Eerste Hulp bij Party Planning DSC03590-scaled Interview met Pretty Organized Party Planning

Een party bedrijf starten blijft voor de meeste mensen een droom. Maar niet voor Zenzi! In 2020 besloot zij om goed voorbereid aan de slag te gaan met het party bedrijf dat zij nu runt: Pretty Organized Party Planning. Lees meer over de dame achter dit Utrechtse bedrijf en hoe zij haar droom heeft nagejaagd.

1. Waar kwam het idee vandaan om een party bedrijf te starten?

Ik wilde de vrijheid voor mezelf creëren om te doen wat ik écht leuk vind, zodat je je werk niet ziet als werk. Elke dag is letterlijk en figuurlijk een feestje. De aanmoediging van familie en vrienden om van mijn hobby ook echt mijn werk te maken heeft hier een hele grote rol ingespeeld. Doordat zij mij de kans hebben gegeven om parties te organiseren en decoreren, is Pretty Organized Party Planning ontstaan.

Eerste Hulp bij Party Planning PrettyOrganized-5-scaled Interview met Pretty Organized Party Planning

2. Wat had je eerder willen weten toen je als ondernemer aan de slag ging?

Dat wat je op het plaatje ziet niet alleen je werk is, er komt nog dubbel zoveel kijken achter de schermen! Hetgeen wat niemand direct ziet, maar indirect net zo belangrijk is. Ik denk dat ik me daar toen best op verkeken heb.

3. Wat is het meest bijgebleven van jouw eerste boeking?

“Het feit dat iemand mijn bedrijf voor de eerste keer boekte. Dat het werk wat ik had gecreëerd door middel van styled shoots en familie opdrachten iemand zó aansprak. Dat een klant die mij vond via Instagram om een offerte vroeg en deze ook daadwerkelijk accepteerde. Mijn eerst betaalde opdracht was een feit. Hoe trots ik op dat moment was is onbeschrijfelijk.”

Eerste Hulp bij Party Planning DSC03430-scaled Interview met Pretty Organized Party Planning

4. Welke 3 eigenschappen zijn onmisbaar om jouw beroep uit te oefenen?

Creativiteit. Dat is toch een van de hoofdredenen dat klanten je boeken. Het enthousiasme dat al begint bij de voorbereidingen zie je altijd terug in het eindresultaat. 
Organisatorisch ingesteld zijn is toch wel dé key om je hoofd koel te houden in de party chaos.

5. Deel jouw gouden tip voor dames die een eigen party bedrijf willen starten.

Geloof in jezelf en laat je door niets van de wijs brengen. Sta 100% achter je product en neem de tijd. Rome is ook niet in één dag gebouwd.

Volg Pretty Organized Party Planning op Instagram!