Eerste Hulp bij Party Planning Juvi "Ik sta nu sterker in mijn schoenen als party stylist"

Wil je net als onze voorgaande cursisten een eigen party bedrijf starten? Ontdek waar onze cursisten een jaar na de cursus Van Passie naar Party Bedrijf staan. Lees het interview met Juvienne van NVMY Party Stylist over haar ervaring en waar ze nu staat.

1. Welk pakket heb je gekozen?

“Ik heb voor het pakket ‘Together’ gekozen, omdat ik behoefte had aan begeleiding. In dit pakket kun je sparren met Fabienne en vragen stellen. De connectie met andere cursisten is fijn.”

2. Waarom heb je Van Passie naar Party Bedrijf gevolgd?

“Ik wilde een party bedrijf starten. Ik heb de cursus gevolgd om beter inzicht te krijgen in het werk van een partyplanner en party stylist. Wat er allemaal bij komt kijken, maar ook om ervaring op te doen.”

3. Waar sta je nu?

“Eén jaar verder sta ik nu sterker in mijn schoenen en doe ik mijn werk zelfverzekerd. Ik heb genoeg andere cursisten en zeker ook heren leren kennen die hetzelfde ervaren. Ik heb leuke klanten gehad, lastige klanten, vaste klanten en genoeg opdrachten waar ik veel van heb geleerd.”

4. Wat wil je nog bereiken?

“Ik wil nog zoveel meer bereiken in deze branche. Er zijn zoveel mogelijkheden die je kan kiezen, maar mijn grootste doel is een eigen party locatie waar klanten de ruimte kunnen huren en indien gewenst de complete styling kunnen afnemen.”

5. Waar ben je echt super trots op?

“Ik ben trots op de samenwerking met verschillende party stylisten en allerlei leveranciers zoals baksters, ballonnendecorateurs, handcrafters, ontwerpers en andere cursisten uit Van Passie naar Party Bedrijf. Zonder hen kunnen wij ons werk niet waarmaken.”

6. Wat is de belangrijkste les die je hebt geleerd?

“Ik heb geleerd om je grenzen te kennen. Volg je gevoel als het niet lekker loopt of vanaf het begin al niet klikt. Durf nee te verkopen of wees zo sportief om de klant door te verwijzen naar een collega.”

7. Welk onderwerp uit de opleiding is je bijgebleven?

“Het financiële gedeelte is mij het meest bijgebleven. Je beseft pas hoe belangrijk het is als je een offerte moet opstellen. Of wanneer je na afloop ontdekt dat je te weinig hebt gevraagd!”

8. Waarom moeten klanten jou boeken voor hun feest?

“Klanten boeken je op basis van het werk dat je levert. Het moet bij hun feestidee passen. Ik kan een passend product of dienst leveren waar ze naar op zoek zijn.”

9. Wat wil je anderen meegeven die twijfelen?

“Je hebt niets te verliezen. Je zit waarschijnlijk al een tijdje met het idee in je hoofd om party stylist of party planner te worden, maar je weet niet hoe. Nou, ik kan je garanderen dat het vanaf dag één van de cursus alleen maar leuker gaat worden. Heb jij ergens anders een cursus gezien om party planner te worden? Nee toch? Dus waar wacht je nog op!”

10. Waar kunnen lezers jou vinden?

“Via Nvmy Party Stylist op Instagram.