Wil je weten hoe je met double stuffed ballonnen werkt? Double stuffed ballonnen worden steeds populairder. Double stuffing is het combineren van twee ballonnen: je stopt een gekleurde ballon in een ballon met een andere kleur om unieke kleuren te creëren. 

Kinderfeestjes van nu zijn flink ge-upgrade in vergelijking met de jaren ‘80 en ‘90, maar er is één ding dat absoluut niet veranderd is: ballondecoratie.  In de laatste jaren zijn ballonbogen, pilaren en letterballonnen een ware trend geworden. Met double stuffed ballonnen krijg je nóg mooiere kleuren die perfect bij het feest passen.

 

Double stuffed ballonnen techniek

Met deze techniek kun je de ballonnen nog beter afstemmen op het thema van elk feest. Met double stuffed ballonnen vallen de kleuren van jouw ballonslinger of ballonboog pas echt op. Weet je nog toen je als kind leerde om kleuren te mengen? Daar kun je het mee vergelijken. Door te spelen met kleur hoef je nooit meer op zoek naar de perfecte kleur voor je ballondecoratie. Je creëert ze gewoon zelf! Ja, het kost meer tijd maar het is absoluut de moeite waard.

Hoe maak je een double stuffed ballon?

Je kunt de double stuffing techniek met elke latexballon gebruiken, zolang ze maar even groot zijn. Denk bijvoorbeeld aan het merk Qualatex, Sempertex of Globos.

  1. Kies twee kleurenballonnen van dezelfde grootte.
  2. Neem de eerste ballon en schuif met een rietje (of ballonstokje) de eerste ballon op het rietje en schuif dan de tweede ballon eroverheen.
  3. Blaas de ballon op met een ballonpomp.
  4. Om de ballon vast te binden, trek je de hals van de ballon aan de binnenkant eruit en leg je een knoop.

Benieuwd welke combinaties je kunt creëren met double stuffing? Neem een kijkje op ons Pinterestbord!

Vind hier de leukste party leveranciers

[drts-directory-view directory="leveranciers" name="related_listings"]