inschrijving sluit over

Dagen
Uur
Min
Sec

VAN PASSIE NAAR
PARTY BEDRIJF

+ BONUS T.W.V. €3900

"De opleiding geeft meer vertrouwen in jezelf"

“De opleiding van Passie naar Party Bedrijf is niet alleen heel leerzaam maar ook ontzettend motiverend. Het sluit heel goed aan bij alle vragen en onzekerheden die je hebt als startende party planner of styliste. Het persoonlijke contact dat Fabienne met je onderhoud en de tijd die ze in je ontwikkelingen steekt is echt bewonderenswaardig. Ze heeft mij continu weten te motiveren om door te gaan daar waar ik onzeker werd. Mocht je twijfelen om deze opleiding te volgen…
Nina rond
NINA
NINA MARIA STYLING
"Dit was de laatste kans om mijn bedrijf te redden

“Voordat ik de opleiding volgde heb ik van alles geprobeerd. Ik nam elke opdracht aan, maar kreeg niet de waardering die mijn talent verdiende. Mijn prijzen verhogen durfde ik niet, uit angst om klanten kwijt te raken. De werkdruk en stress werden mij teveel en ik kwam in een burn-out terecht. Van Passie naar Party Bedrijf heeft mij rust en structuur gegeven. En de bevestiging dat mijn talent het waard is. In plaats van 24/7 werken voor weinig heb ik tijd voor de kinderen en geniet ik veel meer van mijn passie.”
IMG_1959
YASMINA
CHEF MAMA

MIS DEZE kans NIET!

Zolang je jouw talent als een hobby ziet, zal het altijd op een hobby blijven. Durf jij de stap te zetten naar meer boekingen, structuur en omzet?

inschrijving sluit over

Dagen
Uur
Min
Sec

© EERSTE HULP BIJ PARTY PLANNING  | PRIVACYBELEID