ondernemen in de party sector is een feestje

...je moet alleen een thema ontwikkelen, het feest organiseren, taarten bakken, ballonnen blazen, locaties stylen of koekjes decoreren en je party bedrijf runnen. Maar hey, de party sector is jouw ding! Als party queen red je het prima in de wondere wereld van party planning. Toch mis je een community van professionals om je heen...

Jij weet raad met creatieve oplossingen in de party sector hebt daar een toffe onderneming van gemaakt. Of je nu party planner bent, taartenbakster, grafisch ontwerper, ballondecorateur of kinderentertainer. Jouw vak heeft weinig geheimen voor jou. Maar als het aankomt op je bedrijf verder ontwikkelen kun je wel wat hulp gebruiken, want:

Je bent helemaal klaar met eindeloos Googlen. Je wilt van professionals leren hoe je zaken op de juiste manier aanpakt.

Je hebt behoefte aan een community die de party sector begrijpt. Waar je terecht kunt als je vastloopt of wilt sparren.

Je beseft dat een goed netwerk noodzakelijk is om jouw bedrijf nóg beter op de kaart te zetten. Samen kom je écht een stuk verder.

welkom bij de party queen club

De Party Queen Club is een community voor ondernemende vrouwen in de party sector die hun bedrijf verder willen ontwikkelen. Hier vind je elke maand nieuwe talks, masterclasses en documenten. Leer van professionals over marketing, financiën, doelen stellen en meer. Zit het even tegen? Laat je inspireren door de struggles en successen van andere party queens uit het vak voor een flinke BOOST!

dit kun je verwachten als member:

Waarom de party queen club?

In de Club leer je van en met elkaar. Spar met party queens die vastlopen op hetzelfde punt of het obstakel al hebben overwonnen. De tijd van scrollen op Insta met in je achterhoofd “hoe doet ze het toch?!” is voorbij. Leer rechtstreeks van andere ondernemers, vind een partner om je doelen mee te behalen en pas de kennis toe op jouw party bedrijf!

Party Queen Fix

de planning voor februari

Elk kwartaal staat er een nieuw programma voor je klaar met inspirerende ondernemers. De kennis die je opdoet kun je direct toepassen in je eigen bedrijf. De maand februari staat in het teken van samenwerken!

de party queen club is voor jou als

de party queen club is niet voor jou als

community

Laat je inspireren door party queens, leer van ondernemers uit andere vakgebieden en maak kans op leuke prijzen tijdens de Party Queen Quiz.

samenwerken

Sluit aan bij geplande styled shoots of stel zelf een team samen. Work your magic! Haal het beste uit je netwerk en start waardevolle samenwerkingen.

ontwikkelen

Er is altijd iets nieuws te leren! Blijf jezelf ontwikkelen met de verschillende masterclasses, e-books of stel vragen tijdens de Q&A sessies.

YOU NEED A TRIBE THAT MATCHES YOUR VIBE!

Kies een pakket + bespaar op onze tijdelijke actie tot 28 januari 2022

PER JAAR

€179

excl. 21% btw

PER MAAND

€21

excl. 21% btw

Let op: met Flexibel krijg je alleen toegang tot inhoud van de huidige maand. Masterclasses en documenten van de maand(en) ervoor kun je niet terugkijken of downloaden. De eenmalige actie van €21 p/m geldt zolang je lid bent. Flexibel is maandelijks opzegbaar.

hey party queen,

Mijn naam is Fabienne Smith en ik ben de oprichtster van Eerste Hulp bij Party Planning. Heb je een bedrijf in de party sector?  

Dan wil je vast geen tijd verspillen aan vallen en opstaan. Je leert liever van andere ondernemers hoe je zaken goed aanpakt. 

Girl, we got you! In de Party Queen Club volg je live masterclasses over alles wat er bij een bedrijf in de party sector komt kijken.

Maak je klaar voor de volgende stap in jouw party carrière!

LET'S GET THIS PARTY STARTED

WORD LID

Geef je voorkeur voor het pakket Experience of Flexibel. je betaalt bij inschrijving direct de eerste termijn.

ONTVANG EEN E-MAIL

Je ontvangt een e-mail met alle informatie over jouw lidmaatschap en krijgt toegang tot de besloten Facebookgroep.

KRIJG TOEGANG

Je krijgt toegang tot het membership op de startdatum en krijgt direct een digitale rondleiding van Fabienne!

VEELGESTELDE VRAGEN

De Party Queen Club is voor vrouwen met ervaring als ondernemer in de party sector. Alle inhoud van de Club is gericht op het verder ontwikkelen van jouw bedrijf. Heb je nog geen ervaring als ondernemer in de party sector, maar wil je wel een party bedrijf starten? Volg dan de opleiding Van Passie naar Party Planner en doe erna ervaring op. Daarna ben je van harte welkom!

Je hebt minimaal 6 maanden ervaring als ondernemer mét opdrachten in de party sector. Dit is belangrijk, omdat de onderwerpen dan beter aansluiten op de fase waar je inzit. Zonder ondernemerservaring heeft de Party Queen Club weinig toegevoegde waarde voor je. Je kunt de kennis pas toepassen als je op een bepaald punt bent gekomen. Besef dat ondernemen in de party sector een proces is, dus gun jezelf de tijd om het te ervaren. Haastige spoed is zelden goed 😉

De Party Queen Club richt zich op onderwerpen die relevant zijn voor ondernemers die de startfase al gepasseerd zijn. Denk aan financiële doelen stellen, personeel aannemen, adverteren, Facebook Ads, e-mailmarketing, samenwerken met bedrijven en meer. Suggesties zijn altijd welkom!

Een inspiratiesessie wordt gehost door een party queen uit het vak. Ze deelt haar ervaringen en ups & downs om de community te inspireren. Heb jij een inspirerend verhaal of tips die waardevol zijn voor de community? Dan kun je een inspiratiesessie hosten.

Elk kwartaal wordt het programma van de komende drie maanden bekend gemaakt. Je weet dus vooraf welke sprekers gepland staan en welke documenten online beschikbaar komen.

Inschrijven voor de Party Queen Club kan slechts 4 keer per jaar (elk kwartaal). Als je op de wachtlijst staat ontvang je een mail zodra de inschrijving opent. Are you in? Dan krijg je op de eerste van de maand toegang. Daarna sluit de inschrijving weer en openen de deuren over 3 maanden. 

Als je live wilt deelnemen aan de masterclasses, dan heb je Facebook nodig. Je kunt direct vragen stellen in de chat. Ook wordt Facebook gebruikt als het community platform. Het is dus pretty important.

Dat hangt af van het gekozen pakket. Met Experience heb je een jaar lang toegang tot alle inhoud van de voorgaande maanden. Met Flexibel heb je alleen toegang tot de huidige maand. Zodra een nieuwe maand start, heb je geen toegang meer tot de inhoud van de vorige maand.

Als je voor Flexibel kiest kun je het lidmaatschap maandelijks opzeggen. Bevalt het? Kies dan voor Experience en geniet van de voordelen!

Een styled shoot is een manier om je portfolio op te bouwen. Je creëert samen met anderen een party setting voor kwalitatief goed beeldmateriaal.  Een styled shoot kan door elk lid van de Club georganiseerd worden. Wij organiseren 4x per jaar een styled shoot waar je aan mee kunt doen. Voel je vrij om zelf een team samen te stellen voor je eigen styled shoot!

© EERSTE HULP BIJ PARTY PLANNING  |  PRIVACYBELEID