Organiseer je een kinderfeestje voor je dochter? Wij hebben de leukste dinosaurus feestjes voor meisjes op een rijtje gezet. Je hebt vast aan allerlei thema’s gedacht. Bij kinderfeestjes voor meisjes zijn thema’s als jungle, prinsessen en eenhoorns populairder dan ooit. Ga voor iets nieuws en laat je door ons inspireren!

Vrolijke kleuren

Eerste Hulp bij Party Planning dinosaur-cake De leukste dinosaurus feestjes voor meisjes

Een dinosaurus feestje organiseren voor meisjes wordt steeds makkelijker. Vroeger was het dinosaurus thema typisch iets voor jongens, maar die tijd is voorbij. Denk aan een dinosaurus feestje met felle kleuren of kies voor zachte pasteltinten. De geliefde spuitbus kan hier absoluut niet ontbreken.

Creatief aan de slag

Eerste Hulp bij Party Planning dinosaur-painted-parade De leukste dinosaurus feestjes voor meisjes
Painted Parade

Deze gekleurde dinosaurussen geven een dinosaurus feestje voor meisjes een extra ‘girly’ uitstraling. Je kunt ze online kopen via Etsy, of je gaat zelf aan de slag. Voor je het weet heb je een kudde gouden dinosaurussen waar elk meisje blij van wordt!

Gevaarlijk lekkere sweets

Eerste Hulp bij Party Planning dinosaurus-salino.be_ De leukste dinosaurus feestjes voor meisjes
Salino.be

Ga je voor een complete sweet table of een paar sweets? Wat je ook kiest, met fleurige dinosaurus prikkers voor cup cakes maak je er zeker weten een feestje van! Koop vrolijke prikkers online, of spuit mini dinosaurussen goud en plak ze op een papieren rietje.

Maak een ballonosaurus

Eerste Hulp bij Party Planning dinosaur-oh-happy-day-1 De leukste dinosaurus feestjes voor meisjes
ohhappyday.com

De leukste dinosaurus feestjes voor meisjes vragen natuurlijk om een goede DIY (do it yourself). Heb je tijd over voor een leuke DIY? Dan zijn deze dinosaurus ballonnen echt een must! Je maakt ze gemakkelijk zelf of laat de kinderen zelf hun eigen dinosaurus ballon maken.

Meer inspiratie