Heb je vragen? Ik geef antwoord!

Over de opleiding

Kies je voor Together? Je volgt de opleiding dan in een groepstraject. In 2024 opent de opleiding in februari, mei en september.

Wil je de opleiding zelfstandig volgen zonder mijn begeleiding? Kies dan voor Solo en start direct.

Nee, het is voor elke startende ondernemer in de party sector! De is ook geschikt als je een feestlocatie hebt, gepersonaliseerde party designs maakt of ballondecorateur bent.

Ja zeker! Het kan zijn dat je vol enthousiasme een bedrijf bent gestart en nu beseft dat de basis ontbreekt. In Van Passie naar Party Bedrijf neem je alle onderdelen van jouw bedrijf onder de loep. Plan een Party Queen Fix sessie in als je een specifiek onderdeel van je bedrijf wilt professionaliseren.

Je hebt letterlijk toegang tot de dood ons scheidt (haha) vanaf de startdatum van de opleiding. Dat geldt ook voor de besloten community.

Ja, de opleiding is goed te combineren met een fulltime of parttime baan. Voorgaande cursisten hebben de opleiding gevolgd naast het runnen van hun gezin. Met 1,5 uur per week rond je een volledige weekles af inclusief de opdrachten.

De lessen worden online gegeven en bestaan uit videolessen, pdf-documenten en tutorials. Na elke weekles staan er opdrachten voor je klaar. Een party bedrijf komt helaas niet aanwaaien (we wish!), dus besteed de nodige tijd eraan. Denk aan ongeveer 1,5 uur per week. Je zal merken dat je sneller resultaat boekt. Je kunt de lessen volgen op je computer, tablet of mobiele telefoon.

Tijdens de meeloopstage draai je volledig mee in de opdracht van een professional. Dat kan een kinderfeest, baby shower, event of andere gelegenheid zijn. Je ervaart hoe het is om een opdracht van begin tot eind uit te voeren. Je kiest zelf een meeloopstage op basis van de datum en locatie.

Ervaring

De opleiding begeleidt jou van hobbyist naar ondernemer. Je hebt dus enige ervaring in de party sector nodig om te starten. Dat kunnen opdrachten zijn voor familie zijn of voor vrienden. Het is een investering in jezelf, dus weet 100% zeker dat je een carrière wilt in deze sector. Anders is het zonde van je tijd. 

No worries! In deze opleiding leer je de basis goed op orde brengen. Daarmee haal je weer grotere opdrachten binnen. 

Nee, de opleiding richt zich volledig op het oprichten van een party bedrijf. Check de eventkalender voor cursussen die we aanbieden.

Absoluut! Mijn talent – al zeg ik het zelf – is moeilijke dingen begrijpelijk uitleggen. Je hoeft geen Einstein te zijn of ervaring te hebben met sales om straks boekingen te krijgen. Ik neem je er stap voor stap in mee.

Past de opleiding toch niet bij je? Dan kun je binnen 24 uur je bestelling kosteloos annuleren. Na 24 uur is het helaas niet meer mogelijk om te annuleren of een restitutie aan te vragen.

Pakket

De opleiding is een investering in jezelf en de toekomst van je party bedrijf. Kies voor Together als je een stok achter de deur nodig hebt, persoonlijk advies en een extra motivatie wanneer het even tegenzit. I’ve got your back! Kies voor Solo als je volledig zelfstandig aan de slag wilt gaan.

Nee, je kiest het pakket met coaching of zonder. Heb je mijn advies of hulp nodig in de toekomst, dan kun je kiezen voor een Party Queen Fix sessie.

Heb je voor Together gekozen? Dan ontvang je na aankoop een bevestigingsmail. Daarin staan alle data. De online sessies zijn om de maandagavond van 19:00 – 20:00 uur.

Begeleiding

Als je hebt gekozen voor pakket Together, dan krijg je persoonlijke begeleiding en advies tijdens één van de zes online bijeenkomsten. Heb je pakket Solo gekozen, dan kun je alleen vragen stellen in de community. 

In de besloten community kun je vragen stellen. De groep is alleen voor (oud)cursisten. Plaats berichten of lees mee met anderen. Dit werkt via een simpele app op je telefoon. Je krijgt bij inschrijving automatisch toegang. 

Kies je voor Together? Dan vinden de online bijeenkomsten plaats in een aparte community via Google Meet. Alle meetings staan ingepland en je kunt ze koppelen met je agenda. Je hebt dus toegang tot de algemene community voor alle cursisten én de community voor groepscoaching.

Certificaat

Alle deelnemers van pakket Together ontvangen het certificaat tijdens de Graduation Party. Heb je voor Solo gekozen? Dan ontvang je het certificaat per post. Wil je ook bij de Graduation Party zijn? Laat dit dan per mail weten.

De Graduation Party is een feestelijk moment waarbij we samen jouw succes vieren! Je leert de andere deelnemers beter kennen met drankjes en cup cakes on me 😉 De Graduation Party vindt plaats in Rotterdam.