweede masterclasss ging over waardevolle samenwerkingen aangaan met influencers en bedrijven, gehouden door Mila van Thema Event.


Virtuele Photo Booth van GLMR Photo Booth Service

Een online event is nét iets anders is dan een fysiek event (lees: je staart uren naar je scherm). Daarom waren wij zo blij met de virtuele photo booth van GLMR Photo Booth Services. Wát een uitvinding! Je kunt gemakkelijk vanaf je eigen telefoon een foto maken in de virtuele photo booth. Je hebt keuze uit een gewone foto, boomerang of een gifje. Vervolgens kies je een achtergrond en that’s it. Hier straalt Rose-Marie van Rozie’s Party Service!

Eerste Hulp bij Party Planning NRZA5KWJ074JSK27 Online netwerken tijdens het Galentines Day Event

Klanten krijgen via Pinterest

Na de break vertelde Ann-Kathrin van Pinterest met AK Helpt hoe je als party planner meer klanten kunt werven via Pinterest. Dit platform groeit als kool en is de perfecte manier om je werk op een visuele manier onder de aandacht te brengen. In kleinere groepen werd gediscussieerd over het inzetten van Pinterest voor onze eigen bedrijven. Zo fijn om weer even te kunnen sparren met andere vrouwen uit de party sector!

Vervolgens hebben Hellen van Marketing Cheerleader en Hamida van Weddings & Celebrations het Q&A panel geopend. Hier hebben zij vragen beantwoord over jezelf online zichtbaar maken, een draaiboek maken en het organiseren van een bruiloft in tijdens van Covid. Kortom: er is heel wat nieuws geleerd tijdens het Galentines Day Event.

Exclusieve ballontutorial

Ondanks de uitdagende tijden voor de party sector was het Galentines Day Event leerzaam en absoluut geslaagd. En de mysterieuze ballonset? Die is speciaal voor ons samengesteld voor een exclusieve ballontutorial van André De Ballonvouwer. We sluiten af met deze té schattige Valentijn diadeem gemaakt door Yes Events!

Eerste Hulp bij Party Planning 16A01FFA-FD5B-4E26-9B09-F47A7C40C4A9-576x1024 Online netwerken tijdens het Galentines Day Event