Organiseer je een baby shower? Wij delen de 10 leukste baby shower thema’s van dit moment! Met hippe party shops als Party Deco en Hieppp vind je de perfecte decoratie voor jouw feest. Laat je inspireren door onze top 10 baby shower thema’s en organiseer zelf een baby shower!

1. Safari

Een baby shower in safari thema: we krijgen er geen genoeg van! Een snoezige setting in de kleuren blauw, roze, perzik en grijs. De dieren kun je huren bij verschillende verhuurbedrijven in Nederland.

2. Bloemen

Soms is het enige wat je nodig hebt een romantische babyshower high-tea met je vriendinnen. En bloemen. Heel veel bloemen. 

3. Boho baby shower

Niemand zegt nee tegen een babyshower met een boho thema! En wat ik zo leuk hieraan vind is dat dit perfect geschikt is voor mama’s to be die niet van uitbundig houden. Met de neutrale kleuren zit je helemaal goed.

4. Beren baby shower

De slogan ‘we can bearly wait’ past hier perfect bij. Beren met heliumballonnen in hun hand of een grote teddybeer naast de backdrop. Het kan allemaal! Dit thema kan zowel voor jongens als voor meisjes.

5. What will it Bee?

What will it bee? Als de moeder in spe het geslacht liever geheim houdt, dan is dit thema lekker luchtig en vooral genderneutraal. Perfect voor een baby shower in de tuin op een mooie lente- of zomerdag.

6. Wolken

Ben je als ouders helemaal in de wolken van de aanstaande baby? Dit stijlvolle thema met pastelblauw en witte details geeft de baby shower een zachte uitstraling. Met veel bloemen en kleine details kun je alvast wegdromen bij de gedachte van het ouderschap.

7. Baby in Bloom

Er is een baby op komst. De kleine is aan het groeien en bloeien, dus dat moet gevierd worden! Dit baby shower thema is een must voor aanstaande moeders die van kleur houden. Kleurrijke bloemen en tafeldecoratie maakt dit thema helemaal af.

8. Tot de maan en terug

In het Engels klinkt het nét iets mooier, maar dit ‘love you to the moon and back’ baby shower thema is vooral heel dromerig! Hoe meer ruimte je hebt, hoe grootster je het kan aanpakken. De maan laat je maken door een grafisch ontwerpen en kun je laten drukken bij een speciaalzaak.

9. Avontuur

Je staat aan het begin van een nieuw avontuur. Een reis naar een nieuwe fase in jullie leven. Hoe mooi om dit avontuur te vieren tijdens de baby shower? Met reistickets als uitnodiging, paspoorten en een wereldbol als middelpunt kom je letterlijk heel ver!

10. Vlinders

Overduidelijk voor meisjes, maar daarmee niet minder leuk! Denk aan pasteltinten roze, paars en alles wat schattig is. De tafelkaart van acryl maakt het geheel helemaal af.