Leestijd: 3 min

Wil je net als onze voorgaande cursisten een eigen party bedrijf starten? Ontdek waar onze cursisten een jaar na de cursus Van Passie naar Party Planner staan. Lees het interview met Juvienne van NVMY Party Stylist over haar ervaring en waar ze nu staat.

1. Welk pakket heb je gekozen?

Together.

2. Waarom heb je de cursus Van Passie naar Party Planner gevolgd?

“Ik wilde een party bedrijf starten met Van Passie naar Party Planner. Ik heb de cursus gevolgd om beter inzicht te krijgen in het werk van een partyplanner en party stylist. Wat er allemaal bij komt kijken, maar ook om ervaring op te doen.”

3. Waar sta je nu?

“Eén jaar verder sta ik nu sterker in mijn schoenen en doe ik mijn werk zelfverzekerd. Ik heb genoeg andere cursisten en zeker ook heren leren kennen die hetzelfde ervaren. Ik heb leuke klanten gehad, lastige klanten, vaste klanten en genoeg opdrachten waar ik veel van heb geleerd.”

4. Wat wil je nog bereiken?

“Ik wil nog zoveel meer bereiken in deze branche. Er zijn zoveel mogelijkheden die je kan kiezen, maar mijn grootste doel is een eigen party locatie waar klanten de ruimte kunnen huren en indien gewenst de complete styling kunnen afnemen.”

5. Waar ben je echt super trots op?

“Ik ben trots op de samenwerking met verschillende party stylisten en allerlei leveranciers zoals baksters, ballonnendecorateurs, handcrafters, ontwerpers en andere cursisten uit Van Passie naar Party Planner. Zonder hen kunnen wij ons werk niet waarmaken.”

6. Wat is de belangrijkste les die je als ondernemer hebt geleerd?

“Ik heb geleerd om je grenzen te kennen. Volg je gevoel als het niet lekker loopt of vanaf het begin al niet klikt. Durf nee te verkopen of wees zo sportief om de klant door te verwijzen naar een collega.”

7. Aan welk onderwerp heb je het meeste gehad?

Het financiële gedeelte (red: nu te vinden onder Get Your Money, Honey).

8. Waarom moeten klanten jou boeken voor hun feest?

“Klanten boeken je op basis van het werk dat je levert. Het moet bij hun feestidee passen. Ik kan een passend product of dienst leveren waar ze naar op zoek zijn.”

9. Wat wil je anderen meegeven die twijfelen om de cursus te volgen?

“Je hebt niets te verliezen. Je zit waarschijnlijk al een tijdje met het idee in je hoofd om party stylist of party planner te worden, maar je weet niet hoe. Nou, ik kan je garanderen dat het vanaf dag één van de cursus alleen maar leuker gaat worden. Heb jij ergens anders een cursus gezien om party planner te worden? Nee toch? Dus waar wacht je nog op!”

10. Waar kunnen lezers jou vinden?

“Via Nvmy Party Stylist op Instagram.”

Een eigen party bedrijf starten?

Lees hier hoe je een party bedrijf kunt starten met Van Passie naar Party Planner.