Webinar: 5 meest gemaakte financiële fouten in de party sector

Lukt het niet om voldoende over te houden aan je boekingen? Heb je het gevoel dat je keihard werkt voor weinig? In dit webinar laat ik zien hoe jij de 5 meest gemaakte financiële fouten voorkomt en voortaan wél verdient aan je parties.

Over het webinar

Als startende party planner of party stylist maak je onbewust beginnersfouten. Maar hey: je weet niet wat je niet weet? In dit webinar ontdek je de 5 meest gemaakte financiële fouten en hoe jij ze voorkomt.  Alle methodes kun je na afloop direct toepassen op je eigen diensten. Als jouw bankrekening schreeuwt: “you ain’t making money, honey!” dan is dit webinar een goede start.

Wat je gaat leren

Vraag & Antwoord

Het webinar is bedoeld voor startende party planners en party stylisten die op het punt staan om met de financiële kant van hun party bedrijf aan de slag te gaan. Wil je direct aan de slag met je prijzen?  Volg dan de cursus Get Your Money, Honey.

Het webinar duurt 30 minuten. Don’t let this fool you! Er komen heel veel waardevolle tips voorbij en manieren om direct aanpassingen te doen in je eigen werkwijze. Het webinar is live. Kun je er niet bij zijn? Dan heb je zeven dagen om het webinar terug te kijken. 

Bij het registreren kies je een datum. Het webinar wordt elke tweede dinsdag van de maand gehouden.

Een laptop of mobiel en internetverbinding. 

Gratis

Over het webinar

Valerie
Lees verder
"Zoveel eye-openers in een half uur. Ik was bang om te duur te zijn en rekende sommige kosten niet mee. Maar zoals Fabienne zegt: je kan betaald worden voor een feest of meebetalen aan een feest. Dank je voor deze inzichten!"
Samantha
Lees verder
"Ik was mij er niet van bewust dat ik bepaalde fouten maakte. Gelukkig legt Fabienne alles goed uit. Na afloop heb ik meteen mijn opbouwtijd berekend en de aanbetaling toegevoegd aan mijn offertes."
Kimberly
Lees verder
"Als starter probeer je alles goed te doen, maar je weet natuurlijk niet alles. Dank je wel Fabienne dat je dit webinar geeft. Moet nu echt aan de bak, haha. Gelijk de cursus Get Your Money Honey aangeschaft."
Previous
Next

Heb je vragen?

Stuur een mail en krijg antwoord op jouw vraag over het webinar 5 meest gemaakte financiële fouten in de party sector.

Party Prof

Fabienne Smith

Mijn naam is Fabienne en ik help jou van startende party planner naar professionele ondernemer in de party sector. Ik word blij van cheesecake, lijstjes en processen automatiseren. Are you ready to party with me?

Eerste Hulp bij Party Planning ontwikkelt opleidingen voor ondernemers in de party sector.

Social Media

Contact

Hét feestje voor je inbox

Ontvang feestelijke party planning tips en blijf
op de hoogte van onze events