Party Planning Academy

wachtlijst

Klaar om van jouw passie een party bedrijf te maken?

Op 1 mei 2023 start de opleiding Van Passie naar Party Bedrijf weer. Schrijf je in voor de wachtlijst en hoor als eerst wanneer de inschrijving opent!

Schrijf je in voor de wachtlijst

.
Xaviera5

"Door de opleiding heb ik een goede basis"

“De opleiding is een echte aanrader wanneer je op het punt staat om als party planner of stylist aan het werk te gaan. Door de wekelijkse video’s en opdrachten kreeg ik meer inzicht in de richting die ik op wilde. Daarnaast zijn de meeloopstages van ontzettend grote waarde en gaven mij zelfvertrouwen. Fabienne is geweldig! Je kunt met al je vragen bij haar terecht en ze is een super sparringpartner. Mijn droom als party styliste gaat nu beginnen. En ik weet zeker dat ik door Fabienne en haar opleiding een goede basis heb.”

— xaviera, party styling by xaviera

Nina - website

"Fabienne steekt veel tijd in je ontwikkelingen"

“De opleiding van Passie naar Party Planner is niet alleen heel leerzaam maar ook ontzettend motiverend. Het sluit heel goed aan bij alle vragen en onzekerheden die je hebt als startende party planner en/of styliste. Het persoonlijke contact dat Fabienne met je onderhoud en de tijd die ze in je ontwikkelingen steekt is echt bewonderenswaardig. Ze heeft mij continu weten te motiveren om door te gaan daar waar ik onzeker werd. Mocht je twijfelen om deze cursus te doen: it’s worth your money honey!”

— nina, nina maria styling

elsa

"Het financiële gedeelte heeft mij echt geholpen"

“Wauw, wat een waardevolle opleiding! Het financiële gedeelte heeft mij echt geholpen en nieuwe inzichten gegeven. Ook ben ik tot het besef gekomen dat social media een handige hulptool is voor het bereik van je bedrijf (tegen mijn verwachting in). Daarnaast laat Fabienne je inzien hoe belangrijk het is om een niche te hebben. De meeloopstage vond ik ook super leerzaam. Ik heb geleerd dat het niet erg is als het vooraf niet loopt zoals gepland, zolang je maar weet wat je levert en vertrouwen hebt in jezelf.”

— elsa, four parties seven weddings

HEY PARTY QUEEN!

Leuk dat je er bent! Eerste Hulp bij Party Planning helpt jou om van ondernemen een feestje te maken. Geen idee waar je moet beginnen?