Leestijd: 4 min

Halloween inspiratie vind je natuurlijk op Pinterest en wij hebben de leukste ideeën op een rijtje gezet. Geef je een feestje? Laat je 9x inspireren door deze spooktaculaire Halloween ideeën!

De perfecte feestdag

Apartment Therapy

Halloween is een perfecte feestdag voor party planners en party stylisten. Je kunt je uitleven met decoratie en leuke details. Dat betekent ook scary outfits en snoep in overvloed.

Halloween inspiratie in stijl

Celebrations at Home

Halloween inspiratie is er tegenwoordig in alle kleuren. Vergeet de standaard oranje kleuren, maar ga voor een stijlvol zwart-wit thema en vier Halloween met je vriendinnen.

Hobby Lobby

Voor kinderen draait Halloween om het verzamelen van zoveel mogelijk snoep. Zijn jouw kinderen te jong om langs de deuren te gaan? Maak er thuis wat moois van en presenteer de sweets op een Halloween-waardige manier

Party By Benica

Je verjaardag vieren op Halloween hoeft geen ramp te zijn! Vooral voor meisjes kun je allerlei kanten op. Maak Halloween minder eng en meer ‘girly’ zodat de dag toch nog een vrolijk en feestelijk tintje heeft.

Hol Fox

Deze koekjes zijn bijna te mooi om op te eten. Leuk voor op de sweet table of om te trakteren op school. Krijgen jullie bezoek of heeft iemand je geholpen met het organiseren van een Halloween feest? Geef deze koekjes dan mee als bedankje!

Twinkle Twinkle Little Party

We krijgen geen genoeg van cup cakes. Ze komen goed van pas op elke nationale feestdag (okay, Halloween is dat niet but you get my point). De spin zouden wij zeker niet gebruiken (bang!), maar het spooky idee is geweldig!

In Katrinas Kitchen

Organiseer een spannend Halloween voor je pubers en hun vrienden. Naast een goede DJ en bijpassende decoratie heb je een eye-catcher nodig. Hoe oud ze zich ook voelen, snoep maakt elk kind gelukkig. Dit is een super originele manier om hun aandacht te trekken.

Frugal Coupon Living

Wie heeft er zin in een spooktaculair ontbijt? Deze worstjes in een jasje doop je makkelijk om tot mummie en serveer je tijdens het ontbijt. Zo gemaakt en altijd lekker!

Hik en Dip

Halloween wordt het leukst in de avond. Om de sfeer er goed in te houden ga jij als échte party queen helemaal op in het thema. Ja, ook tijdens het diner. Je bent party queen of je bent het niet!

Meer inspiratie nodig?

Check ons Halloween bord op Pinterest!