hey party queen

Lijkt het je geweldig om party planner te worden, maar heb je geen idee wat er allemaal bij komt kijken? Dan ben je op de juiste plek! Ontdek wat je nodig hebt om jouw volgende party te organiseren als een pro.

wat er komt kijken bij het organiseren van een Instagramwaardige party

waar party planners en party stylisten al die geweldige spullen kopen of huren

hoe je als beginner een portfolio opbouwt als je nog geen boekingen hebt

dat ga je leren in

party planning 101

.  Leer een party plannen van A tot Z en bouw zelfstandig een aantrekkelijk portfolio op. Met handige tips, tricks en een winkellijst kun je meteen aan de slag!

dit ga je leren

bouw je portfolio op met deze lessen

Wat is party planning?

Leer wat party planning inhoudt en wat het verschil is tussen een party planner en party stylist

party diensten

We nemen de verschillende diensten door die je kunt aanbieden als party planner of stylist

party planning proces

Elk feest is een project. Verdiep je in het proces van party planning van begin tot eind

inkopen doen

Het leukste gedeelte: shoppen voor een party! Krijg tips en tricks om slim in te kopen.

leveranciers vinden

Hoe en waar vind je leveranciers die jouw visie tot werkelijkheid brengen? Je ontdekt het hier.

planning

Een goede voorbereiding is het halve werk. Leer hoe je je voorbereid op een party.

draaiboek opstellen

De dag komt dichterbij. Weet precies wat er in een draaiboek moet staan en hoe je het opstelt

party & after party

De dag van het feest! We bespreken waar je aan moet denken en waarom de evaaluatie nét zo belangrijk is

werkboek

Het werkboek is jouw bff tijdens deze cursus. Volg de opdrachten en plan binnen no-time een party!

na party planning 101:

eenmalige betaling

€149 €99

aanbieding geldt tot 31 december

“De cursus heeft mij geleerd hoe je een party van tevoren plant en wat je allemaal nodig hebt om je concept goed uit te werken. Zelfs de kleinste details zijn belangrijk. De cursus geeft je nieuwe inzichten en helpt om een party in de juiste volgorde te organiseren.”

Deborah

“De cursus heeft mij laten inzien dat dit echt is wat ik wil! Fabienne heeft veel ervaring en kennis en laat je op zo’n leuke manier kennis maken met de party planning wereld. Ik heb er echt van genoten! Dank je lieve Fabienne! Aanrader!”

– Selma

“Door deze cursus ben ik weer een stapje verder in mijn party-proces! Een ontzettend fijne en heldere cursus! Heel veel van opgestoken.”

– Zenzi

“Wat was dit een fijne, leuke en vooral leerzame cursus. Het was weer een bevestiging hoe graag ik de party wereld in wil. Met de hulp van Fabienne ben ik weer een stap dichterbij mijn droom. Twijfel niet langer, maar ga voor deze geweldige cursus! Lieve Fabienne, ga zo door want je bent een top vrouw.”

– Stephanie

start nu jouw carrière als party planner

you got this, party queen

eenmalige betaling

€149 €99

Hey party queen!

Mijn naam is Fabienne en ik help jou van hobbyist naar professionele ondernemer in de party sector. 

Jaren geleden was ik net als jij. Een getalenteerde dame met een droom: ik wilde van party planning mijn werk maken. “Daar gaat toch niemand voor betalen?” kreeg ik vaak als reactie.

Maar in mijn hoofd zag ik het complete plaatje voor me, dus ik ging ervoor. Ik maakte alle beginnersfouten die er bestaan. Ik kocht producten in voor thema’s die niet geboekt werden. Klanten vinden, goed betaald krijgen voor mijn werk en de juiste leveranciers vinden was één groot raadsel.

Elke dag voelde als een struggle, omdat ik niet wist waar ik mee bezig was. Het kostte mij twaalf maanden om uit te vogelen hoe je wél een goedlopend party bedrijf opricht. Nu deel ik mijn kennis met jou!

BEKEND VAN

hoe werkt het?

koop de cursus

Klik op de roze knop en ga naar je winkelmandje. Daar rond je de betaling af.

email en inloggen

Na aankoop ontvang je een email ter bevestiging en inloggegevens.

toegang tot de cursus

Je kunt direct starten met de cursus en hebt een jaar lang toegang.

meest gestelde vragen

De cursus is bedoeld voor vrouwen die meer willen weten over party planning en in de beginfase van hun party carrière staan. Misschien ben je nog niet klaar om van je hobby een professioneel bedrijf te maken, maar wil je wel feestjes als een pro organiseren. 

De beginnerscursus bestaat uit vier modules met videolessen en een werkboek. Je volgt de cursus in je eigen tempo en kunt alle methodes direct toepassen in je eigen werkwijze. De cursus duurt ongeveer twee uur in totaal. Het is online en je kunt op elk moment pauzeren. Je hebt een jaar toegang tot de inhoud.

Je hebt nog geen ervaring nodig met feestjes organiseren om deze cursus te volgen. Je leert juist alles wat je moet weten voordat je de stap neemt in de wondere wereld van party planning. 

Nee, in deze cursus leer je niet hoe je prijzen berekent voor je diensten. Dat leer je in de cursus Get Your Money, Honey.

De opleiding Van Passie naar Party Planner bereid je voor op het starten van een professionele onderneming in de party sector. Deze cursus is een introductie in de wereld van party planning en alles wat er bij het organiseren van een party komt kijken.

Absoluut! Als je mijn advies nodig hebt en wilt brainstormen over jouw styled shoot, boek dan een Party Queen Talk sessie.

Nee, er is geen styled shoot op locatie inbegrepen. Je wordt wel voorbereid om zelfstandig een styled shoot te organiseren. Dat is een n scene gezet feest om goed beeldmateriaal te creëren, zodat toekomstige klanten zien hoe jouw werk eruitziet. Met de tips en tricks uit de cursus kun je dit zelfs thuis doen.

Het is mogelijk om via de knop ‘CC’ onderaan de video de ondertiteling aan te zetten. Dit is enkel beschikbaar in het Nederlands.