Mila

Balloons & Business

Wil je  nieuwe ballontechnieken leren en weten hoe je klanten enthousiast maakt over jouw designs? De 2-daagse cursus Balloons & Business is voor ballondecorateurs die willen doorgroeien én beter willen verdienen met hun creativiteit!

Dit ga je leren

Organische ballondecoratie

Creëer stijlvolle achtergronden met diverse elementen

Werken met backdrops

Hoe je organische ballondecoratie passend maakt om je backdrop

Diepte in je designs

Leer diepte creëren in je ballondecoratie voor een speelse beleving

Digitale tools

Tips & tricks welke digitale tools je kunt gebruiken voor backdrop designs

Prijsberekening

Bereken hoeveel je nodig hebt en de prijs van jouw complete set-up

Bevestigingsmateriaal

Slimme technieken hoe jouw creatie stevig en veilig blijft staan

Over Mila van Thema Event

PQC februari Mila maandfoto

Mila is de trotse eigenaresse van Thema Event en heeft zich de afgelopen 6+ jaren gespecialiseerd in het creëren van magische events en unieke ballondecoraties. 

 

Met haar oog voor detail, creativiteit én jarenlange ervaring met ballondecoratie leert zij jou de kneepjes van het vak. Mila deelt haar kennis op het gebied van ballontechnieken, prijsberekening en hoe je klanten enthousiast maakt over jouw designs!

Vraag & Antwoord

De cursus is bedoeld voor ballondecorateurs die klaar zijn om hun vaardigheden te verbeteren op het gebied van organische ballondecoratie. Deze cursus is niet voor beginners. Als je nog nooit ballondecoraties hebt gemaakt, dan is deze cursus niet voor jou. 

Om alles uit de cursus te halen moet je weten hoe je ballonnen knoopt, tot het juiste formaat blaast en bevestigt. We hebben namelijk geen tijd om dit uit te leggen. De cursus is gericht op het verbeteren van de skills die je al hebt. Zolang dit niet de eerste keer is dat je met ballondecoratie aan de slag gaat, zit je goed.

De cursus is inclusief alle materialen, lunch, snacks en drankjes (koffie/thee/frisdrank). Je hoeft zelf niets mee te nemen, behalve je eigen pomp als je dat fijn vindt.

De cursus is beide dagen van 10:00 – 16:00 uur. Je schrijft je automatisch in voor beide dagen.