gratis masterclass

5 meest gemaakte financiële fouten in de party sector

Heb je het gevoel dat je keihard werkt voor weinig? Schreeuwt jouw bankrekening “you need money, honey!?” Bekijk mijn masterclass en voorkom de meest gemaakte financiële fouten zodat je wél verdient aan je boeking.

Ontvang het webinar direct in je mailbox

.

Wat anderen zeggen

"Ik heb meteen een aanbetaling toegevoegd"
Lees verder
"Zo blij hiermee! Ik heb na het webinar meteen mijn opbouwtijd berekend en een aanbetaling toegevoegd aan mijn offertes."

- Samantha
"Zoveel eye-openers in een uur!"
Lees verder
"Zoveel eye-openers in een half uur. Ik was bang om te duur te zijn en rekende sommige kosten niet mee. Dank voor je duidelijke uitleg!" - Valerie
"De masterclass is een goed begin!
Lees verder
"Ik weet nu veel beter waar je op moet letten als het om de financiële kant van je bedrijf gaat. Heb nog veel te leren maar dit webinar was een goed begin." - Jaimy
Previous
Next

Vraag & Antwoord

Het is bedoeld voor startende ondernemers in de party sector. Als je op het punt staat om met de financiële kant van jouw party bedrijf aan de slag te gaan, dan is deze masterclass voor jou.

Nee, het is niet live. Je kunt het zo vaak bekijken als je wilt en terugspoelen.

Het duurt ongeveer 30 minuten.

Als je een korte vraag hebt kun je mij gerust een mail sturen via info@eerstehulpbijpartyplanning.nl. Wil je samen aan de slag met jouw prijzen? Plan dan een Party Queen Fix sessie met mij in.

Een laptop of mobiel, internetverbinding en je volle aandacht 😉