Halloween inspiratie vind je natuurlijk op Pinterest en wij hebben de leukste ideeën op een rijtje gezet. Geef je een feestje? Laat je 9x inspireren door deze spooktaculaire Halloween ideeën!

De perfecte feestdag

Eerste Hulp bij Party Planning Apartment-therapy 9x Halloween inspiratie
Apartment Therapy

Halloween is een perfecte feestdag voor party planners en party stylisten. Je kunt je uitleven met decoratie en leuke details. Dat betekent ook scary outfits en snoep in overvloed.

Halloween inspiratie in stijl

Eerste Hulp bij Party Planning Celebrations-at-home 9x Halloween inspiratie
Celebrations at Home

Halloween inspiratie is er tegenwoordig in alle kleuren. Vergeet de standaard oranje kleuren, maar ga voor een stijlvol zwart-wit thema en vier Halloween met je vriendinnen.

Eerste Hulp bij Party Planning Giggle-Galore 9x Halloween inspiratie
Hobby Lobby

Voor kinderen draait Halloween om het verzamelen van zoveel mogelijk snoep. Zijn jouw kinderen te jong om langs de deuren te gaan? Maak er thuis wat moois van en presenteer de sweets op een Halloween-waardige manier

Eerste Hulp bij Party Planning Party-by-Benica 9x Halloween inspiratie
Party By Benica

Je verjaardag vieren op Halloween hoeft geen ramp te zijn! Vooral voor meisjes kun je allerlei kanten op. Maak Halloween minder eng en meer ‘girly’ zodat de dag toch nog een vrolijk en feestelijk tintje heeft.

Eerste Hulp bij Party Planning Hol-Fox 9x Halloween inspiratie
Hol Fox

Deze koekjes zijn bijna te mooi om op te eten. Leuk voor op de sweet table of om te trakteren op school. Krijgen jullie bezoek of heeft iemand je geholpen met het organiseren van een Halloween feest? Geef deze koekjes dan mee als bedankje!

Eerste Hulp bij Party Planning Twinkle-Twinkle-Little-Party2 9x Halloween inspiratie
Twinkle Twinkle Little Party

We krijgen geen genoeg van cup cakes. Ze komen goed van pas op elke nationale feestdag (okay, Halloween is dat niet but you get my point). De spin zouden wij zeker niet gebruiken (bang!), maar het spooky idee is geweldig!

Eerste Hulp bij Party Planning In-Katrinas-Kitchen 9x Halloween inspiratie
In Katrinas Kitchen

Organiseer een spannend Halloween voor je pubers en hun vrienden. Naast een goede DJ en bijpassende decoratie heb je een eye-catcher nodig. Hoe oud ze zich ook voelen, snoep maakt elk kind gelukkig. Dit is een super originele manier om hun aandacht te trekken.

Eerste Hulp bij Party Planning Frugal-Coupon-Living 9x Halloween inspiratie
Frugal Coupon Living

Wie heeft er zin in een spooktaculair ontbijt? Deze worstjes in een jasje doop je makkelijk om tot mummie en serveer je tijdens het ontbijt. Zo gemaakt en altijd lekker!

Eerste Hulp bij Party Planning Hik-en-Dip 9x Halloween inspiratie
Hik en Dip

Halloween wordt het leukst in de avond. Om de sfeer er goed in te houden ga jij als échte party queen helemaal op in het thema. Ja, ook tijdens het diner. Je bent party queen of je bent het niet!

Meer inspiratie nodig?

Check ons Halloween bord op Pinterest!