Onze High-Tea for Party Queens is dé plek om in contact te komen met vrouwen uit de party planning sector. Op 6 september vond de tweede editie plaats. Ondernemende vrouwen met elkaar verbinden doen we uiteraard in stijl!

Tropisch thema

Claire van Lois & Seven en Rachida van Deetailz hebben binnen no-time de bovenruimte van Coffeelicious omgetoverd tot een tropische locatie. De bloemstukken van De Bloementoko maakten het plaatje helemaal compleet.
Het zag er prachtig uit! De bijpassende taarten, heerlijke scones en healthy sandwiches werden op een Instawaardige tafel gepresenteerd. En daar waren de ruim 40 dames het ook absoluut mee eens. 

Eerste Hulp bij Party Planning DSC07642-1024x803 High-Tea for Party Queens verbindt dames uit de sector met elkaar
Eerste Hulp bij Party Planning DSC07946-1024x576 High-Tea for Party Queens verbindt dames uit de sector met elkaar
Eerste Hulp bij Party Planning DSC07753-1024x576 High-Tea for Party Queens verbindt dames uit de sector met elkaar
Eerste Hulp bij Party Planning DSC07938-1024x576 High-Tea for Party Queens verbindt dames uit de sector met elkaar

Netwerken met vrouwen uit de party planning sector

Waar onze High-Tea for Party Queens om bekend staat is lekker eten en mooie aankleding. Nadat iedereen voorzien was van een vol bord met lekkernijen, leerden de dames elkaar beter kennen. De party planning sector groeit met de dag. Toch kan parties plannen en stylen eenzaam aanvoelen; je doet de meeste opdrachten vaak alleen. Daarom is het erg mooi om te zien hoe ter plekke nieuwe samenwerkingen worden gestart. We houden van social media, maar real-life connecties werken nog steeds het best! Er waren trouwens vrouwen uit alle hoeken van het land, hoe geweldig is dat?

Eerste Hulp bij Party Planning DSC08079-1024x576 High-Tea for Party Queens verbindt dames uit de sector met elkaar
Eerste Hulp bij Party Planning DSC07804-1024x576 High-Tea for Party Queens verbindt dames uit de sector met elkaar

Nieuwe herinneringen maken bij de photo booth

Tussen de sweets door kon een foto bij GLMR Photo Booth Service niet ontbreken. Deze paste precies bij het concept van onze High-Tea for Party Queens en was natuurlijk tot in de puntjes gestyled. Cherished Moments maakte speciaal voor ons bijpassende photo props.

Eerste Hulp bij Party Planning DSC08304-1024x576 High-Tea for Party Queens verbindt dames uit de sector met elkaar
Eerste Hulp bij Party Planning DSC08275-1024x576 High-Tea for Party Queens verbindt dames uit de sector met elkaar
Eerste Hulp bij Party Planning DSC08221-1024x576 High-Tea for Party Queens verbindt dames uit de sector met elkaar
Eerste Hulp bij Party Planning DSC08462-1024x576 High-Tea for Party Queens verbindt dames uit de sector met elkaar

De mix van aanwezigen zorgde voor interessante vragen aan Fallon van Taartjes Toko en Rachida van Deetailz. Iedereen zit in een andere fase: van dames die twijfelen om hun passie te volgen tot dames die de stap hebben gezet en tegen dingen aanlopen. 

Gelukkig hebben ook Fallon, Rachida en ik die dingen meegemaakt. Met de vraag “Hoe weet je welke spullen je inkoopt om te stylen?” wist Rachida wel raad:

“Er komen steeds meer unieke thema’s voorbij. Elke keer nieuwe spullen kopen kost best veel geld. Stel dat je los bent gegaan met spullen voor een circus thema, adviseer dan juist dát circus thema aan de volgende klant. De spullen heb je al, maar je styled het op een andere manier. Zo kun je jouw kosten terugverdienen én klanten blij maken. Uiteindelijk werk je met een paar thema’s die je altijd in huis hebt.”

Eerste Hulp bij Party Planning DSC07915-1024x576 High-Tea for Party Queens verbindt dames uit de sector met elkaar

Fallon heeft in de afgelopen jaren veel geleerd als het om ondernemen gaat.

“Iedereen twijfelt in het begin of ze niet te duur zijn. Het punt is dat je een business runt. Als jouw prijs niet in hun budget valt, hebben klanten genoeg opties bij een ander. Te lage prijzen vragen is killing voor je bedrijf en klanten nemen je minder serieus. Het belangrijkste is dat je dicht bij jezelf blijft en nee durft te zeggen tegen wat niet bij jou past. Soms is een klant gewoon niet de ideale klant voor jou, daar is niets mis mee.”

Eerste Hulp bij Party Planning DSC07953-1024x576 High-Tea for Party Queens verbindt dames uit de sector met elkaar

Time flies when you’re having fun!

In het laatste half uur van de High-Tea for Party Queens was er ruimte voor dames om zichzelf voor te stellen. Conchita van Be Mocktails vertelde ons meer over de heerlijke mocktails die iedereen na afloop meekreeg. Bij een healthy high-tea kan een vegan mocktail niet ontbreken!

Juviënne van NV My Party Stylist vertelde over de cursus Van Passie naar Party Planner en haar meeloopstage bij Deetailz. Korte pitches van Luxury Party Decorations, Guilty Cakes en het mooie verhaal achter Story of Cakes kwamen voorbij. Trouwambtenaar Mildred kreeg de zaal plat van het lachen en gaf een snelcursus in brutaal zijn en krijgen wat je wilt.

Eerste Hulp bij Party Planning DSC08134-1024x576 High-Tea for Party Queens verbindt dames uit de sector met elkaar
Eerste Hulp bij Party Planning DSC07776-1020x1024 High-Tea for Party Queens verbindt dames uit de sector met elkaar

Na afloop ging iedereen naar huis met ons exclusieve tasje gemaakt door Sabrina van Petite Mais Bien. Kortom: één en al gezelligheid! De volgende editie is in het voorjaar van 2020. Mis het niet!

Met dank aan: Lois & Seven, Deetailz, De Bloementoko, Petite Mais Bien, Be-Mocktails, Cherished Moments, GLMR Photobooth Service, Jessy Richmond Film, Robbie ’t Jong, Coffeelicious en iedereen die ons altijd support!