Hey party queen!

Welkom bij Eerste Hulp bij Party Planning: the place to be voor online opleidingen in de party sector. 

Ben jij de party queen van de familie? Droom je van een professioneel party bedrijf, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Dan ben je op de juiste plek!

Maak van jouw passie een professionele onderneming in de party sector

Opleidingen

Volg een opleiding, masterclass of webinar in onze Academy.

Clarity call

Hulp nodig bij het runnen van jouw party bedrijf? Boek een sessie.

Party tools

Documenten die jouw leven als party queen makkelijker maken

Van Passie naar Party Planner

Maak van jouw hobby een professionele onderneming in de party sector

Get Your Money, Honey

Hulp nodig bij het runnen van jouw party bedrijf? Boek een sessie.

Deze party queens gingen jou voor

“Van Passie naar Party Planner is een echte aanrader wanneer je op het punt staat om als party planner of stylist aan het werk te gaan. Door de wekelijkse video’s en opdrachten kreeg ik meer inzicht in welke richting ik uit wil. Daarnaast zijn de meeloopstages van ontzettend grote waarde. Fabienne is geweldig! Je kunt met al je vragen bij haar terecht en ze is een super vraagbaak/ sparringspartner.”

Xaviera - Party Styling by Xaviera

"Get Your Money Honey was een eye opener. Het heeft mij zeker geholpen om mijn waarde als party stylist te herkennen en ook uit te drukken in een prijs. Goeie uitleg en super handige documenten om te gebruiken, voor nu en altijd. Een echte aanrader voor mijn overige collega’s die nog twijfelen over wat ze waard zijn en hun prijs producten."

Juvienne - Craftie Cutz

Gun jezelf een goede start van jouw party carrière

Het maakt niet uit in welke fase je zit, Eerste Hulp bij Party Planning is er voor jou! Of je nu een startende party planner bent of al een aantal jaren onderneemt. Bij Eerste Hulp bij Party Planning kun je rekenen op:

Een netwerk van party queens

Ontmoet andere ondernemers tijdens de High-Tea for Party Queens om mee te sparren of samen te werken.

Tips & tricks voor je party bedrijf

De blog staat vol handige tips en adviezen voor elke fase van jouw party bedrijf. Volg een gratis webinar of download ons e-book.

Antwoord op jouw party vragen

Join de Facebookgroep en stel al jouw vragen aan onze community van party experts. Als zij het antwoord niet weten, dan weet niemand het!

Betrouwbare party leveranciers

De leukste leveranciers in de party sector vind je in onze Party Leveranciersgids. Hoort jouw bedrijf er ook bij? Meld je aan.

Wat jouw party collega's zeggen

"Zonder Fabienne had ik de stap niet gezet om mijn eigen party planning & styling bedrijf te starten. Ik ben haar dan ook super dankbaar! Ze heeft mij heel goed geholpen bij het bepalen van mijn diensten, prijzen en zoveel meer. Alle onzekerheid en angst die ik had heeft Fabienne bij me weg kunnen nemen. Het was dus zeker een waardevolle sessie! Ik ben die dag naar huis gegaan met een boost aan energie, motivatie en enthousiasme. Thanks again girl!"

Serena - By Sershati

"De cursus van Passie naar Party Planner is niet alleen heel leerzaam maar ook ontzettend motiverend. Het sluit heel goed aan bij alle vragen en onzekerheden die je hebt als startende party planner en/of styliste. Het persoonlijke contact dat Fabienne met je onderhoudt en de tijd die ze in je ontwikkelingen steekt is echt bewonderenswaardig. Ze heeft mij continu weten te motiveren om door te gaan daar waar ik onzeker werd. Mocht je twijfelen om deze cursus te doen: it’s worth your money honey!"

Nina - Nina Maria Styling

Hey party queen,
mijn naam is Fabienne Smith

Ik help jou van hobbyist naar professionele ondernemer in de party sector. Are you ready to party with me?

Het begon allemaal toen ik besloot om een party bedrijf te starten voor kinderfeestjes. Ik had al jaren ervaring met het organiseren van grote events. Dus dit kon niet heel anders zijn, toch?

Girl, the struggle was REAL! Klanten vinden, prijzen bepalen en de juiste leveranciers vinden was één groot raadsel. 

Elke dag voelde als een struggle, omdat ik niet wist waar ik mee bezig was. Mijn droombaan veranderde langzaamaan in een nachtmerrie. Ik werkte keihard en verdiende geen cent. Vragen over diensten, prijzen, klanten en leveranciers kon ik aan niemand stellen. 

Het kostte mij twaalf maanden, vele euro’s en ugly cries om te leren hoe je een professioneel party bedrijf opzet. En nu deel ik mijn kennis met jou! Ben je er klaar voor?

Eerste Hulp bij Party Planning 2021. Alle rechten voorbehouden.

gratis e-book

Ben jij de regeltante van de familie? Weet iedereen jou te vinden als er een feestje wordt gevierd? Ontdek tips & tricks om van jouw passie een party bedrijf te maken.

gratis e-book

Ben jij de regeltante van de familie? Weet iedereen jou te vinden als er een feestje wordt gevierd? Ontdek tips & tricks om van jouw passie een party bedrijf te maken.