Eerste Hulp bij Party Planning haute-stock-photography-blush-black-celebration-final-25-o1iqjr49nqoskccdrzhxjw27pi7uwpceaixj0vkkgw Contractbundel

contractbundel

Drama-free parties plannen met een contractbundel

Party planning is een feestje, maar het kan ook flink mis gaan met een klant. Geen zin in drama? Gebruik ons wijzigbare contract and party on!

 

Eerste Hulp bij Party Planning Juvi-510x383 Contractbundel

“Als je net een party bedrijf start en je hebt de juiste voorwaarden/onderdelen nodig is dit een must! Zonder twijfels over jezelf en een product aanschaffen bij iemand die al jaren ervaring heeft is een aanrader. Bedankt Fabienne!”

— JUVIENNE, NVY MY PARTY STYLIST

Eerste Hulp bij Party Planning contractbundel1 Contractbundel

Dit staat er allemaal in:

Heb je vragen? Ik geef antwoord!

Het contract is specifiek voor ondernemers die party diensten leveren zoals party planning en styling. Het contract is niet geschikt als je spullen verhuurt, omdat dit onderdeel niet in het contract is opgenomen.

1. Een exemplaar van de overeenkomst in PDF-formaat

2. Een exemplaar van de overeenkomst in Word-formaat (om zelf te wijzigen)

3. Een handige gids die elk artikel van het contract in begrijpelijke taal uitlegt

Na betaling ontvang je een bevestigingsmail. Dan kun je alle documenten downloaden. 

Het contract heeft een aantal blanco regels die je zelf kunt invullen. Hoe uitgebreider je jouw diensten uitlegt, hoe langer je erover doet. Ook kun je zelf je logo invoegen en bedrijfsgegevens invoegen. Dit is geen haastige klus; neem er dus de tijd voor (maximaal een uur).

Een slimme meid is op alles voorbereid. Dit is het perfecte moment om je bedrijf op de juiste manier van de grond te krijgen. Een eigen bedrijf starten begint met een goede basis. En het contract is voor altijd van jou. Wanneer de tijd komt dat je het contract nodig hebt – en dat is sneller dan je denkt – zul je blij zijn dat je het al hebt. Je kunt het keer op keer gebruiken, bij elke nieuwe opdracht. Als party planner maak je meteen een professionele indruk bij je klant.

Nee, het contract is gebaseerd op het Nederlands recht. Als je vaak opdrachten hebt in het buitenland, adviseer ik je om dit contract als basis te gebruiken wanneer je daar een contract laat opstellen.