EHBP logo transparant

High-Tea for Party Queens

De High-Tea for Party Queens is een netwerkevent voor vrouwen met liefde voor de party sector. Het netwerkevent heeft één doel: ondernemers uit de party planning sector met elkaar verbinden. 

Over de high-tea

Nieuwe samenwerkingen starten, van elkaar leren én inspireren staat centraal op de Hight-Tea for Party Queens. En dat doen we uiteraard in stijl! Elke editie worden successen en valkuilen besproken op een hippe locatie met een heerlijke high-tea.

Netwerken in de party sector

De high-tea vindt twee keer per jaar plaats. Ben je een startende party planner, party stylist, fotograaf, social media queen, schminkprinses of heb je een andere affiniteit met de party sector? Dan ben je van harte welkom!

Wat kun je verwachten

Vraag & Antwoord

De high-tea is een netwerkevent voor ondernemers in de party sector. Ben je party planner, party stylist, ballondecorateur of locatie-eigenaar? Dan moet je hier zeker zijn! Maar ook als fotograaf of social mediabeheerder ben je welkom.

De high-tea vind twee keer per jaar plaats op verschillende locaties in de Randstad.

De high-tea vindt meestal plaats aan het eind van de middag en duurt ongeveer 4 uur.

De prijs wordt ruim van tevoren bekend gemaakt. Wil je als eerste weten wanneer de kaartverkoop start? Meld je dan aan voor de wachtlijst.

Ja, wij brengen producten en diensten van andere ondernemers graag onder de aandacht. Je kunt je hier aanmelden voor een samenwerking. Er vindt vooraf een gesprek plaats om te kijken of wij een match zijn.

Organisator

Fabienne Smith

Mijn naam is Fabienne en ik help jou van startende party planner naar professionele ondernemer in de party sector. Ik word blij van cheesecake, lijstjes en processen automatiseren. Are you ready to party with me?

Over de high-tea

Wat anderen zeggen

Jessie
Jessie
Yes for your Events
Lees verder
"De high tea party was voor mij een groot succes! De styling was prachtig, het was een leuke locatie en het is daarnaast ook heel nuttig. Je kunt verschillende partyplanners en leveranciers leren kennen terwijl je geniet van de heerlijke high tea. Je gaat naar huis met veel nieuwe contacten, kennis en een gevulde buik van het heerlijke eten!"
Janesta
Janesta
ModernBooths
Lees verder
"De netwerkevents van Fabienne zijn altijd super waardevol voor iedereen in de partysector. Daarnaast is alles altijd tot in de puntjes verzorgd en de decoratie on point. Je ziet dat ze er heel veel liefde, tijd en energie in steekt want het resultaat mag er altijd wezen! Ga zo door!"
Samira
Melia Venue
Lees verder
"Helaas kan ik geen 6 sterren geven! Fabienne van Eerste Hulp Bij Party Planning is A-MA-ZING! Eerlijk waar. Flawless in alles wat ze doet. Zij is de OPRAH in haar vak. Sta hier even bij stil en besef wat dit betekent. Het niveau waarop zij opereert is next level."
Previous
Next

Eerste Hulp bij Party Planning ontwikkelt opleidingen voor ondernemers in de party sector.

Social Media

Hét feestje voor je inbox

Ontvang feestelijke party planning tips en blijf
op de hoogte van onze events

Over de high-tea