fbpx

High-Tea for Party Queens: netwerken is een feestje!

Leestijd: 2 min

Op 4 maart vond het allereerste event voor dames uit de party planning sector plaats bij LOT & DAAN in Rotterdam. Onze High-Tea for Party Queens is bedoeld om dames uit de sector te verbinden, te stimuleren en kennis te delen. Daar hadden alle aanwezigen – starters en experts – écht behoefte aan. En het is hoog tijd om party planning eens goed op de kaart te zetten in Nederland!⠀⠀⠀

Netwerken is een belangrijk onderdeel van ons werk, dus dan is het fijn om te weten met welke ambitieuze dames je aan tafel zit. Eén ding was zeker: elke persoon voegt iets bijzonders toe aan de wereld van party planning. Taartenbaksters, grafisch designers, party planners, party stylisten, ballondecorateurs, party verhuurbedrijven. Ze kwamen allemaal voorbij!

Na een korte voorstelronde werden de heerlijke broodjes en zoetigheden geserveerd. Er zijn zoveel inspirerende gesprekken gevoerd, vragen gesteld en contactgegevens uitgewisseld. De eerste samenwerkingen zijn zelfs al een feit!⠀⠀⠀⠀

Vele cupcakes (van Sweet Memories Cakes) en high-tea lekkernijen verder, was het tijd om de sprekers een plekje te geven op het podium. Rachel van Design Decoratie, Rachida van Deetailz Eventz en Claire van Lois & Seven werden uitgenodigd voor een goed gesprek.

Als host vroeg ik onder andere hoe ze zijn gestart, met welke tegenslagen zij te maken kregen en waar zij hun leveranciers hebben gevonden. Ook vanuit het publiek en Instagram Live werden interessante vragen gesteld.

Na een overvloed aan waardevolle informatie van onze sprekers was het tijd voor de winacties. Een gratis consult van Jasey V. t.w.v. 149 euro, de online cursus ‘Get your money, honey!’ t.w.v. 397 euro door Eerste Hulp bij Party Planning, een ballondecoratie cursus t.w.v. 195 euro door Design Decoratie, een gender reveal luiertaart van The Diaper Cake Factory en een prachtige champagne gouden taartstandaard van Jetjes en Jobjes.

Natuurlijk is niemand met lege handen naar huis gegaan! Na afloop kreeg elke party queen een feestelijke goodie bag die Petite Mais Bien speciaal voor ons heeft gemaakt. De goodie bag was gevuld met flyers en kortingscodes van Ma Maison, Party Deco, meringue pops van Perfect Pastry, een Party Queen t-shirt van LVLY, snoeppotjes van Deetailz Eventz en een armbandje van Fab and Glam.

De unieke photo booth van The Booth was een regelrechte hit. De mooie organic boog is verzorgd door Esther van Feestdecoratie en de banner is gemaakt door Deetailz Eventz. De prachtige foto’s zijn gemaakt door Priscilla van Shoot My Lifestyle.

Organisatoren: Fabienne Smith en Claire Muyselaar

Kortom: de high-tea was een groot succes. Genoeg reden dus om een tweede editie te organiseren in juli 2019! Houd onze Instagram www.instagram.com/highteaforpartyqueens in de gaten voor meer info of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kom jij volgende keer ook naar onze high-tea?