EHBP logo transparant

Masterclass: offertes opstellen

Krijg je zweethandjes wanneer je een offerte opstelt? Ben je bang dat je overkomt als een amateur? Na deze online masterclass stel je met gemak offertes op voor elk feest.

Blog 28

Over de masterclass

Offertes opstellen is een onmisbare taak binnen jouw party bedrijf. Maar het is vooral een tijdrovende taak. Offertes in de party sector zijn een stuk ingewikkelder omdat je te maken hebt met eigen diensten, externe leveranciers en ook nog eens je uren. In deze cursus leer je duidelijke offertes opstellen in minder tijd.  Na deze masterclass is jouw offerte goed onderbouwd en maak je klanten enthousiast over jouw aanbod. De masterclass duurt 60 minuten en alle tips kun je meteen toepassen. Na aankoop krijg je direct toegang.

Wat je gaat leren

Lesprogramma

Vraag & Antwoord

De opleiding is voor ondernemers in de party sector die moeite hebben om offertes op te stellen. Wil je zeker weten dat je prijzen kloppen voordat je met offertes aan de slaag gaat?  Volg dan de cursus Get Your Money, Honey.

De masterclass duurt 60 minuten. Je kunt de video in één keer bekijken of pauzeren. In het werkboek vind je alle informatie nogmaals terug.

Na aankoop kun je de masterclass direct volgen en heb je 365 dagen toegang tot de inhoud.

Een laptop of mobiel en internetverbinding. De lmasterclass bestaat uit videolessen, pdf-documenten en tutorials. 

Party Prof

Fabienne Smith

Mijn naam is Fabienne en ik help jou van startende party planner naar professionele ondernemer in de party sector. Ik ben recht door zee, word blij van structuur en ben een ster is processen automatiseren. Are you ready to party with me?

Over de masterclass

Heb je vragen?

Stuur een mail en krijg antwoord op jouw vraag over de Masterclass Offertes Opstellen.

Stefanie
Lees verder
"Aan offertes opstellen was ik onwijs veel tijd kwijt. Fabienne deelt manieren om het makkelijker te maken voor jezelf. Nu heb ik structuur en gaat de onzekerheid langzaamaan weg."
Deborah
Lees verder
"Ik ben zo blij met deze masterclass! Ik maakte offertes in Word omdat ik niet beter wist. Nu werk ik dankzij Fabienne met een simpel systeem en hoef ik mijn diensten alleen maar aan te klikken."
Naomi
Lees verder
"Heel helder uitgelegd. Soms werk ik met leveranciers en soms doe ik alles zelf. Toen ik dit moest combineren op de offerte liep ik helemaal vast. Zo fijn dat iemand anders het je duidelijk kan uitleggen."
Previous
Next

Eerste Hulp bij Party Planning ontwikkelt diverse opleidingen voor ondernemers in de party sector.

Social Media

Hét feestje voor je inbox

Ontvang feestelijke party planning tips en blijf
op de hoogte van onze events