Over de opleiding

De opleiding Van Passie naar Party Bedrijf is voor startende ondernemers in de eerste drie jaar van hun party carrière die meer klanten, meer omzet en meer structuur willen. Maar wat leer je eigenlijk in de opleiding?

Passie

Van Passie naar Party Bedrijf is verdeeld over drie onderwerpen: passie, party en bedrijf. We starten met passie, omdat een onderneming met veel meer te maken heeft dan geld verdienen. Voor iedereen is er iets wat veel belangrijker is dan geld. Denk aan meer tijd doorbrengen met je kinderen, financiële vrijheid en noem maar op. Ondernemen gaat beter als je weet wat jou drijft. Je leert bijvoorbeeld over de ongeschreven regels binnen de party sector (kopiëren is bijvoorbeeld een no-go!). Maar ook welke diensten je het beste kunt aanbieden, wat ze gaan kosten en waar je klanten vindt die jou met liefde boeken.

.

Party

Party is gericht op de planning van een boeking en alles wat erbij komt kijken. Ik geloof in hard werken, maar wel op een efficiënte manier. Een goede voorbereiding is het halve werk en dat leer je in deze module. Geld komt en gaat, maar tijd krijg je niet terug. We focussen op een planning maken en communicatie met klanten tot leveranciers aansturen. Ondernemen is vooral veel herhaling. Inladen, uitladen, leveranciers bellen, spullen kopen and repeat. Hoe slimmer je dit aanpakt, hoe meer je van jouw bedrijf (en vrijheid) geniet!

Bedrijf

Last but not least: bedrijf. Hier komt alles samen in jouw ondernemingsplan en ligt de focus op de zakelijke kant. De dingen die je geregeld moet hebben als je serieus genomen wilt worden als onderneming. Welke verzekeringen regel je en waar moet je aan denken bij algemene voorwaarden? Er staat een online masterclass voor je klaar van Area Gris, maar we kijken ook naar sales en marketing. Je leert de beste manieren om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen, zonder dat je 24/7 bezig bent met social media. Benieuwd of de opleiding iets voor jou is?