Eerste Hulp bij Party Planning haute-stock-photography-blush-and-black-workday-final-14-e1523220454444 Masterclass offertes opstellen

masterclass

Party-proof offertes opstellen

Krijg je zweethandjes wanneer je een offerte opstelt? Ben je bang dat je overkomt als een amateur? Na deze masterclass stel je met gemak offertes op voor elk feest.

Waarom is een goede offerte belangrijk?

Als party queen verkoop je een beleving. Met een offerte krijgen klanten een goed beeld van wat ze kunnen verwachten. Vooraf zoek je uit welke leveranciers je nodig hebt en wat alles gaat kosten. Maar hoe zet je dat op de offerte? En hoe zorg je dat klanten geen onderdelen wegstrepen? Dat leer je in deze masterclass. 

Vraag & Antwoord

De masterclass is voor startende ondernemers in de party sector die moeite hebben om offertes op te stellen. Wil je eerst prijzen berekenen voordat je met offertes aan de slag gaat?  Boek dan een Party Queen Fix sessie. We gaan dan samen jouw prijzen berekenen.

Een laptop of mobiel en internetverbinding. De masterclass bestaat uit een videoles en een checklist (pdf-document). Na aankoop ontvang je inloggegevens voor de online leeromgeving.

Nee, de masterclass is niet live. Het is vooraf opgenomen en je kunt het volgen wanneer je wilt.

De masterclass duurt ongeveer 60 minuten. Je kunt de video in één keer bekijken of pauzeren.
Eerste Hulp bij Party Planning PPA_StyleByFabie-12-scaled-1 Masterclass offertes opstellen

HEY PARTY QUEEN!

Leuk dat je er bent! Eerste Hulp bij Party Planning helpt jou om van ondernemen een feestje te maken. Geen idee waar je moet beginnen?