De High-Tea for Party Queens is een netwerkevent voor party planners en party stylisten. Het netwerkevent heeft één doel: dames uit de party planning sector met elkaar verbinden. 

Nieuwe samenwerkingen starten, van elkaar leren én inspireren staat centraal. En dat doen we uiteraard in stijl! Elke editie vieren we onze (toekomstige) successen op een hippe locatie met een heerlijke high-tea.

Breid je netwerk uit

Ons netwerk event vindt twee keer per jaar plaats. Ben je een startende party planner, party stylist, fotograaf, social media queen, schminkprinses of heb je een andere affiniteit met de party planning sector? Dan ben je van harte welkom!

Wat anderen over de high-tea zeggen

De high tea party was voor mij een groot succes! De styling was prachtig, het was een leuke locatie en het is daarnaast ook heel nuttig. Je kunt verschillende partyplanners en leveranciers leren kennen terwijl je geniet van de heerlijke high tea. Je gaat naar huis met veel nieuwe contacten, kennis en een gevulde buik van het heerlijke eten! – Jessie, Yes for your Events

“Wij hebben veel nieuwe zakenrelaties en klanten door dit evenement gekregen en daarnaast was het super gezellig en leerzaam om van andere queens te leren. Zelfs een jaar later hebben wij nog steeds goed contact met veel party queens en ik kan dan ook niet wachten tot de volgende editie, waar wij zeker weer bij zijn.” Rebecca – Cherished Moments

Check de vorige edities

Wil je er volgende keer ook bij zijn?

Ontvang feestelijke party planning tips

Please wait...

Bedankt voor het aanmelden!

DutchEnglish